ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 236
    Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Να σου απαντήσω εγώ......Ναι έχω "απατήσει".....είχα βρεθεί και εγώ με έναν άνθρωπο που δεν θα λεγα ότι ερωτεύτηκα όμως ήταν η πρώτη πρώτη σχέση.....Και ήξερα ότι κάποια στιγμή θα χωρίζαμε γτ δεν μου έβγαζε τον έρωτα που ήθελα......μιλούσα και έκανα φάσεις και με άλλους κατά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας....
    Όμως ήξερα ότι δεν ήταν μια "σοβαρη" σχέση που θα πήγαινε σε αρραβώνα η γάμο.....Αλλά θα έληγε όταν έκανε τον κύκλο της .....

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να ταυτιστείς η να σε καλύψει αυτό....

Πέρα από αυτό ...στο δικό σου το θέμα η απιστία δεν είναι η λύση........το πρόβλημα το βασικό είναι η ελλιπής σχέση με τον σύντροφό σου και αυτό καμία απιστία δεν μπορεί να σου το λύσει οριστικά......θα μπλεκεσαι μονίμως σε παράλληλες σχέσεις Και επιπλέον είσαι πολυ ευάλωτη στο να ερωτευτείς τον άντρα που θα κάνεις σεξ μαζί του γιατί σου λείπει ο έρωτας και θα πέσεις με τα μούτρα στον εραστή σου γιατί θα σου δώσει αυτό που δεν έχεις με τον άντρα σου .....
    Έχεις πολλές πιθανότητες να μπλεξεις τις ζωές όλων σας και στο τέλος να μην είσαι και ευχαριστημένη και να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο μιας που το πρόβλημα δεν θα λυθεί οριστικά.....

Όπως σου είπα δεν ηθικολογω....σου γράφω τι είναι υγιές και ωφέλιμο για σένα σε βάθος χρόνου.....

Από τη στιγμή που ξέρεις ότι η σχέση σου αυτή δεν σου κάνει το πιο αποτελεσματικό και σωστό για σένα και για τους άλλους θα ήταν να τη ληξεις με ότι αυτό συνεπάγεται......
    Για ποιο λόγο εσύ απατουσες τότε και δεν εληγες την τότε σχέση σου που δεν σε ικανοποιουσε?

Miliva21
    Guest
    Το ξέρω ότι αυτό που θα σου άρεσε θα ήταν να σου πουμε ότι "Κάνε το δεν πειράζει.....Όλοι απατούν στις μέρες δεν θα σαι και η πρώτη"
    Θα ήταν το πιο ανώδυνο και βολικό σενάριο γιατί δεν θα χρειαζόταν να ζοριστεις και να πάρεις Ρίσκο....
    Όμως πρέπει να είμαστε και λογο ρεαλιστές
    Το να έχεις διπλή.. τριπλή ....ζωή δεν ειναι μακροπρπθεσμα υγιές και ωφέλιμο για σένα ούτε αποτελεί οριστικη λύση στο πρόβλημα σου για να ζεις τη ζωή που θες......

Banned
    Το ξέρω ότι αυτό που θα σου άρεσε θα ήταν να σου πουμε ότι "Κάνε το δεν πειράζει.....Όλοι απατούν στις μέρες δεν θα σαι και η πρώτη"
    Θα ήταν το πιο ανώδυνο και βολικό σενάριο γιατί δεν θα χρειαζόταν να ζοριστεις και να πάρεις Ρίσκο....
    Όμως πρέπει να είμαστε και λογο ρεαλιστές
    Το να έχεις διπλή.. τριπλή ....ζωή δεν ειναι μακροπρπθεσμα υγιές και ωφέλιμο για σένα ούτε αποτελεί οριστικη λύση στο πρόβλημα σου για να ζεις τη ζωή που θες......
    Μα δεν περίμενω την άδεια από κανέναν για να το κάνω η όχι. Αυτό είναι δικό μου θέμα. Εγώ απλά θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος που να έχει ξεμπλεξει με τον έναν η τον άλλον τρόπο από μια τέτοια κατασταση και πως τα καταφερε.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Για ποιο λόγο εσύ απατουσες τότε και δεν εληγες την τότε σχέση σου που δεν σε ικανοποιουσε?
    Το θέμα τώρα δεν είμαι εγώ.....
    Δεν μπορείς να ταυτιστείς με μένα και με την ιστορία μου
    Κάποια στιγμή είχα την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου ...το ήξερε ότι έκανα κάτι με άλλον και επέμενε να είμαστε μαζί...Και ήμασταν

