Σας αγχώνει ο κορωνοιος;; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 251
    Banned
    Παιδια τα ραντεβου στα Νοσοκομεια γινονται κανονικα? ειχα κλεισει πριν τρεις μηνες με οφθαλμιατρο κριμα ειναι να μην παω

Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Παιδια τα ραντεβου στα Νοσοκομεια γινονται κανονικα? ειχα κλεισει πριν τρεις μηνες με οφθαλμιατρο κριμα ειναι να μην παω
    Θα σου συνιστούσα να το αναβάλεις αν δεν πρόκειται για επείγουσα κατάσταση. Μας έχει ζητηθεί να μείνουμε σπίτι αν δεν υπάρξει σοβαρή ανάγκη εξόδου. Η χώρα έχει σημάνει συναγερμό και κάθε μετακίνησή μας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δική μας υγεία και των συμπολιτών μας.

Banned
    Quote Originally Posted by Prag View Post
    Θα σου συνιστούσα να το αναβάλεις αν δεν πρόκειται για επείγουσα κατάσταση. Μας έχει ζητηθεί να μείνουμε σπίτι αν δεν υπάρξει σοβαρή ανάγκη εξόδου. Η χώρα έχει σημάνει συναγερμό και κάθε μετακίνησή μας μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δική μας υγεία και των συμπολιτών μας.
    Εχεις δικαιο δεν πρεπει να παω. Αλλα αν παρω ενα τηλεφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο του Νοσοκομειου να ρωτησω?

Banned
    Παντως ολοι τωρα εγιναν αρρωστοφοβικοι απεκτησαν κοινωνικη φοβια λογω Κορωνονιου. Εχω την εντυπωση εμεις ειμαστε πιο ψυχραιμοι εχουμε την εμπειρια χαχα. Ειμαστε φυσιολογικοι πλεον ολος ο κοσμος φοβαται ενσωματωθηκαμε με την κοινωνια χαχα

Senior Member
    Παντως ολοι τωρα εγιναν αρρωστοφοβικοι απεκτησαν κοινωνικη φοβια λογω Κορωνονιου. Εχω την εντυπωση εμεις ειμαστε πιο ψυχραιμοι εχουμε την εμπειρια χαχα. Ειμαστε φυσιολογικοι πλεον ολος ο κοσμος φοβαται ενσωματωθηκαμε με την κοινωνια χαχα
    Χαχα!..........

Senior Member
    Εχεις δικαιο δεν πρεπει να παω. Αλλα αν παρω ενα τηλεφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο του Νοσοκομειου να ρωτησω?
    το ραντεβου σου εχει ακυρωθει.....! δεν υπαρχει λογος να παρεις τηλ... θα σε καλεσουν απο το τηλεφωνικο κεντρο για ενημερωση...

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για πήγαινε στο θέμα "που και πως" να δεις πως μιλάς! Μαρεσει πάντως ο τρόπος που φέρεσαι. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη απο σένα είσαι ικανός να του φορτώσεις και τους πολέμους που έγιναν για να βγεις "εντάξει".
    ξερω κι μπορω να εχω πολυτισμενο αντιλογο με ολους τους ανθρωπους! επισης μου αρεσει να εχω αντιλογο διοτις θεωρω πιο χρησημη την κουβεντα απο το να συμφνωνω με καποιον συνεχως!
    Ομως με νευριαζουν ατομα σαν εσενα οπου συνεχως αναζηταει τροπους να μου την πεις! να με προσβαλεις και να με μειωνεις! Επειδη δεν πολυ ενοχλουμε ,εχεις παει στο επομενο λεβελ να με κατηγορεις για κουβεντες που δεν εχω πει! για αυτο λοιπον σου ξανα πρωτεινω κατις πολυ απλο, να μην ξανα αναφερθεις στο ονομα μου! στο εχω πει πολλες φορες αλλα φενετε οτι δεν μπορεις αλλιως, θες συνεχως να λασπολογεις. Δεν μπορω να σου κανω κατις και ουτες εχω την ορεξη να κανω κατις αλλο, εξαλου υπαρχουν σοβαρα θεματα γυρο μου αρα το δικο σου ειναι το τελευταιο προβλημα οπου θα μπορουσα να νευριασω.

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ε ενταξει σ/κ ειναι και λειπει η διαχειριση ως συνηθως. Θα 'ρθουν μετα να τους τα σβησουν, χωρις ομως πιο δραστικα μετα, και ο κυκλος της... ζωης θα συνεχιστει.
    θα μπορουσες να βρεις στην ζωουλα σου πραγματαε ουσιωδες και πιο σημαντικα απο το να ασχολεισαι συνεχως μαζι μου η με οποιον αλλον εδω μεσα! Τελικα αυτο ειναι το προβλημα σου, οτι δεν εχεις ενδιαφερον στην ζωη σου κι προσπαθεις μεσα απο την επιθετικη συμπεριφορα να ασχολουντε μαζι σου οι ανθρωποι! λυπαμαι αλλα δεν προλαβαινω να ασχολουμε μαζι σου! Μπορεις να πας σε εναν γιατρο κι να του ζητηεις βοηθεια για αυτο το προβλημα σου!
    Εχεις οντως μεγαλο προβλημα αφου νομιζεις οτι το φορουμ συνεχως υποστιριζει εμενα, οτι ειναι διαπλεκομενο μαζι μου! δλδ εχεις μεγαλο προβλημα φιλε μου! φαντασου τι περναν οι γυρο σου, -ε;αν υπαρχουν δλδ- μπορεις πολυ απλα να παψεις να ασχολεισαι με αλλους, οπως με εμενα, βεβια αυτο σου δινει λογο υπαρξης μαλον ,αλλα λυπαμι δεν μπορω κι δεν ειμαι ειδικος στο να σε βοηθησω!

Senior Member
    (...Σκεφτειτε δηλαδη να ασχολιοταν συστηματικα με το φορουμ ο κυριος, τι θα βλεπαν τα ματακια μας.)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Τι μαλλώνεται μεταξύ σας βρε παιδιά? Προσπαθείτε να δώσετε χρώμα στη ζωή σας επειδή νιώθετε πως χάσατε το νόημα της ζωής?

Η πλήξη, η ανία, τα προβλήματα, μας κάνουν να θέλουμε να ξεσπάσουμε, κι αν δεν εχουμε που να ξεσπάσουμε ή δεν θέλουμε να ξεσπάσουμε στα δικά μας άτομα ξεσπάμε διαδικτυακά σε διάφορα σάιτ, βασικά όπου γίνεται τσατ, όπως εδώ ή το φεις, πράγμα που κάνω κι εγώ σε στιγμές νεύρων λόγω επανάκλησης απωθημένων όπου επιδιώκω να απαντώ σε άτομα με τα οποία διαφωνώ ή δεν τα πάω γράφοντας λόγια, σκέψεις κλπ που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε διαδικτυακό καυγά ή αναρτώντας θέματα με έντονο ύφος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια άτομα, επειδή οι αντίθετες απόψεις ταυτίζονται στη σκεψη μου με άτομα με τα οποία έχω ή είχα προβλήματα, απωθημένα ή διαφωνίες.

Ξαλαφρώνουμε κάπως αλλά όχι πλήρως με αυτό τον τύπο ξεσπάσματος αλλά δυστυχώς τίποτα δεν αλλάζει στη ζωή μας. Το καλύτερο ξέσπασμα είναι το να κάνουμε πράγματα τα οποία θεωρούμε επιτυχίες, έστω μικρές.
    γιάννης

Εμένα δεν μου έχει προκαλέσει καθόλου πανικό ή φόβο ο κορονοϊός, επειδή βλέποντας τα δεδομένα της εξάπλωσης του σε συσχετισμό με το μέγεθος των χωρών και της φύσης της ασθένειας, διερωτώμαι αν το όλο θέμα είναι ψυχολογικό, δηλαδή καταστροφικότητα, μεγέθυνση του προβλήματος στη σκέψη μας.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    (...Σκεφτειτε δηλαδη να ασχολιοταν συστηματικα με το φορουμ ο κυριος, τι θα βλεπαν τα ματακια μας.)
    Θα μπορουσες να μας πεις για ποιον λογο μπηκες εδω στο φορουμ?
    πασχεις απο καποια ψυχικη ασθενεια? καταθλιψη? η σχιζοφρενεια? -προσωπικα πασχω απο δυ, κι ειναι κι ενας απο τους λογουςοπου ειμαι εδω, στο φορουμ -
    Εχεις καποιες γνωσεις ψυχικης βοηθειας? διοτις το φορουμ λεει ξεκαθαρα οτι αποβλεπει και στην ψυχικη συμπαρασταση οσων νοσουν, δλδ οσοι ειναι υγειες θα μπορουσαν με την καλη τους καρδια να βοηθουν οσους εχουν την αναγκη για κατις τετοι, αλληλοβοηθεια λεγετε αυτο.Επειδη εσυ δεν βλεπω να δεινεις βοηθεια σε κανεναν παρα μονο κρινεις και λυδορεις οσους δεν συμφωνουν με τα δικα σου.
    Για ποιον αλλο λογο λοιπον εισαι στο φορουμ ? θα μπορουσες να μας πεις? εαν εισαι για γνωριμιες θα μπορουσες α το ξεκαθαρισεις εξαρχης ωστε να ξερουμε ολοι εδω μεσα. Παρα το οτι δεν προβλεπετε για κατις τετοιο το συγκεκριμενο φορουμ.
    Εαν θες πες μας λοιπον τον λογο που εισαι στο φορουμ, διοτις δεν βλεπω τυποτα απο τα παραπανω να δικαιολογουν τη συμετοχη σου στο φορουμ. Εαν λοιπον μπαινεις εδω μεσα, κι προσβαλλεις η επιτηθεσε σε ανθρωπους οπου πασχουμε απο ψυχικε ασθενειες -οπου ειναι λογικο μερικες φορες να γινομαστε αντιπαθεις λογο των φαρμακων οπου περνουμε η λογο της ασθενειας μας καθε αυτου - αν λοιπον μπαινεις εδω μεσ κι προασπαθεις να την λες στον καθε εναν επειδη εχεις την ασφαλεια της ανωνυμιας -κατις που εξω δεν εχεις κι μαλον για αυτο βρησκεις εδω το φορουμ να το κανεις - θα πρεπει λοιπον να καταλαβεις , κι καλο θα ηταν να διαβασεις τους ορους συμετοχης του φορουμ ! δεν ειναι ενα συνηθες φορουμ οπου οτι και να γραψεις δεν εχει προβλημα για κανεναν! εδω τα λογια σου μπορει καποιον-καποια να ειναι παρα πολυ επιρεαστικα σε επικυνδηνο σημειο για την υγεια του.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι μαλλώνεται μεταξύ σας βρε παιδιά? Προσπαθείτε να δώσετε χρώμα στη ζωή σας επειδή νιώθετε πως χάσατε το νόημα της ζωής?

Η πλήξη, η ανία, τα προβλήματα, μας κάνουν να θέλουμε να ξεσπάσουμε, κι αν δεν εχουμε που να ξεσπάσουμε ή δεν θέλουμε να ξεσπάσουμε στα δικά μας άτομα ξεσπάμε διαδικτυακά σε διάφορα σάιτ, βασικά όπου γίνεται τσατ, όπως εδώ ή το φεις, πράγμα που κάνω κι εγώ σε στιγμές νεύρων λόγω επανάκλησης απωθημένων όπου επιδιώκω να απαντώ σε άτομα με τα οποία διαφωνώ ή δεν τα πάω γράφοντας λόγια, σκέψεις κλπ που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε διαδικτυακό καυγά ή αναρτώντας θέματα με έντονο ύφος που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια άτομα, επειδή οι αντίθετες απόψεις ταυτίζονται στη σκεψη μου με άτομα με τα οποία έχω ή είχα προβλήματα, απωθημένα ή διαφωνίες.

Ξαλαφρώνουμε κάπως αλλά όχι πλήρως με αυτό τον τύπο ξεσπάσματος αλλά δυστυχώς τίποτα δεν αλλάζει στη ζωή μας. Το καλύτερο ξέσπασμα είναι το να κάνουμε πράγματα τα οποία θεωρούμε επιτυχίες, έστω μικρές.
    Ναι γιαννη, αλλα οπως γνωριζεις ειδικα εσυ πολυ καλα, το συγκεκριμενο φορουμ επειδη εχει να κανει με προβληματα ψυχικης ασθενειας θα πρεπει ολοι μας και ειδικα οι υγειες ψυχικα χρηστες του να ειναι πολυ προσεκτικοι με αυτα που γραφουν!
    Το φορουμ εχει σκοπο, το λεει ξεκαθα εξαλλου στην συμπαρασταση και στην αλληλοβοηθεια των οσων πασχουν απο ψυχικες ασθενειες. Δεν λεει να την λες στον καθε εναν επειδη εχεις την ασφαλεια της ανωνυμιας.
    Δυστυχως ανα καιρους συμβαινει αυτο, σκανε εδω μεσα 2-3 κομπλεξικοι οπου εξω φοβουντε, και εδω μεσα λενε κι γραφουν οτι εξω κολονουν να πουνε! αυτο συμβαινει.Το θεμα ειναι ομως οτι σστο φορουμ ατο ειναι επικυνδηνο κατις τετοιο λογο του οτι καποια ατομα πασχουν απο σοβαρες ασθενειες και μπορει να επιρεαστουν υπερβολικα απο τις κουβεντες αυτων των ανθρωπων! Ο σκοπος του φορουμ ειναι να βοηθιουντε οσοι εχουν προβλημα με ψυχικες ασθενειες! διοτις οσοι εχουμε η ειμαστε σε θεραπεια μπορει ευολα να πουμε καποια κουβεντα παραπανω! ειναι λογικο λογο των φαρμακων κι λογο της θεραπειας! το λενε και οι θεραπευτες μας! αυτο λοιπον δεν πρεπει οι υγειες χρηστες του φορουμ να μας προσβαλλουν! ειναι σοβαρο το θεμα! πρεπει να το καταλαβουν καποιοι, εξαλου υπαρχουν δεκαδες φορουμ να κνουν χαβαλε! εδω ειναι πολυ λεπτα τα θεματα δεν μπορουν να πεζουν με την υγεια μας οι τυποι αυτοι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ειναι σοβαρο το θεμα! πρεπει να το καταλαβουν καποιοι, εξαλου υπαρχουν δεκαδες φορουμ να κνουν χαβαλε! εδω ειναι πολυ λεπτα τα θεματα δεν μπορουν να πεζουν με την υγεια μας οι τυποι αυτοι!
    Αυτο ειναι αληθεια και μονο ο γιωργος πανου μπορει να κανει επικινδυνα και ακαταλληλα σχολια σε ατομα με αυτοκτονικο ιδεασμο η θρεντ ατομων που εχουν υποστει σεξουαλικη κακοποιηση.

"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εμένα δεν μου έχει προκαλέσει καθόλου πανικό ή φόβο ο κορονοϊός, επειδή βλέποντας τα δεδομένα της εξάπλωσης του σε συσχετισμό με το μέγεθος των χωρών και της φύσης της ασθένειας, διερωτώμαι αν το όλο θέμα είναι ψυχολογικό, δηλαδή καταστροφικότητα, μεγέθυνση του προβλήματος στη σκέψη μας.
    Οκ απλα εισαι επικινδυνα ανενημερωτος δηλαδη. Εχεις αναγει τη μεγαλυτερη πανδημικη κριση των τελευταιων δεκαετιων στο επιπεδο του φαντασιακου. Δικαωμα σου, κρατησε ομως την αποψη αυτη για τον εαυτο σου και, κυριως, μην ερχεσαι σε επαφη με ανθρωπους για εναν μηνα. Δεν μπορει η προσωπικη αντιληψη του καθενος να θετει σε κινδυνο τη δημοσια υγεια.

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast