Για ποιο λόγο εσύ απατουσες τότε και δεν εληγες την τότε σχέση σου που δεν σε ικανοποιουσε?Quote:
Να σου απαντήσω εγώ......Ναι έχω "απατήσει".....είχα βρεθεί και εγώ με έναν άνθρωπο που δεν θα λεγα ότι ερωτεύτηκα όμως ήταν η πρώτη πρώτη σχέση.....Και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χωρίζαμε γτ δεν μου έβγαζε τον έρωτα που ήθελα......μιλούσα και έκανα φάσεις και με άλλους κατά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας....
Όμως ήξερα ότι δεν ήταν μια "σοβαρη" σχέση που θα πήγαινε σε αρραβώνα η γάμο.....Αλλά θα έληγε όταν έκανε τον κύκλο της .....
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να ταυτιστείς η να σε καλύψει αυτό....
Πέρα από αυτό ...στο δικό σου το θέμα η απιστία δεν είναι η λύση........το πρόβλημα το βασικό είναι η ελλιπής σχέση με τον σύντροφό σου και αυτό καμία απιστία δεν μπορεί να σου το λύσει οριστικά......θα μπλεκεσαι μονίμως σε παράλληλες σχέσεις Και επιπλέον είσαι πολυ ευάλωτη στο να ερωτευτείς τον άντρα που θα κάνεις σεξ μαζί του γιατί σου λείπει ο έρωτας και θα πέσεις με τα μούτρα στον εραστή σου γιατί θα σου δώσει αυτό που δεν έχεις με τον άντρα σου .....
Έχεις πολλές πιθανότητες να μπλεξεις τις ζωές όλων σας και στο τέλος να μην είσαι και ευχαριστημένη και να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο μιας που το πρόβλημα δεν θα λυθεί οριστικά.....
Όπως σου είπα δεν ηθικολογω....σου γράφω τι είναι υγιές και ωφέλιμο για σένα σε βάθος χρόνου.....
Από τη στιγμή που ξέρεις ότι η σχέση σου αυτή δεν σου κάνει το πιο αποτελεσματικό και σωστό για σένα και για τους άλλους θα ήταν να τη ληξεις με ότι αυτό συνεπάγεται......