ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ!!!ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΔΛΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
Printable View
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ..ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ!!!ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΔΛΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
Quote:
Originally posted by janet
σιγά να μην είναι σωστό με αυτά που κάνει στην κοπέλα θα έπρεπε να ξεκαθαρήσει την θέση τουQuote:
Originally posted by krino
τι σημαινει λιγα και πολλα?Quote:
από τα λίγα που γράφει καταλαβαίνω krino
αν τον γνωριζες τον τυπο,
μπορει να ελεγες τι σωστο παλικαρι ειναι αυτο.
Τωρα βγαζεις και αποψη απο τριτο ατομο?
σου απαντησε η μαρια βας....
τι να σου πω δεν ξέρω τοτε γιατί ασχολιόμαστε;
αλλά ο τρόπος που φέρεται την κοπελιά δεν είναι σωστός
εμένα σπάνια να μου έχει φερθεί κάποιος έτσι
τόσο πολύ τον ενοχλεί η κοπέλα
του έχει γίνει δηλαδή......τόσο κολτσίδα
ΟΧΙ ..ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΔΕΧΕΤΕ.
εγω ασχολουμε γιατι βλεπω λαθος προσεγγιση και ειπα την γνωμη μου.
Εσυ τωρα λες ο τροπος που φερεται ο τυπος δεν ειναι σωστος.
Μπορεις να πεις ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να μπω στο νοημα?
Τελος δεν βλεπω κατι να παιζει για κολιτσιδα οπως λες.
και εγώ είπα την γνώμη μου
ούτε και βλέπω η κοπέλα να του γίνεται κολτσίδα
η συμπεριφορά του σε ορισμένες φάσεις είναι άσχημη και πολύ επιδεικτικά αδιάφορη θα μου πεις αν δεν την θέλει την κοπέλα δεν θα θέλει να της δώσει ελπίδες
σε κείνη την φάση πχ που της δείνει τον αριθμό τηλεφώνου η συμπεριφορά είναι άσχημη
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ..ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ Η ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.
να μην της αρεσει
έμενα μου αρέσει όταν κάποιος ανταποκρίνεται κι αυτός
Quote:
και εγώ είπα την γνώμη μου
ούτε και βλέπω η κοπέλα να του γίνεται κολτσίδα
η συμπεριφορά του σε ορισμένες φάσεις είναι άσχημη και πολύ επιδεικτικά αδιάφορη θα μου πεις αν δεν την θέλει την κοπέλα δεν θα θέλει να της δώσει ελπίδες
σε κείνη την φάση πχ που της δείνει τον αριθμό τηλεφώνου η συμπεριφορά είναι άσχημη
ας υποθεσουμε οτι εσυ εχεις μια κρουση απο ενα ανθρωπο με τετοια συμπεριφορα (την οποια δεν την κρινω) πως αντιδρας?
Απο την αλλη,
ισως ο τυπος εχει κανει τις επιλογες του και να λεει οτι τωρα δεν θελω δεσμευεσεις.
Ποιο ειναι δηλαδη το μη τιμιο?
Θα ηταν καλυτερα αν το εκανε γαργαρα και το επαιζε ερωτευμενος?
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να ειμαστε λιγο ρεαλιστες ε?
Quote:
να μην της αρεσει
τωρα θα πουμε στο καθενα,
τι πρεπει να του αρεσει?
να τον δεσουμε κιολας?
ωραία εμεις πρέπει να βοηθήσουμε την κοπέλα να απαλλάγει απο τα αισθήματά της για αυτόν τον τύπο και να την πείσουμε ότι υπάρχουν και αλλού .....πορτοκαλιές
που μπορεί να ανταποκρίνονται περισσότερο οκ;
ο τύπος ενδιαφέρεται μόνο για σεξ αν ενδιαφέρεται και η κοπέλα μόνο για σεξ it\'s ok, στην προκειμένη περίπτωση όλοι θα ενδιαφέρονταν για σεξ( Οποιοσδήποτε άντρας καταλάβαινε ότι υπάρχει μια κοπέλα που τρελαίνεται για πάρτη του)
τώρα η συγκεκριμένη κοπέλα θα μπορούσε να το ρισκάρει πολλές σχέσεις ξεκινάν από χαβαλέ και καταλήγουν πιο σοβαρές
οχι εγω δεν ειμαι αυτης της οπτικης,
και σορρυ αλλα θεωρω πολυ κατινιστικη την ολη τακτικη.
Μου θυμιζει κατι φιλες που καθονται στο πεζουλι,
η μια κλαιει και η αλλη της λεει ελα μωρε παρατησε τον, αλλωστε εσυ εισαι για καλυτερους....
Εχω πει καθαρα την αποψη μου και αυτη λεει οτι το καθε πορτοκαλι θελει την εποχη του για να βγαλει ζουμι.....
Και οχι οταν εμεις κανουμε κεφι.
Τωρα το οτι υπαρχουν γενικως πορτοκαλιες, οκ και τι να λεει αυτο?
και μηλιες υπαρχουν απο το παραδεισο οταν τα ετρωγε η ευα....
:D:D
Quote:
ο τύπος ενδιαφέρεται μόνο για σεξ αν ενδιαφέρεται και η κοπέλα μόνο για σεξ it\'s ok, στην προκειμένη περίπτωση όλοι θα ενδιαφέρονταν για σεξ( Οποιοσδήποτε άντρας καταλάβαινε ότι υπάρχει μια κοπέλα που τρελαίνεται για πάρτη του)
τώρα η συγκεκριμένη κοπέλα θα μπορούσε να το ρισκάρει πολλές σχέσεις ξεκινάν από χαβαλέ και καταλήγουν πιο σοβαρές
αυτη ειναι πιο σοβαρη απαντηση σε σχεση με την προηγουμενη.
Καλο ειναι βεβαια καθε στιγμη να ξερεις που βαδιζεις για να μην εχεις ανατροπες.
αν η κοπέλα τρελαίνεται τόσο πολύ είναι το ιδανικό της τότε της εύχομαι υπομονή και τρέξιμο
αλλά από ότι κατάλαβα πρόκειται για έναν απλό ενθουσιασμό