Όμως εμένα το δικό μου το θέμα έχει λυθεί....είχα κάνει τις επιλογές μου τοτε...έχω πάρει τις συνέπειες των αποφάσεων μου......ήταν κάτι που έληξε και τέλος.....

Το δικό σου το θέμα είναι το επίκαιρο και σου λέμε ότι πέρα από τη προσωρινή χαρά και τον ενθουσιασμό που θα νιώσεις μέσα από μια δεύτερη σχέση μακροπρόθεσμα το θέμα σου δεν θα λυθεί

Miliva21
    Guest
    Μα δεν περίμενω την άδεια από κανέναν για να το κάνω η όχι. Αυτό είναι δικό μου θέμα. Εγώ απλά θέλω να δω αν υπάρχει κάποιος που να έχει ξεμπλεξει με τον έναν η τον άλλον τρόπο από μια τέτοια κατασταση και πως τα καταφερε.
    Αν θες να ακούσεις απόψεις από κάποιον που έμπλεξε με απιστίες και είχε αρραβωνα και πως το αντιμετώπισε τότε δεν είμαι εγώ το παράδειγμα σου....

Senior Member
    Οταν ανταλλασεις απόψεις με άλλους δεν σημαίνει ότι θα κάνεις αυτό που θεωρούν αυτοι σωστό.

Δεν γίνεται όλοι να έχουμε την ίδια αποψη.αυτό το σέβομαι. Αυτό που δεν σεβομαι είναι να κρίνει η κάθε μία εδώ μεσα σαν είναι ο παντογνωστης.Οκ πειτε δεν είναι καλό αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό είναι ανηθικο εγώ δεν θα το έκανα να πω Οκ.αλλά εσείς μπαινετε και χαρακτηριζεται τον άλλον χωρίς να τον ξερετε.δεν είναι τυχαίο που και εσύ και μια άλλη δεν θυμάμαι το όνομα της εχετε αντιπαράθεση με όλα σχεδόν τα μελη.δηλαδή τι νομιζετε οτι είστε εδώ μέσα? Εκτός κι αν είστε ψυχολογοι και δεν μας το λετε έτσι όπως αναλυεται τις συμπεριφορες όλων.

Ξέρεις εσύ αν εγώ έχω ενοχες τυψεις και οτιδηποτε άλλο? Δηλαδή Οκ έχω και διπλωμα πρέπει να το αναφερω και αυτό εδώ μέσα.αν και νομίζω ότι ξεκαθαρισα ότι ο άλλος θέλει μόνο σεξ άρα δεν παιζω με τα συναισθήματα του και για τον αρραβωνιαστικο μου είπα ότι ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνω. Άρα δεν θα έχω και τυψεις?

Για χαλαρώστε λίγο έδω μέσα κάποιες και καποιοι που βγαζετε τα δικάς σας σπασμενα στον καθενα.
    Τι λες ρε Σούλα, έκανες μόλις λογαριασμό εδώ και πρόλαβες να δεις ότι εγώ και μια άλλη που δεν θυμάσαι το όνομα της ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με όλα τα μέλη; Έχεις κι άλλα τέτοια ωραία να μας πεις;

Δεν σε χαρακτήρισα σε κανένα σημείο ούτε σε έκρινα. Προσπάθησα να σε βοηθήσω δείχνοντας σου μια άλλη οπτική. Δεν σου μίλησα καν για ηθική.

Και όχι δεν ξέρω πως νιώθεις γιατί δεν σε ξέρω. Διαβάζω μόνο ότι γράφεις εδώ (με αυτό το νικ τουλάχιστον) και για συναισθήματα δεν σε είδα να μιλάς. Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου για ο, τι άλλο.

Banned
    Το θέμα τώρα δεν είμαι εγώ.....
    Δεν μπορείς να ταυτιστείς με μένα και με την ιστορία μου
    Κάποια στιγμή είχα την ανάγκη να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου ...το ήξερε ότι έκανα κάτι με άλλον και επέμενε να είμαστε μαζί...Και ήμασταν

Όμως εμένα το δικό μου το θέμα έχει λυθεί....είχα κάνει τις επιλογές μου τοτε...έχω πάρει τις συνέπειες των αποφάσεων μου......ήταν κάτι που έληξε και τέλος.....

Το δικό σου το θέμα είναι το επίκαιρο και σου λέμε ότι πέρα από τη προσωρινή χαρά και τον ενθουσιασμό που θα νιώσεις μέσα από μια δεύτερη σχέση μακροπρόθεσμα το θέμα σου δεν θα λυθεί
    Προσωρινή χαρά θέλω και εγω.και όσο μπορώ θα το κανω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Ας είναι και λίγες στιγμές ευτυχίας δεν με απασχολεί πλέον αυτό.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Τι λες ρε Σούλα, έκανες μόλις λογαριασμό εδώ και πρόλαβες να δεις ότι εγώ και μια άλλη που δεν θυμάσαι το όνομα της ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με όλα τα μέλη; Έχεις κι άλλα τέτοια ωραία να μας πεις;

Δεν σε χαρακτήρισα σε κανένα σημείο ούτε σε έκρινα. Προσπάθησα να σε βοηθήσω δείχνοντας σου μια άλλη οπτική. Δεν σου μίλησα καν για ηθική.

Και όχι δεν ξέρω πως νιώθεις γιατί δεν σε ξέρω. Διαβάζω μόνο ότι γράφεις εδώ (με αυτό το νικ τουλάχιστον) και για συναισθήματα δεν σε είδα να μιλάς. Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου για ο, τι άλλο.
    Ελισαβετ είσαι αρκετα επιφανειακη.ίσως είσαι μικρή σε ηλικία και εσύ οπότε ζησε πρώτα και μετά κρίνε.

Διάβασε πρώτα το πρώτο μήνυμα και θα καταλάβεις από που ξέρω τις διαφωνίες σου με τους άλλους. Όσο για τους χαρακτηρισμους φαινονται από τα μηνύματα σου δεν χρειαζεται να προσθεσω κάτι άλλο.

Miliva21
    Guest
    Προσωρινή χαρά θέλω και εγω.και όσο μπορώ θα το κανω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Ας είναι και λίγες στιγμές ευτυχίας δεν με απασχολεί πλέον αυτό.
    Εσύ ξέρεις τι θέλεις
    Εσύ θα αποφασίσεις στο τέλος
    Απλά ήθελα να σε ρωτήσω...Γιατί δεν προσπαθείς να μιλήσεις ειλικρινά με τον αρραβωνιαστικο σου;
    Όχι να του πείς δεν σε θέλω και δεν μου κάνεις.....Αλλά να του προτείνεις το ενδεχόμενο για κάποιο διάστημα να ζήσετε και οι δύο παράλληλες ζωές....να μείνετε για λίγο σε διάσταση.....

Εφόσον λες ότι δεν έχεις πάθος για τον σύντροφό σου ούτε όρεξη τότε πως είσαι τόσο σίγουρη ότι εκείνος καλύπτεται από τη χλιαρή σου στάση προς εκείνον;

Μπορεί και αυτός να θέλει να ανανεωθει και να κάνει τις περιπέτειες του .....

Μπορεί και να σταθείς τυχερή και να βρείτε τη λύση κάπου στη μέση

Banned
    Εσύ ξέρεις τι θέλεις
    Εσύ θα αποφασίσεις στο τέλος
    Απλά ήθελα να σε ρωτήσω...Γιατί δεν προσπαθείς να μιλήσεις ειλικρινά με τον αρραβωνιαστικο σου;
    Όχι να του πείς δεν σε θέλω και δεν μου κάνεις.....Αλλά να του προτείνεις το ενδεχόμενο για κάποιο διάστημα να ζήσετε και οι δύο παράλληλες ζωές....να μείνετε για λίγο σε διάσταση.....

Εφόσον λες ότι δεν έχεις πάθος για τον σύντροφό σου ούτε όρεξη τότε πως είσαι τόσο σίγουρη ότι εκείνος καλύπτεται από τη χλιαρή σου στάση προς εκείνον;

Μπορεί και αυτός να θέλει να ανανεωθει και να κάνει τις περιπέτειες του .....

Μπορεί και να σταθείς τυχερή και να βρείτε τη λύση κάπου στη μέση
    Του έχω προτείνει πάνω στα νεύρα μου πολλές φορές να χωρισουμε αλλά δεν το δεχεται και δεν θέλει.

Κατά βαθος ούτε εγώ το θέλω. Είναι η μόνη μου οικογένεια. Δεν έχω γονείς ούτε αδερφια.στην ουσία θα αισθανθω ξεκρεμαστη και πολύ μόνη οπως στο παρελθον και περασα μια μεγάλη καταθλιψαρα που συνοδευτικε από αλλά προβλήματα υγειας που δεν θα ήθελα να αναφερω.

Οπότε προτιμω να μένω σε κάτι χλιαρο πάρα να περάσω πάλι ότι πέρασα και εντελώς μόνη. Θέλετε πειτε το εκμεταλλευση θέλετε πειτε το ατιμια όπως και να το πείτε κανεις δεν ξέρει πως νιώθει καποιος σε τέτοια κατάσταση.το πιο εύκολο ειναι να κριθει

Άλλωστε μιλιβα οι παλιοι όπως οι παππούδες ακόμη και οι γονείς που παντρεύοταν από προξενιο δεν ζήσουν μια ζωή χωρίς ερωτα?έτσι έχω μάθει να ζω και εγώ. Δεν λέω ότι είναι ιδανικό να παντρεύεται κάποιος απο προξενιο.αλλά όλα συμβαίνουν ακόμη και σήμερα.

Miliva21
    Guest
    Του έχω προτείνει πάνω στα νεύρα μου πολλές φορές να χωρισουμε αλλά δεν το δεχεται και δεν θέλει.

Κατά βαθος ούτε εγώ το θέλω. Είναι η μόνη μου οικογένεια. Δεν έχω γονείς ούτε αδερφια.στην ουσία θα αισθανθω ξεκρεμαστη και πολύ μόνη όπως είχα πάει στο παρελθον και περασα μια μεγάλη καταθλιψαρα που συνοδευτικη από αλλά προβλήματα υγειας που δεν θα ήθελα να αναφερω.

Οπότε προτιμω να μένω σε κάτι χλιαρο πάρα να περάσω πάλι ότι πέρασα και εντελώς μόνη. Θέλετε πειτε το εκμεταλλευση θέλετε πειτε το ατιμια όπως και να το πείτε κάνεις δεν ξέρει πως νιώθει καποιος σε τέτοια κατάσταση.το πιο εύκολο ειναι να κριθει

Άλλωστε μιλιβα οι παλιοι όπως οι παππούδες ακόμη και οι γονείς που παντρεύοταν από προξενιο δεν ζήσουν μια ζωή χωρίς ερωτα?έτσι έχω μάθει να ζω και εγώ. Δεν λέω ότι είναι ιδανικό να παντρεύεται κάποιος άουτ προξενιο.αλλά όλα συμβαίνουν ακόμη και σήμερα.
    Κάτσε βρε παιδί μου μην είσαι απόλυτη
    Δεν σου είπα να χωρίσετε........

Τα πλαίσια σε μια σχέση εμείς τα βάζουμε και ορίζουμε τι είναι επιτρεπτό και τι όχι....

Δεν σου λέω πάνω σε καβγά να του πεις να χωρίσετε....σου λέω να κάτσετε απλά και ήρεμα και να μιλήσετε για τη σχέση σας με ειλικρίνεια και να του προτείνεις να χαλαρώσετε λίγο τη σχέση σας για ένα διάστημα .....Δλδ να μιλάτε να συναντιεστε να κρατήσετε την οικειότητα και το συναισθηματικό δέσιμο που θες αλλα ο καθένας να είναι ελεύθερος να πάει και με άλλους........

Αυτό το σενάριο δεν θα σε βόλευε; Νομίζω είναι αυτό που θες......απλά δεν ξέρουμε αν και ο σύντροφός σου θα ήταν οκει με κάτι τέτοιο.......

Εμείς εδώ δεν σας ξέρουμε και βγάζουμε τον σύντροφό σου το θύμα και σένα την κακια που θες να τον απατήσεις ....όμως μπορεί και να μην είναι έτσι....Μπορεί ο σύντροφός σου να νιώθει και ο ίδιος εγκλωβισμενος στη σχέση σας .....Μπορεί να έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου γιατί είναι ανιαρο και για τους δυο σας....Μπορεί να θέλει αλλα να μην μπορεί λόγω του ότι ξέρει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις....

Μπορεί όμως και οχι

Εφόσον σε βλέπω αποφασισμένη να απατησεις γτ δεν κάνεις πρώτα μια κουβέντα να δεις που ακριβώς βρίσκεται η σχέση σας και το τι ειλικρινά θέλετε ο ένας από τον αλλο;

Μπορεί να ακούσεις αυτά που ήδη νομίζεις αλλα μπορεί και οι απαντήσεις του να σε εκπληξουν....έχει και το ρισκο του αυτο αλλα θα μιλήσετε ειλικρινά και ίσως να βρείτε συμβιβαστική λύση από το να μην μιλήσετε καθόλου

Banned
    Κάτσε βρε παιδί μου μην είσαι απόλυτη
    Δεν σου είπα να χωρίσετε........

Τα πλαίσια σε μια σχέση εμείς τα βάζουμε και ορίζουμε τι είναι επιτρεπτό και τι όχι....

Δεν σου λέω πάνω σε καβγά να του πεις να χωρίσετε....σου λέω να κάτσετε απλά και ήρεμα και να μιλήσετε για τη σχέση σας με ειλικρίνεια και να του προτείνεις να χαλαρώσετε λίγο τη σχέση σας για ένα διάστημα .....Δλδ να μιλάτε να συναντιεστε να κρατήσετε την οικειότητα και το συναισθηματικό δέσιμο που θες αλλα ο καθένας να είναι ελεύθερος να πάει και με άλλους........

Αυτό το σενάριο δεν θα σε βόλευε; Νομίζω είναι αυτό που θες......απλά δεν ξέρουμε αν και ο σύντροφός σου θα ήταν οκει με κάτι τέτοιο.......

Εμείς εδώ δεν σας ξέρουμε και βγάζουμε τον σύντροφό σου το θύμα και σένα την κακια που θες να τον απατήσεις ....όμως μπορεί και να μην είναι έτσι....Μπορεί ο σύντροφός σου να νιώθει και ο ίδιος εγκλωβισμενος στη σχέση σας .....Μπορεί να έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου γιατί είναι ανιαρο και για τους δυο σας....Μπορεί να θέλει αλλα να μην μπορεί λόγω του ότι ξέρει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις....

Μπορεί όμως και οχι

Εφόσον σε βλέπω αποφασισμένη να απατησεις γτ δεν κάνεις πρώτα μια κουβέντα να δεις που ακριβώς βρίσκεται η σχέση σας και το τι ειλικρινά θέλετε ο ένας από τον αλλο;

Μπορεί να ακούσεις αυτά που ήδη νομίζεις αλλα μπορεί και οι απαντήσεις του να σε εκπληξουν....έχει και το ρισκο του αυτο αλλα θα μιλήσετε ειλικρινά και ίσως να βρείτε συμβιβαστική λύση από το να μην μιλήσετε καθόλου
    Έχουμε συζητησει πολλές φορές για αυτό το θέμα. Αυτός είναι πιο θερμος στο σεξουαλικο απλώς εγώ τον τρεναρω αλλά το δεχεται.είναι γενικά ηπιων τονων ανθρωπος χωρίς πολλές απαιτησεις.

Απλά δεν προσφέρει και πολλά σε μια σχέση.είναι απασχολημενος συνεχώς με δουλειες.και νιώθω παραμελημενη.

Πάντως δεν θα δεχόταν ποτέ να μείνουμε ένα διάστημα χωριστα και να βγαίνουμε με άλλους. Ούτε εγώ άλλωστε θέλω κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Ελισαβετ είσαι αρκετα επιφανειακη.ίσως είσαι μικρή σε ηλικία και εσύ οπότε ζησε πρώτα και μετά κρίνε.

Διάβασε πρώτα το πρώτο μήνυμα και θα καταλάβεις από που ξέρω τις διαφωνίες σου με τους άλλους. Όσο για τους χαρακτηρισμους φαινονται από τα μηνύματα σου δεν χρειαζεται να προσθεσω κάτι άλλο.
    Πολυ επιφανειακή έχεις δίκιο. Ενώ εσύ που μπαίνεις εδώ και μας λες ότι θες να έχεις έναν ως ψυχολόγο κι έναν άλλο ως εραστή δεν είσαι επιφανειακή. Οκκκκ...

Μικρή δεν είμαι, σου ρίχνω και μερικά χρονάκια για την ακρίβεια.... αλλά είπαμε πρέπει να βρεις έναν λόγο για να ακυρώσεις όσους σου λένε κάτι που δεν θες να ακούσεις μη τυχόν και χαλάσεις την βόλεψη σου.

Ο μόνος χαρακτηρισμός που είδα εγώ είναι από σένα που με είπες επιφανειακή. Αν θες δείξε μου έναν δικό μου χαρακτηρισμό και μετά μιλάμε.

Senior Member
    Έχουμε συζητησει πολλές φορές για αυτό το θέμα. Αυτός είναι πιο θερμος στο σεξουαλικο απλώς εγώ τον τρεναρω αλλά το δεχεται.είναι γενικά ηπιων τονων ανθρωπος χωρίς πολλές απαιτησεις.

Απλά δεν προσφέρει και πολλά σε μια σχέση.είναι απασχολημενος συνεχώς με δουλειες.και νιώθω παραμελημενη.

Πάντως δεν θα δεχόταν ποτέ να μείνουμε ένα διάστημα χωριστα και να βγαίνουμε με άλλους. Ούτε εγώ άλλωστε θέλω κάτι τέτοιο.
    Φυσικά και δεν το θες.
    Εσύ θες μόνο εσύ να βγαίνεις με άλλους πίσω από την πλάτη του.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Φυσικά και δεν το θες.
    Εσύ θες μόνο εσύ να βγαίνεις με άλλους πίσω από την πλάτη του.
    Ακόμη και αυτό που λες προσβλητικο είναι για μένα εφόσον δεν με ξέρεις.όταν λες στον άλλον ότι είναι κυνικος αυτό δεν είναι χαρακτηρισμος?η όταν λες δεν δείχνει καθόλου συναισθημα?

Παιζουν ρόλο τα χρονάκια που μου ρίχνεις με τις εμπειριες σου πάνω σε θέματα τέτοια? Νομίζω κι εσύ όταν δεν συμφωνούν με την γνωμη σου κάνεις ακριβώς το ιδιο μενα.δηλαδή δεν τις δέχεσαι.

Και στην τελικά κορίτσια προτιμω να είμαι με δύο άντρες πάρα να μείνω γεροντοκορη όπως μερικές πιστεύοντας ότι τα ξέρουν όλα.

Page 11 of 16 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast