Originally Posted by
Remedy
δεν θα τον εσωνες. γιατι εκανε χρηση, δεν αυτοκτονουσε. κι αν τον πηγαινες φυλακη και την χρηση θα συνεχιζε (ως γνωστον ) και οταν εβγαινε θα συνεχιζε την χρηση. οποτε αν ηταν παει απο οβεντοουζ η απο νοθευμενη ουσια, θα το παθει ετσι κι αλλιως. μονο η απεξαρτηση μπορει να τον σωσει, την οποια πρεπει να την αποφασισει μονος του.
αν θες να σωσεις τον ναρκομανη, δωστου νομιμα το ναρκωτικο, μεσα σε νοσοκομειο, για να μην γυρναει στους δρομους και κινδυνευει.
δεν το ξερω εγω, εγω το επαναλαμβανω. το λενε οι επιστημονες. οτι πανω απο 90 % των αποπειρων αυτοκτονιας προερχεται απο ασθενεις σε καταθλιπτικη φαση και ειναι αποτελεσμα της καταθλιψης και οχι της συνειδησης.
εγω δεν στερουμαι το σεξ, αλλα το εχω στερηθει παλια, σε φασεις που ημουν χωρις συντροφο και ναι, θα μπορουσα να ζησω χωρις σεξ, αν η εναλλακτικη ηταν ο θανατος. μια χαρα θα μπορουσα. οχι οτι θα μου αρεσε.
αλλο να λες οτι η ζωη σου δεν θελεις να μην εχει σεξ, (και ποιος θα θελε) κι αλλο να λες οτι εφοσον δεν εχει σεξ, η οσο σεξ θελεις, προτιμας να πεθανεις. ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
σε αλλο θεμα, μου ελεγες "εγω έμενα αγγλια και δεν μου αρεσε η ζωη στην αγγλια. δεν εχω δικαιωμα να θελω να πεθανω;" δλδ για ο,τι δεν σου αρεσει στην ζωη σου , εσυ θελεις να πεθανεις. δεν θα κρινω την υγεια σου, ουτε ειμαι γιατρος, ουτε σε εξετασα. αλλα ατομα που θελουν να πεθανουν επειδη κατι δεν τους αρεσει η τους ζοριζει στην ζωη τους, πρεπει πρωτα να απαλλαγουν απο την καταθλιψη τους για να συζηταμε αν το θελουν η το θελει η α σθενεια τους.
επισης, δεν ξερω πως βιωνεις την σεξουαλικοτητα εσυ, αλλα εχω ακουσει πολλους ασθενεις που κανουν σεξ. μηπως ειναι θεμα ρυθμισης φαρμακων;