Results 151 to 165 of 267
Thread: Αδυνατώ να βρω κοπέλα για σχέση
-
28-01-2025, 07:42 #151
ναι μεν, αλλα για να δουλεψεις κατι, πρεπει πρωτα να αναγνωρισεις οτι εχει προβλημα....
απο αυτα που εχει πει εδω ο αλεξ, νομιζει οτι το προβλημα ειναι οτι δεν εχει λεφτα και ειναι ντροπαλος. δεν βλεπει κατι στραβο σε αυτα που σκεφτεται κι αυτα που λεει...
επομενως, τι να διορθωσει;
- 28-01-2025, 10:23 #152
28-01-2025, 10:26 #153
Ποιος σου ειπε Yoco οτι δεν εχω εμφανιση 'η ειμαι ασχημος? Που κολλαει η εμφανιση σχετικα με αυτο που εγραψα? Πουθενα δεν το ανεφερα καν. Στην τελικη η εμφανιση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο και χεστηκα κιολας αν αρεσω ή δεν αρεσω. Τουλαχιστον ειμαι καλος ανθρωπος και δεν βλαπτω κανεναν
28-01-2025, 10:30 #154
Εσυ τι μου προτεινεις να κανω δηλαδη...ετσι ειμαι να παω να αυτοκτονησω μια και καλη αφου εχω αποτυχει σαν αντρας? Πως να συνεχισω να ζω αλλο ετσι μεσα στην μοναξια. Σοβαρα σου μιλαω δεν εχω εναν ανθρωπο ουτε να μου πει καληνυχτα. Αλλα εσυ προφανως εχεις επιλογες δεν μπορεις να μπεις στην θεση ενος ανδρα
28-01-2025, 10:30 #155
εγω πιστευω οτι δεν φταιει το οτι δεν εχεις σχεση, για την εξαφανιση καποιων γυναικων, αλλα το οτι δειχνεις απελπισια και πρεμουρα, επειδη δεν ε χεις σχεση και σε πολλες, ξυνιζουν οι αποψεις σου, οπως εγινε με πολλες απο εμας, εδω ...
αλλωστε, γιατι να θελει να εχεις σχεση καποια κοπελα. κι εκεινη ελευθερο ψαχνει. δεν ψαχνει δεσμευμενο...
28-01-2025, 10:33 #156
Και σου επαναλαμβανω αν ησουν ανδρας στην θεση μου και οχι γυναικα θα εβλεπες οτι δεν εχουμε τις επιλογες που εχετε εσεις. Εγω δηλαδη δεν αξιζω να αγαπηθω? Νομιζεις οτι ολα στη ζωη ειναι ροδινα και προφανως δεν με γνωριζεις προσωπικα για να ξερεις τι δυσκολιες εχω περασει. Αν ησουν ανδρας και ετρωγες συνεχως απορριψεις και πληγωνοσουν μην μου πεις οτι θα πεταγες απο χαρα
28-01-2025, 10:33 #157
αφου σου ειπα τι σου προτεινω; γιατι ρωτας αν προτεινω να αυτοκτονησεις;
το ακριβως αντιθετο προτεινα, να προσπαθησεις να γινεις καλα και να ισορροπησεις. οχι να αυτοκτονησεις...
επι τη ευκαιρια, οι σκεψεις αυτοκτονιας, δεν οφειλονται ποτε στο οτι δεν βρισκουμε γυναικα/ ανδρα... οφειλονται ΠΑΝΤΑ σε σε ενα βαθυτερο και συνολικοτερο προβλημα που συνηθως λεγεται καταθλιψη..
οποτε, λυσε αυτα σου τα θεματα και οταν θα πατησεις στα ποδια σου, ψαχνεις για κο0πελα. δεν μπορεις να βρεις κοπελα παρακαλωντας.
