:D:D καλόοοοο
*εμένα δε μου συμβαίνει αλλά δεν είμαι και της πολυλογίας.
Κακώς.Γιατί;(για να τη λέει η Lou μόνο σε μένα με τα λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν;)Γράφε λέμε,λολ.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BF%CF%86%CE%B7
Δεν ειμαι αυτος που αρχισε το νημα αλλα επειδη εσβησε μαλλον το μηνυμα του αυτος που το εκανε δειχνει οτι το αρχισα εγω. Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αυτο και θα ηθελα να δειχνει σε αυτην την περιτωση και παρομοιες οτι το αρχισε καποιος "κενος" ισως οπως παλια.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B9%CF%81%CE%B1
κ εδω το ιδιο με αυτο που λεει ο κηπ. δεν νομιζω οτι ηταν ο κρινος που ειχε ανοιξει αυτο το θρεντ.
Εντάξει ρε παιδιά κι εγώ είχα σβήσει τα θέματα μου παλιά γιατί είχα λόγο. Τι θα γίνει τώρα απαγορεύεται αυτό; Αν διαβάσετε τον κώδικα προστασίας του πολίτη, τώρα δεν θυμάμαι πως το λένε, είναι υποχρεωμένος ο admin να παρέχει αυτή την επιλογή. Γιατί κάποιος μπορεί να μετανιώσει να γράφονται δημόσια κάποια πράγματα.
ναι, σωστα, αλλα ο κηπ εχει δικιο κ εγω συμφωνω σε αυτο που λεει. δεν μπορει να την πληρωνει ο δευτερος ποστερ επειδη ο πρωτος μετανιωσε κ τα εσβησε.
αν ο πρωτος σβησει το ποστ, ας μπαινει κατι σαν "posted by unknown".
οχι να βγαζει posted by keep_walking!
Ok, αλλά μπορεί άμα θέλει ο keep να σβήσει το ποστ του το πρώτο και πάει λέγοντας. Κι εγώ είχε τύχει να θέλω να σβηστεί ολόκληρο θέμα, αλλά δεν έγινε.
Ε αυτο μας ελειπε τωρα ,να σβηνουμε και ολοκληρα θεματα με απαντησεις αλλων ,επειδη απλα το μετανοιωσαμε.
είναι σαν το μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο....
κάποιος σε ένα θέμα σκέφτηκε πως είναι καλή ιδέα να έχουμε τη δυνατότητα να σβήνουμε και όλο το θέμα...
έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμη.
δλδ είπα κάτι , αλλά μετά κάνω το κινέζο...κάνω rewind...και...δν το είπα.
(το έχω κάνει σε ένα μόνο θέμα , που κάποια στιγμή θεώρησα πως μπορεί πραγματικά να με βλάψει στο μέλλον.
αλλά με τις απαντήσεις των άλλων , φαινόταν τί έγραφα...οπότε λέω ας πάει και το παλι΄άμπελο....)
Αν και ειμαι υπερ του να διατηρουνται τα μηνυματα μετα απο ενα χρονικο οριο, και οταν σβηνεται το αρχικο ενος θρεντ να μενει απλως κενο και οχι ολο το θρεντ "ακεφαλο"...
...Ο συγκεκριμενος φοβος μου φαινεται αβασιμος, δεδομενου οτι πολυς κοσμος ηδη το κανει αυτο που λες και χωρις τη βοηθεια edit.