την 1η ωρα ηταν ανεκτα τη δευτερη ωρα τα επαιξα.ηρθα και πλακωθηκα στα ζαναξ για να ηρεμησω.ενιωθω να πνιγομαι απο ολα.δε ξαναβγαινω απαπα καλυτερα μονη μου
Printable View
την 1η ωρα ηταν ανεκτα τη δευτερη ωρα τα επαιξα.ηρθα και πλακωθηκα στα ζαναξ για να ηρεμησω.ενιωθω να πνιγομαι απο ολα.δε ξαναβγαινω απαπα καλυτερα μονη μου
Επεισες τον εαυτο σου πριν ακομα πας, οτι ολα αυτα θα συμβουν.
Απο τη στιγμη που εκλεισες το ραντεβου, σκεφτοσουν συνεχως οτι οταν πας θα εχεις ιδεες παρακολουθησης και οτι θα θελεις να φυγεις.
Ετσι κι εγινε.
Δεν πειραζει, ηταν ενα πολυ ΓΕΝΑΙΟ βημα παρολαυτα.
Την επομενη φορα, οποτε κι αν ειναι αυτη, θα πας πιο καλοπροαιρετα και θα φυγεις σε καλυτερη κατασταση απο ο,τι σημερα.
θα προσπαθησω σε κανα 2μηνο παλι και αν...καλυτερα μονη μου τελικα.θα βγαινω μονη μου
μπου πρεπει να συνεχισεις να βγαινεις μεχρι να συνιθισεις, αλλιως θα απομωνοθεις κοινωνικα και θα ειναι χειροτερα
δε θελω να ξαναβγω οχι.καλυτερα μονη μου.καλυτερα μοναχικα παρα αυτο το πργμα που νιωθω τωρα.αρχισα να ακουω φωνες
Τις φωνες ξερεις να τις αντιμετωπισεις. Κατσε ηρεμησε τωρα να ξεχαστεις, το δυσκολο περασε.
λεω οτι ειναι σκεψεις μου αλλα δε πιανει το κολπο.θελει αρκετες μερες για να το πιστεψω και να τις διωξω.τσπ..αμα δε νιωσω καλα καλα πολυ καλα δε ξαναβγαινω με παρεα.καλα εχω βρει μι ακαφετεριουλα χωρις κοσμο και ενα γωνιακο τραπεζακι που δε με βλεπει κανεις.σε καμια εβδομαδα θα επιχειρησω να παω εκει μονη μου
Μπου ηταν μεγαλο βήμα αυτό που έκανες και μπραβο σου! Δεν πειράζει που δεν έκατσες πολύ, όσο άντεχες.
Είδες τώρα πως επιβεβαιώνεται πως όταν αγχωθείς έρχονται οι φωνές; Θα πρπεει να μαθεις να το ελεγχεις, να βρεις τα όρια σου, μέχρι πού το αντέχεις, βήμα βήμα στην αρχή χωρίς να πιέζεσαι.
γενικοτερα οταν αγωνομαι ξεκινανε ολα ή οταν θυμηθω κατι ασχημο.δεν εχω βρει κολπο να μη γινεται αυτο.μου λενε εισαι αχρηστη ουτε για εναν καφε δε μπορεις να βγεις θα εισαι παντα μονη σουθ απο ανθρωπους και θα εχεις εμας για παρεα δε θα φυγουμε ποτε
Μπου, οταν αρχισες να νιωθεις ασχημα και αποπνικτικα, εμεινες παρολαυτα μεχρι να διαλυθει η συναντηση και να φυγουν ολοι ή ειπες δικαιολογια και εφυγες εγκαιρως?
κολοφωνες, ευτυχως εμενα φυγανε με τα φαρμακα, αρε μπου τη τραβας ουτε ενα καφε δεν μπωρεις να πιεις με την υσηχια σου... εγω τα δυο πρωτα χρονια ειχα προβληματα με την αλογια και την ακαθησια.... πηγαινα καφε και για μια ωρα δεν ελεγα κουβεντα. και ολλοι την ωρα ετρεμα η σηκωνομουν απο τη νευρικοτητα...
φυσικο να σου λενε αυτα γιατι οι φωνες εισαι εσυ! ειναι αυτο το κομματι σου που σε επικρινει, που σε τιμωρει συνεχως.
Υποψιαζομαι πως ζοριστηκες παραπανω απο όσο μπορούσες για να μείνεις εκεί ή για ναμην καταλάβει κανείς τίποτα.
αυτό θα πρέπει να ελέγχεις. ¨Οταν νιώθεις πως ζορίζεσαι να αποχωρείς. Φαντάσου το λίγο σα να χεις ενα μικρό παιδί που φοβάται και κλαίει. Δεν θα το έπαιρνες αγκαλιά να το παρηγορήσεις; Εσύ τον εαυτό σου δεν τον παίρνεις αγκαλιά να τον παρηγορήσεις, του λες : σκάσε και προχώρα!
την 1η ωρα ημουν καλα αρκετα μετα ζορισαν τα πραγματα.δεν ειχαμε τελειωσει τους καφεδες καλ καλα πως να τους ελεγα να φυγω στη 1 ωρα που ειχαμε να βγουμε 2 μηνες..ντραπηκα νταξει παντως το δοκιμασα μπορει σε μερικουε μηνες να μπορεσω να ξαναπροσπαθησω.μεχρι τοτε θα βγαινω μονη μου που και που
Ναι οκ αλλα την επομενη φορα θα πεις μια μαλακια και θα σηκωθεις να φυγεις κι ας ντρεπεσαι. Πρωτα απο ολα η υγεια σου.
η επομενη φορα θα αργησει πολυ ναα ερθει.θα ξεπερασω πρωτα τα κωλυματα μου και μετα θα ξαναβγω
Ε ναι οποτε κι αν ειναι τελοσπαντων, ας αργησει. Αλλα θα φευγεις πριν εκτοξευθει το αγχος σου.
ναι εχεις δικιο..επαθα κι εμαθα νομιζω
απλα νιωθω οτι θελω να ειμαι μονη μου.δε θελω κανεναν
πλεον μεσα στη μερα δε σκεφτομαι ολα αυτα.μονο οταν τα θυμηθω τα νιωθω παλι.δεν τα εχω ολη μερα.παρατηρω οτι θελω να αποτραβηχτω απο ολους ενω εχω αναγκη να συζητησω ααν και νιωθω ευαλωτη στο να αποκαλυψω τετοια πραγματα.απο χτες εχω αρχισει να πεφτω.ειναι φυσιολογικο να πιστευω ακομα ομως τα ιδια για τους ψυχολογους?οτι μας παρακολουθουν και μας φυτευουν σκεψεις και παιρνουν πληροφοριες για τους "μεγαλους" και μας κανουν οτι θελουν? φοβαμαι μην πεσω σε καταθλιψη
Καποιες ιδεες που παρεμειναν ειναι και απο αμυνα, μπου.
Εφτιαξες ενα σεναριο για να αποφυγεις τη σκληρη πραγματικοτητα. Κατι σκαλισατε στην ψυχοθεραπεια, καποια πληγη, που τελικα δε θελησες να σκαλισεις αλλο. Τρομαξες, πονεσες, πανικοβληθηκες επειδη ξαναθυμηθηκες καποιο τρομερο βιωμα και επλασες το σεναριο οτι οι ψυχολογοι ειναι σατανικοι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.
Εχεις τοσο καιρο να τη δεις, δεν πηγαινεις πλεον, γιατι ακομα γυριζεις πισω σε αυτες τις σκεψεις? Εχεις αμφιβολιες?
μου ερχεται αυτοο στο μυαλο γιατι θα ηθελα καποιος να με ακουσει καποιος ειδικος ισως? και σκεφτομουν για να βρω κανεναν αλλο ψυχολογο αλλα σε καθε τετοιο ενδεχομενο νιωθω ετσι.
Νιωθεις οτι ολοι ειναι ιδιοι?
ναι για ολους τους ψυχολογους το ιδιο νιωθω.μονο εδω μπορω και μιλαω και μ ακουει καποιος
Ενταξει, μην ανησυχεις παρε το χρονο σου. Εμεις εδω ειμαστε.
ευχαριστω savatage
βοο πως τα παιρνας σημερα καλυτερα εισαι
καλησπερα παυλο
μια ετσι μια αλλιως οσο ξεχνιεμαι καλα ειμαι αλλα οταν τα θυμαμαι εχω πισωγυρισματα.εξακολουθω να μη θελω να βλεπω ανθρωπο.κλεισμενη στο δωματιο.νταξει θα δουμε.εσυ πως τα πας?εισαι καλα?πηγες στα μελισακια σου?
εγω ειμαι μετρια, χθες μου βγηκε αγχος καθως γυρνουσα με το ποδηλατο επαθα νευρικη κριση, σκεφτομουν πως θα τα βγαλω περα με της μελισσες και αγχωθηκα, αστα να πανε δεν κανω και για αυτη τη δουλεια, μου κρασσαρε ο υπολογιστης δευτερη φορα, πρεπει να κανω φορματ μαλλον, η θελει μαστορα θα δειξη.......
δεν ξερω αγχωνομαι ευκολα μονο με τη σκεψη...
τελιωνο τα γραφειοκρατικα και αν ολλα πανε καλα την επομενη τριτη καταθετω για κεπα να δουμε τη θα παρω, εσει τη λες με 800 μγ σολιαν πιανω 50% το βλεπω δυσκολο για 67%
ολα μαζ σου πεσανε...δες καμια ταινια να χαλαρωνεις.ολα με μετρο
αν εχεις νοσηλεια θα το παρεις το 67%
εχω μια νοσηλεια πριν 4 χρονια,
εχω σκασει με τον υπολογιστη δεν ξερω τη να κανω να παραγγειλω τροφοδοτικο να το αλλαξω μονος μου η να το παω μαστορα και να πληρωνω μαστορικα.... 90% ειναι το τροφοδοτικο η ζημια, ο υπολογιστης κλινει μονος του και μετα κολαει δεν ξαναγινει αν δεν κλισω το τροφοδοτικο και το ξανανοιξω, μετα λειτουργει κανονικα για 2-3 μερες και μετα παλη τα ιδια...
καλησπερα παιδια
μπηκα να σας πω οτι ειμαι αρκετα καλυτερα.πλεον τα θυμαμαι και τα ξανανιωθω ολα αυτα μονο 1-2 φορες τη μερα.μονο αυτο με τους ψυχολογους δεν εχω ξεπερασει αλλα πιστευω σε λιγο καιρο θα μου φυγει κι αυτο.ηρθε και η αδερφη μου για λιγες μερες και μου εκανε πολυ καλο αλλα σε 2-3 μερες φευγει παλι και φοβαμαι μην πεσω
Obsessive thinkers get paranoid under stress...
Aυτο ξαναπες το
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
εδω και 2 μερες δεν μου εχουν ερθει ασχημες σκεψεις και σχεδον εχω ξεπερασει και το θεμα με τους ψυχολογους,τα παω καλα.ειμαι βεβαια απομακρη ακομα με την ανθρωπινη επαφη.φευγει ομως η αδερφη μου αυριο που χαρηκα τοοοσο πολυ που την ειδα και φοβαμαι μηπως πεσω παλι στα ιδια μιας και θα ξαναμεινω μονη μου σε μια προβληματικη οικογενεια...
Αυτά είναι καταπληκτικά νέα μπου!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!
Προσπάθησε να μην το πολυσκέφτεσαι με την αδερφή σου και το προκαλέσεις μόνη σου από τον φόβο σου, τίποτα δεν θα γίνει, μια χαρά θα είσαι :) :)
Μπου είδα σε αλλο σου μηνυμα ότι κάνεις παρέα στις νυχτερίδες, κουκουβάγιες και τα υπόλοιπα υπέροχα πλάσματα της νύχτας αλλά σου προτείνω να μη βρυκολακιάζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου. Τον πιέζεις πολύ νομίζω.
Μπραβο σου μπου!! Ημουν σιγουρη για σενα! :)