28-01-2025, 10:39 #158
Ειπα εγω πουθενα οτι βγαινω και παρακαλαω κοπελες? Θα ημου τερμα ανοητος και θα γινομουν ρεζιλι. Ισα ισα που δεν μιλαω σε καμια κοπελα ( δεν ειχα ποτε μου ουτε καν φιλη) για να αποφυγω να εκτεθω γιατι θελω καποια να ειναι μαζι μου επειδη το θελει πραγματικα και οχι απο λυπηση
28-01-2025, 10:39 #159
το ξερω οτι δεν εχουμε τις ιδιες επιλογες, με την εννοια οτι εχουμε διαφορετικες, οχι οτι εχουμε περισσοτερες.
το περιεργο ειναι, οτι οι επιλογες που εχουμε εμεις, εσενα σε ευνοουν, ωστοσο εσυ βλεπεις αδιεξοδο.
γι αυτο σου λεω οτι το προβλημα ειναισ το πως τα βλεπεις και πως συμπεριφερεσαι και οχι στις "ανδρικες" επιλογες.
κι αυτο γιατι, οι γυναικες μπορουν να βρουν οσο σεξ θελουν και οποτε το θελουν, αλλα οχι την σχεση που θελουν.
κι αν διαβαζεις θεματα στο φορουμ, θα το εχεις δει πολλες φορες το παραπονο αυτο πολλων γυναικων.
οι ανδρες αντιθετα δεν μπορουν να βρουν ευκολο και απροβληματιστο σσεξ και ειδικα οποτε θελουν, αλλα μπορουν ευκολα να βρουν κοπελα που να θελει σχεση, γιατι συνηθως οι κοπελες αυτο θελουν!
πως καταφερες αυτο που εσενα σε ευνοει να το βλεπεις σαν μειονεκτημα, εσυ το ξερεις...
28-01-2025, 10:57 #160
οχι, δεν ειπες καπου οτι παρακαλας, αλλα απο οοοολα οσα λες εδω, το ποσο παραπονιεσαι (σε εμας), το ποσο ασχημα νοιωθεις, ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ οτι ειναι φανερο στην συμπεριφορα σου προς τις κοπελες, ΟΣΕΣ φορες και ΟΤΑΝ βρισκεις το κουραγιο να μιλησεις σε καποια, οτι εχεις πρεμουρα για μια γνωριμια και μια σχεση. και αυτη η πρεμουρα, φαινεται σαν απελπισια και σαν παρακαλια και ειναι απωθητικο.
θελουμε ισορροπημενους και ηρεμους ανθρωπους για να να γνωρισουμε και να σχετιστουμε. δεν θελει κανεις καποιον με αγχος και πρεμουρα για να κανει μια γνωριμια.
υ.γ. αγχος εχουμε οι περισσοτεροι. μιλησα συγκεκριμενα για ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ, οχι γενικα..
28-01-2025, 11:44 #161
Και η επιλογή που θα κάνει να είναι επειδή πραγματικά αυτό θέλει και όχι επειδή πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει κάτι άλλο.. Αυτό φαίνεται, μπορεί να το καταλάβει μια γυναίκα.Εεε και είναι απωθητικό.
Εκτός κι αν βρει μια κοπέλα που είναι κι αυτή απελπισμένη και να κάνουν μια σχέση έτσι απλά για να κάνουν.. Και ζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...
28-01-2025, 12:16 #162
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό το σχόλιο. Συνήθως όταν επιθυμείς κάτι πολύ και δείχνεις απελπισμένος αυτό βγαίνει και προς τα έξω (άθελα σου) και οι άλλοι απωθούνται.
Για μένα Αλεξ, εφόσον είσαι ντροπαλός να προσεγγίσεις κοπέλα από κοντά, και το tinder δεν λειτουργεί όπως μας έχεις αναφέρει, καλύτερα να επιδιώξεις να βρεις φίλους πρώτα, μπας και και γνωρίσεις κάποια μέσω φιλίας. Συνήθως αυτές οι σχέσεις έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να εξελιχθούν και να αντέξουν στον χρόνο. Δεν θα είναι η κάθε πικραμένη που γνώρισες μέσω Ίντερνετ, οπότε θα μάθεις τον χαρακτήρα της «άμεσα» ούτως ώστε να είσαι πιο άνετος να κάνεις κίνηση.
Και το πιο σημαντικό: Μην αφήνεις το γεγονός ότι δεν έχεις κοπέλα να σου «χαλάει» την καθημερινότητα. Οκ δεν έχεις σχέση. Και; Όλα στην ώρα τους. Το να θέλει κάποιος να μπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε μια σχέση δείχνει ανασφάλεια. Μην πιέζεσαι να βρεις κοπέλα απλά επειδή βλέπεις ότι οι γύρω σου έχουν σχέση. Όταν νιώθουμε έτοιμοι κάνουμε σχέση και όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, όχι επειδή υπάρχει «πίεση» από την κοινωνία.
Και στην τελική σκέψου ότι υπάρχουν και άνθρωποι σε σχέση που θα ήθελαν να είναι ελεύθεροι. Πολλές φορές και η ελευθερία έχει τα πλεονεκτήματα της απλά στην εποχή μας έχουμε «εξιδανικεύσει» τόσο τις σχέσεις που το θεωρούμε το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, χωρίς να βάζουμε στο μυαλό μας και τις πιθανές προκλήσεις. Σκοπός είναι να είσαι σε σχέση αλλά σε μια «υγιή» σχέση. Αν είναι να έχω σχέση αλλά να μην είμαι ικανοποιημένος/η τότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Πάντως για μένα για να φτάσεις πιο κοντά στον στόχο σου αλλά χωρίς πίεση είναι να βρεις φίλους.
Μου κάνει εντύπωση που το να μην έχεις φίλους δεν σε προβληματίζει, αλλά το να μην έχεις σχέση σε πληγώνει.
28-01-2025, 12:17 #163
εχεις δικιο. αυτο ακριβως ειναι το απωθητικο. οταν αντιλαμβανεσαι καποιον με πρεμουρα, ειτε πρεμουρα για σεξ, πολυ περισσοτερο δε, πρεμουρα για σχεση (με το καλημερα μαλιστα), συμπεραινεις οτι δεν ειναι οτι του αρεσες, ειναι οτι δεν μπορει να βρει αλλην/ον. κι αυτο, σε ξενερωνει.
Last edited by Remedy; 28-01-2025 at 12:35.
28-01-2025, 13:35 #164
Σας ευχαριστω ολους ειλικρινα για τις απαντησεις σας και με βοηθησαν πραγματικα να δω οτι η ζωη ειναι μικρη να στεναχωριομαστε. Θα συνεχισω να διαβαζω και να πηγαινω στα μαθηματα χορου ειναι πραγματα που μου δινουν μια αισιοδοξια. Αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η αποδοση στο σεξ λογω του εθισμου στις ταινιες. Οσο και αν προσπαθω δεν μπορω να σταματησω να τις βλεπω και ανησυχω οταν βρεθω με κοπελα να μην μπορω να λειτουργησω. Οι επισκεψεις στους οικους δεν μου προσφερουν πλεον καμια ευχαριστηση πιστευω αν ειχα συναισθηματα για μια κοπελα και δεν ηταν μεσ' στην ψυχρα θα μου ηταν πιο ευκολο να αφεθω. Και αυτο που επισης με ανησυχει ειναι οτι εχω εθισμο και στην αυτοικανοποιηση σε υπερβολικο βαθμο. Δεν σας τρολλαρω αληθεια το λεω
28-01-2025, 13:40 #165
Πιστευω απο την αλλη οτι αν σταματησω την αυτοικανοποιηση δεν ειναι λυση γιατι ειναι μια βιολογικη αναγκη το σεξ και πρεπει με καποιο τροπο να τελειωνω. Πολλες φορες μαλιστα νιωθω οτι ειναι ο μοναδικος τροπος που με ξε-αγχωνει και μπορω να κοιμαμαι τα βραδια ηρεμος