Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 837 FirstFirst ... 1725262728293777127527 ... LastLast
Results 391 to 405 of 12551
    Senior Member
    Νιώθω σαν να περιμένουν όλοι να πεθάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Instant View Post
    Νιώθω σαν να περιμένουν όλοι να πεθάνω.

Μπορεί να περιμένουν όλοι να ζήσεις

Senior Member
    Είμαι και μαμώ τους ποιητές. Σκέψου ότι ουσιαστικά δεν έχω κάνει ποτέ μου σχέση με γυναίκα μόνο σεξ και λίγα αισθήματα και αυτά λίγες φορές και φαίνεται από την πολύ λαλακία διάλεξα τον δρόμο του ποιητή του φορουμ. Τώρα στα γεράματα θα κάνω ότι δεν έκανα. Λίγο χλωμό. Ας βρώ ένα τρόπο να βγάζω τα βασικά και κάτι γίνεται. Εσύ φίλε πως είσαι σε αυτό το τομέα (οικονομικό) γίνεται τίποτα;

Banned
    καλα περναμε απ'τη μια με τα ταινιακια, απ'την αλλη πολυ ασταθεια ομως ψυχολογικα με κυκλοθυμια και λογο μοναξιας, και που δεν υπαρχει ελευθερια για κατι παραπανω με τη ζωη μεσα στην Αθηνα.

Senior Member
    υπεροχαααααα!!
    κενοοοοο σε θελωωωωωωωωω ολα πανω μου σε ζητουν απεγνωσμενα ναιναι το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 05-12-2011 at 14:43.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    Last edited by Idella; 05-12-2011 at 14:42.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης.
    εγω το θελω περισσοτερο απο σενα
    Last edited by Idella; 05-12-2011 at 14:43.

Senior Member
    Επ επ τι γίνεται εδώ? Τσόντες?

p.s. ρε Idella άσε τα παιδιά να εκφραστούν. Πουριτανή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Επ επ τι γίνεται εδώ? Τσόντες?

Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    ναι παιδια την αγαπησα κατα βαθος (και) την kyknos25, αλλα μου δωσε παρατηρηση ο Νικος, οποτε δε ξανασχολουμαι μαζι της εδω, κι αμα θελει κατι η ιδια ας ερθει να με βρει εκτος φορουμ..

Senior Member
    Μπορεί να περιμένουν όλοι να ζήσεις
    Ναι αμέ... άλλωστε, δε χάνουν ευκαιρία εδώ στο χώρο αυτό, που λέγεται "ψυχολογίας" αν δεν απατώμαι, να του δείχνουν το πόσο θέλουν να... ζήσει... μα φυσικά ναι!... αλλά... αφού γράψει όπως θα ήθελαν οι άλλοι... αφού πάει ντε και καλά στο γιατρό του - όπως θα ήθελαν πάλι οι άλλοι - , αφού πάρει με πλήρη ακρίβεια την αγωγή του - είδαμε και άλλους που την παίρνουν, δεν είναι μόνο ο Βινς έ;... - αφού παραδεχτεί ο έρμος, ο καψερός - λυγμ! - πως είναι πάντα αυτός που αλλάζει νικ - νέϊμς και τον πήραν χαμπάρι τα λαγωνικά - ... διότι μας απασχολεί, λέει, όλους ο κακός Βινς... μας κάνει κακό, ο κακός Βινς... αν δε μάθουμε ότι είναι πάλι ΑΥΤΟΣ, δε θα πάμε για δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα πηδηχτούμε το βράδυ γιατί μας... τη χάλασε ο "απρεπής" Βινς... αλλά έτσι γίνεται σε φόρουμ ειδικευμένο στην... ψυχολογία... έ;...
    Βινς εξαρτάσαι από όσους δε τα ξύνουν με τον κασμά... αλλά μάλλον την έβαψες γιατί αυτοί που τα ξύνουν, είναι οι περισσότεροι και σφύζουν από υγεία... αλλά τί μιλάω;... σάματι δε τα έγραψα και πρόσφατα;... εσύ πρέπει να αλλάξεις Βινς... γιατί οι άλλοι είναι "οk", αλίμονο... λολ!...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Ναι αμέ... άλλωστε, δε χάνουν ευκαιρία εδώ στο χώρο αυτό, που λέγεται "ψυχολογίας" αν δεν απατώμαι, να του δείχνουν το πόσο θέλουν να... ζήσει... μα φυσικά ναι!... αλλά... αφού γράψει όπως θα ήθελαν οι άλλοι... αφού πάει ντε και καλά στο γιατρό του - όπως θα ήθελαν πάλι οι άλλοι - , αφού πάρει με πλήρη ακρίβεια την αγωγή του - είδαμε και άλλους που την παίρνουν, δεν είναι μόνο ο Βινς έ;... - αφού παραδεχτεί ο έρμος, ο καψερός - λυγμ! - πως είναι πάντα αυτός που αλλάζει νικ - νέϊμς και τον πήραν χαμπάρι τα λαγωνικά - ... διότι μας απασχολεί, λέει, όλους ο κακός Βινς... μας κάνει κακό, ο κακός Βινς... αν δε μάθουμε ότι είναι πάλι ΑΥΤΟΣ, δε θα πάμε για δουλειά το πρωϊ, δε θα μπορέσουμε να πιούμε τον καφέ μας, δε θα πηδηχτούμε το βράδυ γιατί μας... τη χάλασε ο "απρεπής" Βινς... αλλά έτσι γίνεται σε φόρουμ ειδικευμένο στην... ψυχολογία... έ;...
    Βινς εξαρτάσαι από όσους δε τα ξύνουν με τον κασμά... αλλά μάλλον την έβαψες γιατί αυτοί που τα ξύνουν, είναι οι περισσότεροι και σφύζουν από υγεία... αλλά τί μιλάω;... σάματι δε τα έγραψα και πρόσφατα;... εσύ πρέπει να αλλάξεις Βινς... γιατί οι άλλοι είναι "οk", αλίμονο... λολ!...

ΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΛΛΛΙΙΙ H ΑΛΛΛΟΟΜΠΑΡΡΡΡΡ

ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟ

Senior Member
    Άχ Πετράν!... στεναχωριέμαι που δε με αντέχεις μωρέ!... άχ, εσύ βελτιώθηκες αδερφέ, αλίμονο σε μας τους μίζερους και ενοχλητικούς. Και το χιούμορ σου;... πάντα Θεϊκό, μή χέσω. Κι έχεις όντως καλό χιούμορ Πετράν. Αν μάθεις να το χρησιμοποιείς και σε πιο ευρεία βάση, ακόμη καλύτερα. Αλλά με συγχωρείς που στο λέω εγώ και όχι ένας... εκλεκτός σου συνάδερφος έ;... πάντως είμαι ωραία γκόμενα. Με αδικείς με την καρικατούρα.
    Ευλόγησον τέκνον μου, σε φιλώ γλυκά γιατί με περιμένουν τα σκυλιά για βόλτα. Τον Βινς και τα μάτια σου. Να μπει στον ίσο δρόμο, μη παραλείψετε, ναί;...

ΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΛΛΛΙΙΙ H ΑΛΛΛΟΟΜΠΑΡΡΡΡΡ

ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟ

αχαχαχαχαααα! Να σαι καλά Πετράν! Έλιωσα...:ΡΡΡΡΡ

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Άχ Πετράν!... στεναχωριέμαι που δε με αντέχεις μωρέ!... άχ, εσύ βελτιώθηκες αδερφέ, αλίμονο σε μας τους μίζερους και ενοχλητικούς. Και το χιούμορ σου;... πάντα Θεϊκό, μή χέσω. Κι έχεις όντως καλό χιούμορ Πετράν. Αν μάθεις να το χρησιμοποιείς και σε πιο ευρεία βάση, ακόμη καλύτερα. Αλλά με συγχωρείς που στο λέω εγώ και όχι ένας... εκλεκτός σου συνάδερφος έ;... πάντως είμαι ωραία γκόμενα. Με αδικείς με την καρικατούρα.
    Ευλόγησον τέκνον μου, σε φιλώ γλυκά γιατί με περιμένουν τα σκυλιά για βόλτα. Τον Βινς και τα μάτια σου. Να μπει στον ίσο δρόμο, μη παραλείψετε, ναί;...

Η καρικατούρα είναι η επίσημη εικόνα των τρολλ. Την κέρδισες τόσα χρόνια μετά από 1800 ανούσια κατεβατά που έγιναν σε άσχετες στιγμές για να μιλάς για τις αδικίες του φορουμ και τις δικές σου και μετά από τις 897 φορές που απειλούσες ότι θα φύγεις. Κέρδισες το trollhood με το σπαθί σου troben των φορομ

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης