Results 406 to 420 of 545
Thread: 32 και μόνος, γιατί;
-
15-11-2017, 17:09 #406
Χαχαχαχα ε το σηκωνει η περισταση, τι να κανουμε.
Ειναι ξεκαθαρο θεωρω πως το κανω με καλες προθεσεις χωρις να θελω να προωθησω επικριτικες αποψεις για οποιουδηποτε ειδους εμφανιση ακομα και αν τα λεω καπως ωμα και χυμα, ισα ισα ολοι θεωρω πως αξιζουν τον ερωτα και την αγαπη στη ζωη τους. Αυτο ειναι το ποιντ μου.
Θεματοθετη, δεν μου απαντησες ομως σε πολυ συγκεκριμενες ερωτησεις που σου εκανα.
Οσα εχεις πει για την εμφανιση σου δεν με πειθουν οτι εισαι χαλιας, το ασπρος ατριχος και μετριου αναστηματος με νεαρα χαρακτηριστικα που αθλειται κι ολας δεν μου λενε τιποτα, μπορω να φανταστω καποιον με αυτα τα χαρακτηριστικα που μπορει να ερωτευομουν.
Δεν μου ειπες τιποτα το ουσιαστικο στα αλλα που σε ρωτησα. Τι χαρακτηριστικα εχεις; Μυτη αυτια πηγουνι μετωπο στομα, οδοντοστοιχεια, ακμη, σημαδια, ελιες ουλες ολα αυτα η οτιδηποτε αλλο που μπορει να ξεχωριζει ασχημα. Τιποτα χειροπιαστο και συγκεκριμενο υπαρχει;
Εκτος αν εννοεις οτι εχεις "φλωροφατσα". Νιανια πως το λενε. Μηπως ειναι η κατω γναθος σου πιο μεσα; Ρε γαμωτο παλι ξερω ατομα με αυτα τα χαρακτηριστικα σε σχεσεις...λολ. Ο ενας μαλιστα ειχε και βαρια πολυ βαρια περιπτωση ντετεκτιβ μονκ...ιψδ με καθαριοτητες και τετοια και με πολλα αλλα πραγματα, ηταν και δυσκολος χαρακτηρας σε αυτο το κομματι.
Μεχρι στιγμης στο μυαλο σου ειναι το προβλημα οπως τα λες...περιμενω να μου απαντησεις σε αυτα που σε ρωταω.
- 15-11-2017, 17:58 #407
ολοι το ξρεουμε οτι το κανεις με καλες προθεσης...απλα μου εκανε εντυπωση οτι τα ειπες πολυ ωμα μιλησες περι βιζιας και αυτος γαμαει κτλ..δεν σε εχω συνηθηση ετσι...χαχαχα
ενοειτε οτι ολοι εχουνε-εχουμε διαωμα στον ερωτα και στην αγαπη.προσπαθησα πολυ οπως και ολοι μας αλλωστε να βοηθησω τον φιλο μας
αλλα μολις του λεω καποια πραγματα θυμωνει.ενω εγω να βοηθησω θελω...επιτιδες
πηγα να του κανω κονε με λιλιαν πως τη λενε τελοσπαντων
..για να δω πως μιλαει με τα κοριτσια μηπως της γειωνει ο ιδιος
οπως και να εχει σχεδον επεσα μεσα..
εγω να ρον βοηθησω θελω αλλα ο ιδιος θυμωνει..
15-11-2017, 18:03 #408
Εχω κάπως χαμηλή γέφυρα μύτης και, τα αυτιά μου δεν προεξέχουν και πολύ, το στόμα μου είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο μου(ειδικά τα χείλη) τα δόντια μου είναι μία χαρά, έχω μεγάλο μέτωπο, δεν έχω ακμή και σημάδια, αν και λόγω λεπτού και άσπρου δέρματος φαίνονται διάφορες κοκκινάδες, φλέβες και μαύροι κύκλοι σε σημείο που να φαίνονται ως σημάδια ή ουλές εκ πρώτης όψεως. Ελιές δεν έχω στο πρόσωπο. Η κάτω γνάθος μου και γενικά το σαγόνι μου είναι πάρα πολύ λεπτοκαμωμένο, κάτι που έχω αναφέρει στο thread. Επίσης επειδή δεν έχω πυκνά φρύδια και λόγω του ότι τα μάτια μου έχουν μεγάλη απόσταση από την γραμμή των φρυδιών μου έχω μία μόνιμη έκφραση "έκπληξης".
15-11-2017, 18:12 #409
δεν εχει νοημα να προσπαθεις να πεισεις 2-3 χοντρες και μια κουλη πως φταιει απλα η εμφανιση σου
δεν το χωραει καν το λιγο μυαλο τους
15-11-2017, 18:24 #410
15-11-2017, 18:30 #411
Τελικά έχει πολλούς πικραμένους σε σημείο οργής εδώ...
15-11-2017, 18:30 #412
15-11-2017, 18:40 #413
15-11-2017, 18:42 #414WhyAlwaysMe?Guest
15-11-2017, 18:42 #415
15-11-2017, 18:42 #416
15-11-2017, 18:44 #417
Απο οσα λες τα μονα που μπορω να φανταστω ως προβλημα εμφανισης ειναι αυτο με τη γναθο και τα φρυδια. Αλλα και παλι, δεν με ικανοποιει σαν απαντηση αυτο του γιατι δεν μπορεις να κανεις κατι με γυναικα ειδικα εφοσον οπως μας λες δεν εχεις καν στανταρ καλα καλα. Ειναι δυσκολο να σχηματισω ολοκληρωμενη εικονα. Θα ελεγες πως εχεις ασχημο προσωπο; Η νορμαλ; Σου εχουν πει οτι εχεις ασχημο προσωπο η ξερεις γενικα οτι απλα δεν αρεσεις; Γιατι αμα ειναι το δευτερο μπορει να ειναι επειδη αποπνεεις εναν αερα λουζεριλας στη συμπεριφορα η στο ντυσιμο σου η στα βαιμπς γενικα που βγαζεις λογω ψυχολογιας ακομα και στην πιο απελπισμενη γυναικα επειδη το ολο βαιμπ σου μπορει να την κανει να αισθανεται ακομα χειροτερα για τον εαυτο της. Αμα δεν νιωσεις εσυ οτι εχεις κατι που αξιζει, αμα δεν παινεψεις εσυ το εμπορευμα και το τι εχεις να προσφερεις για να το πω ετσι μπακαλικα, δεν θα το εκτιμησει κανεις. Μηπως τις πλησιαζεις τις γυναικες σα να ζητας να σου κανουν χαρη με το να σου κατσουν; Δεν εχει σημασια που μας λες για την επαγγελματικη σου επιτυχια κλπ, μπορει αμα μιλας σε γυναικα να φαιρεσαι αλλιως και να μη το συνειδητοποιεις καν.
Οσες περιγραφες και αν λεμε δεν αρκουν...δλδ τι να σου πω...υπαρχει καποιος γνωστος στον οποιο μοιαζεις; Κανα καρτουν, καμια καρικατουρα, κατι; Τι σκατα...
Δεχομαι οτι το προβλημα σου μπορει να ειναι εμφανισιακο, αλλα το να εντοπιστει και να διορθωθει και να υπαρχει η επιθυμια να διορθωθει ειναι σε μεγαλο βαθμο ψυχολογικο θεμα, θελει ψυχικο αποθεμα και προσπαθεια και επενδυση στην ελπιδα που μπορει να τη φοβασαι επειδη τη νιωθεις επικινδυνη...του πουστη, υπαρχουν πλαστικες. Δεν ειναι ισως σωστο να το προτεινω σε σαιτ ψυχολογιας αλλα απο την αλλη γιατι οχι, αν εισαι τοσο αναποδο γαμωτο και σου καταστρεφει τη ζωη αυτο καλο θα εκανε και στη ψυχικη σου υγεια.
Εκτος αυτου σιγουρα η συμπεριφορα και η σταση σου βοηθανε γενικα, ακομα και αν υπαρχει εμφανισιακο προβλημα. Απο τα οσα μας περιγραφεις για τις προσεγγισεις σου δεν δειχνεις να εχεις δειξεις σε καμια γυναικα απο οσες γνωρισες ερωτικο ενδιαφερον, οτι "με φτιαχνεις"...σα να δειχνεις απλα μια παρακληση του τυπου "πλιζ κατσε μου"...δεν παιζει να μην νιωθεις και να μην αντιδρας ετσι οντας 32 χρονων χωρις να εχεις κανει τιποτα, οσο ελεγχο και αν νομιζεις οτι εχεις. Ποσο ποκερ φεις πια; Θες να μου πεις οτι αμα κοιταξεις γυναικα δειχνοντας εκδηλο ερωτικο ενδιαφερον δεν θα φανεις σαν καταπιεσμενος σαλιαρης που μολις βγηκε απο τη φυλακη ε; Λολ. Ισως αυτο φοβασαι και το παιζεις αδιαφορος για το σεξ με καθαρα ανθρωπινο ενδιαφερον και τους μαθαινεις χωρους και τους το παιζεις φιλεναδα. Αυτο ειλικρινα σου λεω σαν γυναικα, σταματα το με γυναικες που σε εχουν απορριψει για συντροφο. Δεν ειπα να κοψεις τη καλημερα αλλα οχι και να τους κανεις χαρες. Πως γινεται να το κανεις αυτο και να συνεχιζεις να σεβεσαι τον εαυτο σου και να μην εχεις αυτοπεποιθηση στα ταρταρα και τελειως γαμημενη μιζμιζικη ψυχολογια; Το ελεγχεις αλλα ρε συ, δε γινεται να μην ειναι καπου μεσα σου αυτο το "γαμωτο".
Εδω σε διαβαζω και θελω να κλαψω εγω αμα φανταστω οσο πιο ζωντανα μπορω τη κατασταση σου, και εσυ εισαι οκ; Η προσποιεοσαι οτι εισαι οκ με την ελπιδα οτι fake it till you make it? Καλο ειναι και αυτο αλλα αφου δε πιανει μηπως να δοκιμαζες να μιλησει πιο ανοιχτα και ειλικρινα στον/στην ψυχολογο;
Επισης να σου πω κατι...αμα δεν σου καθεται ουτε η Λουκρητια του αρκα ουτε για δειγμα και οντως εχεις ερωτικη επιθυμια δεν το βρισκω κακο να στραφεις στον αγοραιο ερωτα...πιο μαλακια μου φαινεται να καταπιεζεις και να αρνεισαι την σεξουαλικη σου πλευρα. Δεν ειναι υγιες γαμωτο. Απλα να σιγουρευεσαι οτι δεν προκειται για λυπηρες περιπτωσεις εκμεταλλευσης των κοριτσιων, αυτο θα με ανησυχουσε αν ημουν αντρας και θα το εψαχνα οσο πιο πολυ μπορω αν ειχα και την οικονομικη ευμαρεια (που την εχεις απο οσα μας λες). Δεν ξερω απο αυτα αλλα το μπατζετ νομιζω εχει συνδεση με το αν ειναι προσωπικη συνειδητη αποφαση απο μερους της κοπελας. Τεσπα. Δεν ξερω τι αλλο να σου πω, εγω ειπα οτι μπορουσα με τα δεδομενα που εχω, αν θελεις εσυ κατι αλλο εδω ειμαι.
15-11-2017, 18:46 #418
15-11-2017, 18:50 #419
15-11-2017, 18:52 #420WhyAlwaysMe?GuestBρε ποιόν μου θυμίζεις!!!
https://www.e-psychology.gr/forum/me...2-Tren-Acetate
https://www.e-psychology.gr/forum/me...otherCouldLove