Originally Posted by
giorgos panou
Γιαννη μαλλον πειρες κι εσυ μια γευση απο το προβλημα του φορουμ οπου εννοουσα,χαχα.Σαν παλαιος στο κουρμπετη με καταλαβαινεις, και εαν μπορεσεις λιγακι να κανεις ενα μικρο φλας μπακ στο παρελθον θα διαπιστωσης οτι αν χρονικα δυστηματα σκανε κατις τετοια ατομα! αλλωτε λιγοτερα αλλωτε περισσοτερα, αυτην την φορα παλυς καλα ειναι 2-3 τρεις ,χαχα. εχουνε σκασει και πιο πολλοι! εντομεταξι αυτο που εχει πλακα κι μου κανει εντιπωση ειναι η ομοιωτητες τους! αν ειμουν συνομοσιολογος θα ελεγα οτι ειναι τα ιδια ατομα σε ολα αυτα τα χρονια οπου εμφανιζωντε στο φορουμ! μας πριζουν το συκοτι και εξαφανιζοντε μετα! ξανα παλυς! Προσωπικα με τον καιρο τους εχω πλεον συννηθησει και δεν ενοχλουμε τοσο οσον στις πρωτες φορες!
ΑραΓιαννη δεν ειναι οτι τσακονομαστε με καποιους, διοτις το να μαλωνεις θελει και οι δυο να εχουν προβλημα, και ευθυνη , εν προκειμενου δεν μαλωνω εγω με κανεναν ! οπως ενιωσες κι εσυ απλα υπαρχουν καποιοι ανθρωποι οπου δεν εχουν τι να κανουν ,οπου τελικα εχουν μεγαλο προβλημα ψυχικης υγειας! δεν ειναι οτι ειναι υγειες οπως νομιζα στην αρχη! απλα δεν εχουν επυλιφθει του προβληματος τους! απλα δεν υπαρχει μαλον καποιος στο περιβαλον τους οπου να ενδιαφερθει μαζι τους! και θα την πληρωσουμε εμεις την νυφη οπως βλεπεις.