Originally Posted by
Remedy
κατσε ρε παιδι μου.
απο αυτα που βλεπεις γυρω σου, μονο οι θεογκομενοι και οισ ουπερ ανετοι εχουν σχεση;
δεν καταλαβαινεις οτι δεν φταιει το οτι δεν εισαι θεογκομενος, αλλα το οτι εισαι απελπισμενος και δεν μπορεις να το κρυψεις πλεον και τρομαζουν;
και πως να το κρυψεις, θα μου πεις;
να συνεχισεις την ψυχοθεραπεια σου, να βρεις τις ισορροπιες σου, να ηρεμησεις και μετα να ασχοληθεις..
καμια δεν θα ερθει απο λυπηση και καμια δεν θα σε παρει απ το χερακι. πρεπει εσυ να ηρεμησεις, να ισορροπησεις και εμτα να βρεις μια κοπελα που να ταιριαζετε. ουτε αυτο ειναι ευκολο. θελει ψαξιμο, επομενως πολλες απορριψεις ακομα. αλλα εσυ, με καθε απορριψη πεφτεις στα πατωματα. αλλα δεν γινεται ετσι.
πρεπει πρωτα να ισορροπησεις.
οσες δεν φευγουν απο το οτι βλεπουν σε σενα ξεκαθαρα το neediness, φευγουν διοτι οι αποψεις σου ειναι αναχρονιστικες. αλλα κατα την γνωμη μου, περισσοτερο φευγουν για το πρωτο, γιατι βλαμμενες υπαρχουν πολλες, που τις φτυνεις και χαμογελανε..
υ.γ. επισης, δεν ξερω τι προδιαγραφες εχεις για μια γυναικα, αν κι εσυ ψαχνεις καμια κουκλαρα, ενω μας λες οτι θεωρεις τον εαυτο σου οχι και τοσο ωραιο, ειναι μια παραπανω δυσκολια...