Originally Posted by
Natalia_sups
Ειδα τα λινκ σου αλλα και παλι αυτο δεν δινει αρκετα σαφη εικονα, ειναι αλλοι ανθρωποι. Τι θες να σου πω ετσι; Ναι οι τυποι που μου εδειξες δεν ειναι ο,τι καλυτερο, αλλα ουτε το αποκρουστικο που μας εδινες να καταλαβουμε για ποσα μηνυματα πριν στο ποστ.
Μπορω να φανταστω και αυτους να εχουν σχεσεις υπο τις καταλληλες προυποθεσεις. Γιατι ο ενας χαλιας ηταν περιεργος στη συμπεριφορα και ειχε σκατα στυλ. Ειχε σκουλαρικι στο αυτι. Σκουλαρικι - __-
Επισης τα επιπλεον κιλα (που χανονται) χειροτερευαν τη κατασταση με τα χαρακτηριστικα της φατσας του, που αμα ηταν σε φορμα ο τυπος ισως θα ηταν οκ.
Ειδα τα βιντεο χωρις ηχο γιατι δεν ημουν σπιτι, αλλα αυτη την εικονα εχω. Ο αλλος να σου πω ειλικρινα το μονο που με χαλασε ειναι η δυσαναλογια σωματος-κεφαλιου, εχει μικρο κεφαλι για το σωμα του. Κατα τα αλλα μια χαρα τον ειδα. Δεν ειναι ο μαυρισμενος χαβιε μπαρδεμ με γενια αλλα ειναι θεμα γουστου. Ξερω ξανθους αντρες με παρομοια χαρακτηριστικα που εχουν σχεσεις και θεωρουνται κι ωραιοι μη σου πω. Το μη "μπρουταλ" δε σημαινει ταυτοχρονα και χαλιας.
Εσυ λες εισαι και γυμνασμενος, αθλεισαι, ε το προβλημα ποιο ειναι;
Το ασπρος κι ατριχος δεν ειναι το προβλημα οπως το παρουσιαζεις. Εισαι ξανθος; Και γιατι ειναι μειον αυτο; Η φατσα σου γενικα πως ειναι; Ασε τα ασπρος και ατριχος. Εχεις περιεργη μυτη, πεταχτα αυτια, κανα πηγουνι εξι μετρα, ειναι τα δοντια σου μαλωμενα μεταξυ τους;
Απο υγιεινη πως τα πας; Εχω φυγει τρεχοντας επειδη συνειδητοποιησα οτι ενας τυπας δεν επλενε τα δοντια του. Απο ντυσιμο/στυλ πως τα πας;
Αν θα αλλαζες κατι στη φατσα σου τι θα ηταν αυτο;
Ρε συ σιγουρα κατι στη ψυχολογια σου/τη σταση σου/τη συμπεριφορα σου παιζει ρολο, δεν υπαρχει περιπτωση.
Ρε συ ξερω εναν τυπα κοντο χοντρο με προγουλι και πηγουνι σαν κωλο, με ζυζια μεγαλυτερα απο τα δικα μου και που φερνει και σε γκει κατι στην εμφανιση του και ειναι παντρεμενος και εχει και μωρο - _-
Η γυναικα του δεν ειναι καμια θεα κι αυτη, ηταν τεραστια και απεριποιητη πολυ αλλα εχασε κιλα τελευταια και πλεον μη σου πω του πεφτει και πολλη αμα τα πουμε ωμα και χυμα. Πιπινι εγινε. Ασχετο αυτο αλλα κουβεντα να γινεται. Ουτε κανας πλουσιος ειναι αυτος ε, ενα νορμαλ οικογενειακο εισοδημα εχουν.
Ρε συ.....δεν ξερω πως εισαι, αλλα αμα γαμαει αυτος μπορεις κι εσυ. Στο ορκιζομαι. Δεν ξερω πως να σε πεισω περα απο το να τα πω τοσο ωμα ολα, δεν το συνηθιζω.
Αμα δεν θες να βοηθηθεις δεν θα βοηθηθεις...