Καλοριζικο το νεο forum...ενα τεστ νημα για να δουμε λιγο και τις νεες δυνατοτες - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 317
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    η μίσιζ πέρφεκτ με την φουρκέτα;(λολ,τον τίτλο τον σκέφτηκα μόλις τώρα,είναι ανάλογος με το ο δολοφόνος με το πριόνι,ετσέτερα)
    καλόοοοο

*εμένα δε μου συμβαίνει αλλά δεν είμαι και της πολυλογίας.

Senior Member
    Κακώς.Γιατί;(για να τη λέει η Lou μόνο σε μένα με τα λακωνίζειν εστί φιλοσοφείνΓράφε λέμε,λολ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Για τα χαμένα μηνύματα από την μεταφορά, δεν γνωρίζω κάτι, νόμιζα ότι όλα μεταφέρθηκαν σωστά. Αν υπάρχει κάποιο λινκ, θα βοηθούσε να δούμε/αναπαράγουμε το πρόβλημα.
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...E%B1%CE%B9-OCD
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BF%CF%86%CE%B7

Δεν ειμαι αυτος που αρχισε το νημα αλλα επειδη εσβησε μαλλον το μηνυμα του αυτος που το εκανε δειχνει οτι το αρχισα εγω. Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα αυτο και θα ηθελα να δειχνει σε αυτην την περιτωση και παρομοιες οτι το αρχισε καποιος "κενος" ισως οπως παλια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B9%CF%81%CE%B1

κ εδω το ιδιο με αυτο που λεει ο κηπ. δεν νομιζω οτι ηταν ο κρινος που ειχε ανοιξει αυτο το θρεντ.
    Last edited by Lou!; 20-11-2010 at 20:32.

Banned
    Εντάξει ρε παιδιά κι εγώ είχα σβήσει τα θέματα μου παλιά γιατί είχα λόγο. Τι θα γίνει τώρα απαγορεύεται αυτό; Αν διαβάσετε τον κώδικα προστασίας του πολίτη, τώρα δεν θυμάμαι πως το λένε, είναι υποχρεωμένος ο admin να παρέχει αυτή την επιλογή. Γιατί κάποιος μπορεί να μετανιώσει να γράφονται δημόσια κάποια πράγματα.

Senior Member
    ναι, σωστα, αλλα ο κηπ εχει δικιο κ εγω συμφωνω σε αυτο που λεει. δεν μπορει να την πληρωνει ο δευτερος ποστερ επειδη ο πρωτος μετανιωσε κ τα εσβησε.

αν ο πρωτος σβησει το ποστ, ας μπαινει κατι σαν "posted by unknown".

οχι να βγαζει posted by keep_walking!

Banned
    Ok, αλλά μπορεί άμα θέλει ο keep να σβήσει το ποστ του το πρώτο και πάει λέγοντας. Κι εγώ είχε τύχει να θέλω να σβηστεί ολόκληρο θέμα, αλλά δεν έγινε.

Senior Member
    Ε αυτο μας ελειπε τωρα ,να σβηνουμε και ολοκληρα θεματα με απαντησεις αλλων ,επειδη απλα το μετανοιωσαμε.

Senior Member
    είναι σαν το μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο....
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ε αυτο μας ελειπε τωρα ,να σβηνουμε και ολοκληρα θεματα με απαντησεις αλλων ,επειδη απλα το μετανοιωσαμε.
    Ναι αν αυτό χρειαστεί και αυτό γιατί όχι; Για σένα δηλαδή είναι πιο σοβαρό ότι ο άλλος έκατσε και έγραψε μία απάντηση από το δικαίωμα του άλλου να εξαφανιστεί από μια ιστοσελίδα;

Banned
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    είναι σαν το μετά από την απομάκρυνση από το ταμείο....
    Το ότι συμβαίνουν αυτά δεν σημαίνει ότι είναι και δίκαια-ηθικά, και μη συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by lightbluepath View Post
    Ναι αν αυτό χρειαστεί και αυτό γιατί όχι; Για σένα δηλαδή είναι πιο σοβαρό ότι ο άλλος έκατσε και έγραψε μία απάντηση από το δικαίωμα του άλλου να εξαφανιστεί από μια ιστοσελίδα;
    Δικαιωμα? Ποιος του το εδωσε?
    Αλλο επιθυμια και αλλο δικαιωμα.

Ειναι υπευθυνος των πραξεων του, απλα. Δεν του ανηκει η σελιδα.
    Last edited by Boltseed; 20-11-2010 at 22:18.

Senior Member
    κάποιος σε ένα θέμα σκέφτηκε πως είναι καλή ιδέα να έχουμε τη δυνατότητα να σβήνουμε και όλο το θέμα...
    έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμη.
    δλδ είπα κάτι , αλλά μετά κάνω το κινέζο...κάνω rewind...και...δν το είπα.
    (το έχω κάνει σε ένα μόνο θέμα , που κάποια στιγμή θεώρησα πως μπορεί πραγματικά να με βλάψει στο μέλλον.
    αλλά με τις απαντήσεις των άλλων , φαινόταν τί έγραφα...οπότε λέω ας πάει και το παλι΄άμπελο....)
    Last edited by arktos; 20-11-2010 at 23:53.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Αν και ειμαι υπερ του να διατηρουνται τα μηνυματα μετα απο ενα χρονικο οριο, και οταν σβηνεται το αρχικο ενος θρεντ να μενει απλως κενο και οχι ολο το θρεντ "ακεφαλο"...

Quote Originally Posted by arktos View Post
    δλδ είπα κάτι , αλλά μετά κάνω το κινέζο...κάνω rewind...και...δν το είπα.
    ...Ο συγκεκριμενος φοβος μου φαινεται αβασιμος, δεδομενου οτι πολυς κοσμος ηδη το κανει αυτο που λες και χωρις τη βοηθεια edit.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast