kip εγω π ειμαι 80 κιλα δλδ δεν ειμαι ποθητη απο εναν αντρα?αυτο ειδες στις φωτος μου?ειμαι ποθητη απο πολλους αντρες και αντρες που φενοντε κιολας
Printable View
kip εγω π ειμαι 80 κιλα δλδ δεν ειμαι ποθητη απο εναν αντρα?αυτο ειδες στις φωτος μου?ειμαι ποθητη απο πολλους αντρες και αντρες που φενοντε κιολας
Εσυ μια χαρα κουκλα εισαι...θελεις επιβεβαιωση?:P
ναι θελω :P
Εεεεεεεεεεεεεεε δεν φτανω...διαβασε στο αλλο νημα τους λογους.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Εεεεεεεεεεεεεεε δεν φτανω...διαβασε στο αλλο νημα τους λογους.
δεν καταλαβα.νημα?:o
Το καθε θεμα λεγεται thread στα αγγλικα που σημαινει νημα στα ελληνικα...:)
Οπως μια κλωστη που υφαινεται με καθε post.
σε πιο νημα ομως?:P
αντε θελω να δω ταινια.με καθηστερεις και θα αγριεψω και θα σε αναστατοσω αχαχα
εγω νομιζα το καθε θεμα λεγεται topik και οταν γραφουν κατι οι αλλοι στο ιδιο λεγονται post
Εμ στο νημα σχεσεις μεσω intrnet και κατα ποσο ειναι μαλακες αυτοι που γνωρισες...ναι ειναι μαλακες:P
Βασικα εξηγουσα οτι εχω πολλα προσωπικα προβληματα εδω γιατι ειναι μαλακες ο κοσμος και σχεδιαζω το μελλον για αλλου.
δεν ειδα.εγραψες κατι κολακευτικο για μενα και δεν το ειδα????παω να δω.πεταγομαι να δω μην φυγεις.λολ
Sorry για ολα τα offtopic.
ΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτο εγραψα τελος παντων lol...τιποτα το σπουδαιο:)Quote:
Εμ πανικουλα τι να σου κανω...εκει που πηγες και εμεινες ε?
Εχω ενα καρο προσωπικα προβληματα εδω...και μαζευω δυναμεις να την κοπανησω
ααα οκ.νομιζα εγραψες κατι αλλο π δεν ειδα.οκ :)
Mα δεν μιλησε κανενας για προτυπα, μα φυσικα παιζει η εμφανιση ρολο στο αν αγαπας τον εαυτο σου,εαν εισαι 100 κιλα παχυδερμο και κοιτας στον καθρεφτη και λες \"ενταξει no problem,ειμαι γαματος και με αγαπαω\" τοτε κατι δεν παει καλα.Quote:
Originally posted by libpa
Ως προς Jason:
Δηλαδή κι αν τον βλέπει \"έτσι\" όπως λες, δεν πρέπει να τον αγαπάει; Για όνομα του Θεού! Δηλαδή η εμφάνιση να παίζει πρώτιστο ρόλο στο να αγαπάμε τον εαυτό μας;;; Έλεος πια με τα πρότυπα.
Τι λετε τωρα,δεν παιζει η εμφανιση που εχουμε ρολο στην ψυχολογια μας?
jason αν ομως ειναι 1.90 δεν ειναι πολλα για εναν αντρα.εκτος κιαν ειναι 1.50 μετρο με τα χερια αναταση.μαλλον ταπας εισαι και εσυ :P
Μα αυτό λέω γιατί να παίζει ρόλο η εμφάνιση στην ψυχολογία μας; Είναι λάθος! Και μην εκφράζεσαι έτσι γιατί μπορεί κι εσύ να φτάσεις σ\'αυτό το σημείο από ψυχολογικά προβλήματα.Quote:
Originally posted by Jason
Mα δεν μιλησε κανενας για προτυπα, μα φυσικα παιζει η εμφανιση ρολο στο αν αγαπας τον εαυτο σου,εαν εισαι 100 κιλα παχυδερμο και κοιτας στον καθρεφτη και λες \"ενταξει no problem,ειμαι γαματος και με αγαπαω\" τοτε κατι δεν παει καλα.Quote:
Originally posted by libpa
Ως προς Jason:
Δηλαδή κι αν τον βλέπει \"έτσι\" όπως λες, δεν πρέπει να τον αγαπάει; Για όνομα του Θεού! Δηλαδή η εμφάνιση να παίζει πρώτιστο ρόλο στο να αγαπάμε τον εαυτό μας;;; Έλεος πια με τα πρότυπα.
Τι λετε τωρα,δεν παιζει η εμφανιση που εχουμε ρολο στην ψυχολογια μας?