Originally Posted by
RockElCasbah
Ναι αμέ! Ο κάθε ένας που περνάει στο τμήμα ψυχολογίας, γίνεται και "χαρισματικός", αλίμονο... που παίρνει και 10 μεταπτυχιακά με τα φράγκα του μπαμπά, σπουδάζει στις Αμέρικες, που, που... βρε άντε από 'δω χάμω. Θα τολμήσει να με ρωτήσει κανείς γιατί βγάζω τόση ένταση σήμερα;...
Γιατί είμαι σε φόρουμ "ψυχολογίας" ρε μπαγλαμάδες που τραβιέστε όλη μέρα εδώ χάμω - ναι για σας το λέω που απαντάτε σα τις γκρουμούτσες που τηρείτε τους όρους - και γιατί σαν αύριο θα γιόρταζε ο γιος μου βρε εξυπναράδες... που δε κοιτάτε τα χάλια σας τα μαύρα τα εσωτερικά και σας φταίει ο Βινς και ο κάθε "Βινς"... που έφτασα 40 χρονών κι ΑΚΟΜΗ οι ίδιοι μαλακισμένοι λόγοι θα ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ στα φόρουμς που υποτίθεται ΚΙΟΛΑΣ πως είναι φτιαγμένα για το "κοινό καλό"... βρε άντε κι ακόμη παραπέρα... αλλά να... όσοι είστε έτσι φτιαγμένοι, μια ζωή θα ζηλεύετε όσους γαμήθηκαν και καταφέρνουν να σηκώνονται ξανά και ξανά... αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ταυτόχρονα θα σας επιτρέπουν, να "συντηρείτε" μαγαζιά μπας και σας προσέξει κανένας... μπας και πιαστεί κορόϊδας και γεμίσουν οι τσέπες αλλονών λίγο παραπάνω... άντε, καλή συνέχεια, τό 'παμε... αυτοί είσαστε, αυτοί θα μείνετε... κι άντε να δω, πόσο παραπάνω χώμα θα πάρετε...
Γεια σου Βινς... ήταν ένα ΑΚΟΜΗ διάλλειμα... δυστυχώς ο κόσμος εδώ μέσα δε θέλει να χαμπαριάσει. Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Έλεγα πως μπορώ να αντέξω με αυτά που γράφονται. Αλλά εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να μην υποτιμώ ούτε τη νοημοσύνη μου, ούτε τη δουλειά με τον εαυτό μου... άλλο δεν έχει.
Αν μπει κανείς που θα μου μοιάζει σε γραφή, δε θα είμαι εγώ αυτή τη φορά. Μόλις προχθές έμαθα πως είμαι σε ενδιαφέρουσα. Και βρήκα λόγο για μη περαιτέρω έκθεση μετά από 10 χρόνια σε φόρουμς. Και για μένα αυτό το γεγονός, είναι πολύ διαφορετικό απ' ό,τι σε άλλους. Φιλιά, και ενημέρωσέ με για το βιβλίο σου!...:)...
Ναι αμέ! Ο κάθε ένας που περνάει στο τμήμα ψυχολογίας, γίνεται και "χαρισματικός", αλίμονο... που παίρνει και 10 μεταπτυχιακά με τα φράγκα του μπαμπά, σπουδάζει στις Αμέρικες, που, που... βρε άντε από 'δω χάμω. Θα τολμήσει να με ρωτήσει κανείς γιατί βγάζω τόση ένταση σήμερα;...
Γιατί είμαι σε φόρουμ "ψυχολογίας" ρε μπαγλαμάδες που τραβιέστε όλη μέρα εδώ χάμω - ναι για σας το λέω που απαντάτε σα τις γκρουμούτσες που τηρείτε τους όρους - και γιατί σαν αύριο θα γιόρταζε ο γιος μου βρε εξυπναράδες... που δε κοιτάτε τα χάλια σας τα μαύρα τα εσωτερικά και σας φταίει ο Βινς και ο κάθε "Βινς"... που έφτασα 40 χρονών κι ΑΚΟΜΗ οι ίδιοι μαλακισμένοι λόγοι θα ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ στα φόρουμς που υποτίθεται ΚΙΟΛΑΣ πως είναι φτιαγμένα για το "κοινό καλό"... βρε άντε κι ακόμη παραπέρα... αλλά να... όσοι είστε έτσι φτιαγμένοι, μια ζωή θα ζηλεύετε όσους γαμήθηκαν και καταφέρνουν να σηκώνονται ξανά και ξανά... αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ταυτόχρονα θα σας επιτρέπουν, να "συντηρείτε" μαγαζιά μπας και σας προσέξει κανένας... μπας και πιαστεί κορόϊδας και γεμίσουν οι τσέπες αλλονών λίγο παραπάνω... άντε, καλή συνέχεια, τό 'παμε... αυτοί είσαστε, αυτοί θα μείνετε... κι άντε να δω, πόσο παραπάνω χώμα θα πάρετε...
Γεια σου Βινς... ήταν ένα ΑΚΟΜΗ διάλλειμα... δυστυχώς ο κόσμος εδώ μέσα δε θέλει να χαμπαριάσει. Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Έλεγα πως μπορώ να αντέξω με αυτά που γράφονται. Αλλά εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να μην υποτιμώ ούτε τη νοημοσύνη μου, ούτε τη δουλειά με τον εαυτό μου... άλλο δεν έχει.
και τον πήραν χαμπάρι τα λαγωνικά - ... διότι μας απασχολεί, λέει, όλους ο κακός Βινς... μας κάνει κακό, ο κακός Βινς... αν δε μάθουμε ότι είναι πάλι ΑΥΤΟΣ, δε θα πάμε για δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα πηδηχτούμε το βράδυ γιατί μας... τη χάλασε ο "απρεπής" Βινς... αλλά έτσι γίνεται σε φόρουμ ειδικευμένο στην... ψυχολογία... έ;...
Βινς εξαρτάσαι από όσους δε τα ξύνουν με τον κασμά... αλλά μάλλον την έβαψες γιατί αυτοί που τα ξύνουν, είναι οι περισσότεροι και σφύζουν από υγεία... αλλά τί μιλάω;... σάματι δε τα έγραψα και πρόσφατα;... εσύ πρέπει να αλλάξεις Βινς... γιατί οι άλλοι είναι "οk", αλίμονο... λολ!...
Γιατί είμαι σε φόρουμ "ψυχολογίας" ρε μπαγλαμάδες που τραβιέστε όλη μέρα εδώ χάμω - ναι για σας το λέω που απαντάτε σα τις γκρουμούτσες που τηρείτε τους όρους - και γιατί σαν αύριο θα γιόρταζε ο γιος μου βρε εξυπναράδες... που δε κοιτάτε τα χάλια σας τα μαύρα τα εσωτερικά και σας φταίει ο Βινς και ο κάθε "Βινς"... που έφτασα 40 χρονών κι ΑΚΟΜΗ οι ίδιοι μαλακισμένοι λόγοι θα ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ στα φόρουμς που υποτίθεται ΚΙΟΛΑΣ πως είναι φτιαγμένα για το "κοινό καλό"... βρε άντε κι ακόμη παραπέρα... αλλά να... όσοι είστε έτσι φτιαγμένοι, μια ζωή θα ζηλεύετε όσους γαμήθηκαν και καταφέρνουν να σηκώνονται ξανά και ξανά... αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ταυτόχρονα θα σας επιτρέπουν, να "συντηρείτε" μαγαζιά μπας και σας προσέξει κανένας... μπας και πιαστεί κορόϊδας και γεμίσουν οι τσέπες αλλονών λίγο παραπάνω... άντε, καλή συνέχεια, τό 'παμε... αυτοί είσαστε, αυτοί θα μείνετε... κι άντε να δω, πόσο παραπάνω χώμα θα πάρετε... την παίρνουν, δεν είναι μόνο ο Βινς έ;... - αφού παραδεχτεί ο έρμος, ο καψερός - λυγμ! - πως είναι πάντα αυτός που αλλάζει νικ - νέϊμς και τον πήραν χαμπάρι τα λαγωνικά - ... διότι μας απασχολεί, λέει, όλους ο κακός Βινς... μας κάνει κακό, ο κακός Βινς... αν δε μάθουμε ότι είναι πάλι ΑΥΤΟΣ, δε θα πάμε για δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα πηδηχτούμε το βράδυ γιατί μας... τη χάλασε ο "απρεπής" Βινς... αλλά
δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα πηδηχτούμε το βράδυ γιατί μας... τη χάλασε ο "απρεπής" Βινς... αλλά έτσι γίνεται σε φόρουμ ειδικευμένο στην... ψυχολογία... έ;...
Βινς εξαρτάσαι από όσους δε τα ξύνουν με τον κασμά... αλλά μάλλον την έβαψες γιατί αυτοί που τα ξύνουν, είναι οι περισσότεροι και σφύζουν από υγεία... αλλά τί μιλάω;... σάματι δε τα έγραψα και πρόσφατα;... εσύ πρέπει να αλλάξεις Βινς... γιατί οι άλλοι είναι "οk", αλίμονο... λολ!...
Γιατί είμαι σε φόρουμ "ψυχολογίας" ρε μπαγλαμάδες που τραβιέστε όλη μέρα εδώ χάμω - ναι για σας το λέω που απαντάτε σα τις γκρουμούτσες που τηρείτε τους όρους - και γιατί σαν αύριο θα γιόρταζε ο γιος μου βρε εξυπναράδες... που δε κοιτάτε τα χάλια σας τα μαύρα τα εσωτερικά και σας φταίει ο Βινς και ο κάθε "Βινς"... που έφτασα 40 χρονών κι ΑΚΟΜΗ οι ίδιοι μαλακισμένοι λόγοι θα ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ στα φόρουμς που υποτίθεται ΚΙΟΛΑΣ πως είναι φτιαγμένα για το "κοινό καλό"... βρε άντε κι ακόμη παραπέρα... αλλά να... όσοι είστε έτσι φτιαγμένοι, μια ζωή θα ζηλεύετε
μπαμπά, σπουδάζει στις Αμέρικες, που, που... βρε άντε από 'δω χάμω. Θα τολμήσει να με ρωτήσει κανείς γιατί βγάζω τόση ένταση σήμερα;...
Γιατί είμαι σε φόρουμ "ψυχολογίας" ρε μπαγλαμάδες που τραβιέστε όλη μέρα εδώ χάμω - ναι για σας το λέω που απαντάτε σα τις γκρουμούτσες που τηρείτε τους όρους - και γιατί σαν αύριο θα γιόρταζε ο γιος μου βρε εξυπναράδες... που δε κοιτάτε τα χάλια σας τα μαύρα τα εσωτερικά και σας φταίει ο Βινς και ο κάθε "Βινς"... που έφτασα 40 χρονών κι ΑΚΟΜΗ οι ίδιοι μαλακισμένοι λόγοι θα ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ στα φόρουμς που υποτίθεται ΚΙΟΛΑΣ πως είναι φτιαγμένα για το "κοινό καλό"... βρε άντε κι ακόμη παραπέρα... αλλά να... όσοι είστε έτσι φτιαγμένοι, μια ζωή θα ζηλεύετε όσους γαμήθηκαν και καταφέρνουν να σηκώνονται ξανά και ξανά... αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ταυτόχρονα θα σας επιτρέπουν, να "συντηρείτε" μαγαζιά μπας και σας προσέξει κανένας... μπας και πιαστεί κορόϊδας και γεμίσουν
άλλοι είναι "οk", αλίμονο... λολ!...
δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα πηδηχτούμε το βράδυ γιατί μας... τη χάλασε ο "απρεπής" Βινς... αλλά έτσι γίνεται σε φόρουμ ειδικευμένο στην... ψυχολογία... έ;... διαφορετικό απ' ό,τι σε άλλους. Φιλιά, και ενημέρωσέ με για το βιβλίο σου!...:)... Ναι αμέ... άλλωστε, δε χάνουν ευκαιρία εδώ στο χώρο αυτό, που λέγεται "ψυχολογίας" αν δεν απατώμαι, να του δείχνουν το πόσο θέλουν να... ζήσει... μα φυσικά ναι!... αλλά... αφού γράψει όπως θα ήθελαν οι άλλοι... αφού πάει ντε και καλά στο γιατρό του - όπως θα ήθελαν πάλι οι άλλοι - , αφού πάρει με πλήρη ακρίβεια την αγωγή του - είδαμε και άλλους που την παίρνουν, δεν είναι μόνο ο Βινς έ;... - αφού παραδεχτεί ο έρμος, ο καψερός - λυγμ! - πως είναι πάντα αυτός που αλλάζει νικ - νέϊμς και τον πήραν χαμπάρι τα λαγωνικά - ... διότι μας απασχολεί, λέει, όλους ο κακός Βινς... μας κάνει κακό, ο κακός Βινς... αν δε μάθουμε ότι είναι πάλι ΑΥΤΟΣ, δε θα πάμε για δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα