Γιατι σε περασε για ομοφυλοφιλο, του ζητησες να σου φερεται οπως στα κοριτσια και κατ'επεκταση προσπαθησες να τον βγαλεις παιδεραστη που μπορει και να ειναι.
Printable View
Τι; Που κολλάει αυτό το πράγμα; Και άλλα αγόρια μετά τον χαιρέτησαν και τους απαντούσε με καλό τρόπο,τι σημαίνει πως μπορεί να είναι οφυλόφιλοι; Αυτό δε το ξέρω. Μόνο με εμένα το έχει το θέμα για το λόγο που είπα πριν. Επίσης και άλλους καθηγητές χαιρέτησα με τον ίδιο τρόπο και μου απάντησαν. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες και προσωπικά δεν είμαι γκει.
Τώρα το τι σκατά μπορεί να είναι αυτος δε ξέρω και φυσικά δε με νοιάζει.
Εντάξει σε αυτό,ότι ο καθένας έχει τα προβλήματα του ναι πάω πάσο.Ο λόγος όμως που με ενδιαφέρει μόνο να είμαι αποδεκτός είναι ξέρεις,για να έχω μία παρέα,να ειμαι καλά και να μη κάθομαι όλη μέρα σπίτι και να έχω να τα ακούω και απο τους δικούς μου. Όμως το παραδέχομαι,ο τρόπος που θέλω να το αποκτήσω είναι λάθος.
Για τους καθηγητές υπάρχει ανταγωνισμός στις θέσεις εργασίας, κάποιοι παίρνουν μόρια για να διδάξουν σε παιδιά με κάποια ιδιαιτερότητα , μπορεί και να μην θέλουν να βοηθήσουν ούτε να δείξουν κατανόηση. Είναι και το θέμα συμπάθειας μερικές φορές το παρακάνουν.
Έχεις και άγχος για να μιλήσεις? νομίζεις πως θα έχει άσχημη κατάληξη και θα στεναχωρήσει περισσότερο. Εγώ θα σου έλεγα να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τι χειρότερο να γίνει, ακόμα και να σε κοροϊδεύουν μπορείς να τους αγνοήσεις, πας παρακάτω, όσες περισσότερες φορές το τολμήσεις και αν αποτύχεις θα μάθεις να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά και να πλησιάζεις άτομα.
Η αλήθεια είναι πως αυτό προσπαθώ να το δουλέψω με τον εαυτό μου αλλά μάταια μέχρι τώρα,είναι αυτό που με ρώτησες,φυσικά και φοβάμαι να υπερασπιστω τον εαυτό μου.
Όταν μου έκανε αυτό που μου έκανε,που με αγνόησε και με μείωσε μπροστά στους άλλους,ήθελα τόσο πολύ να του τα χώσω, αλλά φοβάμαι τις συνέπειες.Βλέπω μερικούς ανθρώπους που σαν μαχητές υπερασπίζονται το δίκιο τους δίχως να τους νοιάζει τι θα ακολουθήσει.Για παράδειγμα η θεία μου,πόσο σκληρός χαρακτήρας,μόνο που την βλέπεις εμφανισιακά δε θες να τα βάλεις μαζί της,δηλαδή φαίνεται από το πρόσωπο της αυτό εννοώ.Θέλω να είμαι το ίδιο και γω,όχι κανένας δειλός όπως τώρα.Πιο πολύ εμένα κατηγορώ που δεν τον είχα βάλει στη θέση του εκείνη τη στιγμή.
Αν το έκανες θα ντρεπόταν να αντιδράσει, αν είχε άδικο και δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Όμως υπάρχει περίπτωση ένας άλλος μαθητής στη θέση να αδιαφορούσε, να μην το θεωρούσε σημαντικό, είναι κάτι που συμβαίνει. Αν είσαι σκληρός πάλι κανείς δεν θα σε συμπαθεί. Το σωστό είναι να δείχνεις κατανόηση γιατί όλοι έχουν προβλήματα και κόμπλεξ και να δέχεσαι τις προσβολές να το παίρνεις περισσότερο ως κακό χιούμορ, να βρείς τρόπο να καταλάβουν μόνοι τους πως αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.
Εγώ πιστεύω το πιο σωστό που μπορώ να ξεκινήσω από τη νέα σχολική χρονιά είναι να λύνω αυτά που με ενοχλούν αλλά με τρόπο χωρίς να το παρακάνω ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες συνέπειες.Όμως το θέμα είναι ότι αυτό λέω κάθε χρόνο και δε το κάνω.Νομίζω αυτό κτίζεται με μεγάλη προσπαθεία,τι πιστεύεις; Για να μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου,έχει να κάνει με υψηλή αυτοεκτίμηση ή όχι;
Καλημέρα Κύκνε,καλά που να δεις σε εμένα, συμβαίνουν αυτά και να δίνω ξύλο έχω δει βέβαια αλλά και να παίρνω.Όμως το καλό με εμένα είναι πως αφού βλέπω έναν εφιάλτη,απ όσο θυμάμαι την επόμενη φορά βλέπω ένα υπέροχο όνειρο από τα βάθη της φαντασίας μου χωρίς να είμαι υπερβολικός,δε ξέρω γιατί ισχύει αυτό το μοτίβο.Θα σου ελεγα απλά ξέχνα το γιατί ξέρεις,άσχημο όνειρο ήταν που ξεπερνιέται πιστεύω.
Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει ότι τα κακά όνειρα είναι μία προειδοποίηση,όμως δε τα πιστεύω αυτά και ούτε θέλω να πιστεύω γενικά τι διαβάζω στο ίντερνετ.Και γω μερικές έχω τους ίδιους φόβους.Δε ξέρω για σένα,αλλά τα περισσότερα όνειρα έχω δει εγώ δεν έχουν γίνει πραγματικότητα.
Τα όνειρα βγαίνουν με εικόνες που έχουμε δει, από κάτι που έχουμε ακούσει ή από φόβο που έχουμε για κάτι.
Έφαγες ξύλο μήπως επειδή άκουσες κάποια είδηση για ξυλοδαρμό?
Vasilis125 οι περισσότεροι δεν κάνουν κάτι να βελτιωθεί η ζωή τους, εσύ είσαι νέος μπορείς να εξελιχθείς, ίσως και με συμβουλή -καθοδήγηση ειδικού.
Εγώ ως μεγαλύτερος ξέρω πως συμβιβάζεσαι και συνηθίζεις να ζεις μοναχικά. Οι απομονωμένοι είναι χιλιάδες αλλά δεν γίνονται αντιληπτοί, αφού δεν τους ξέρει κανείς. Ζουν τη ζωή τους κανονικά . Σπίτι -δουλειά και οικογένεια αν έχουν μην φανταστείς πως έχουν κοινωνική ζωή...
Σκέψου καλά τι επάγγελμα θα κάνεις, αν δεν μπορείς να κάνεις παρέα φρόντισε τουλάχιστον να συνομιλείς με αγνώστους, να τους εξυπηρετείς η να προσφέρεις υπηρεσίες έτσι αναγκάστηκα θα έχεις μια τυπική κουβέντα.
Καλησπέρα...
Είχα λίγες μέρες να μπω και τώρα είδα την απάντηση σου... Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει παρόμοιες ειδήσεις στην τηλεόραση αλλά επίσης έχω φόβο με την βία γιατί την έχω υποστεί και στην πραγματικότητα... Ίσως ο συνδυασμός αυτών των δύο να μ' έκανε να ονειρευτώ κάτι τέτοιο...
Δύσκολη μέρα σήμερα, δεν έχω δυνάμεις ούτε σωματικές ούτε ψυχικές... Περιμένω να βραδιάσει και να δω το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μου μπας και νιώσω λίγο καλύτερα...
Νιώθω το κεφάλι μου καζάνι γιατί είχα αρκετό κόσμο για επίσκεψη κι ένα πολύ ζωηρό παιδί ανάμεσα τους... Ουφ! Τώρα έχει ησυχία άρα θα ηρεμήσω, απλώς ήθελα να εκφραστώ...
Πάντως υπάρχει και κάτι θετικό στην όλη κατάσταση πέρα από την παρέα... Νομίζω πως βρήκα έναν τρόπο για να ηρεμώ το μικρό, μακάρι να μην ήταν κάτι της στιγμής...
Καλησπέρα και εγώ εδώ!
Η καλή παρεα είναι από τα καλύτερα φάρμακα για τη διάθεση, μας εκτοξεύουν. Τώρα, με το μικρό παιδί, είτε μιλάμε για κούραση με το να έχεις την έγνοια του είτε για εκνευρισμό από τη συμπεριφορά του διότι υπάρχουν και τέτοια παιδιά, κι ο εκνευρισμός είναι κάπως δεδομένος ίσως και έντονος όταν μας ξυπνάει η συμπεριφορά του άσχημα βιώματα πχ από συνομίλικους μας στην παιδική ηλικία.
Καλησπέρα παιδιά!
Πώς είστε;
Είναι κανείς εδώ που να μπορεί να μιλήσει για λίγο;
Πώς τα πας Κύκνε; Όλα καλά; Εγώ σήμερα ψιλοχάλια, έχασα έναν παιδικό φίλο, που μάλιστα ζήσαμε στο ίδιο σπίτι για κάποια χρόνια. Ξαφνικό και δεν ήταν η ώρα του που λένε. Σοκαριστικό για τους αγαπημένους του. Υποφέρω με τη ζέστη, την απεχθάνομαι. Θα ήθελα να ήταν πάντα άνοιξη και φθινόπωρο.
Καλημέρα WildHoney, πώς είσαι σήμερα;
Εγώ αυτή τη στιγμή δεν νιώθω πολύ καλά... Είχα πάει στον γιατρό πριν λίγες μέρες επειδή ήμουν χάλια, ένιωθα αβάσταχτη θλίψη... Μου είπε να παίρνω μισό ηρεμιστικό το πρωί και μισό το μεσημέρι και παρατήρησα ότι με βοηθάει κάπως... Όμως επειδή τα ξεκίνησα προχθές, σκέφτομαι πως ίσως δεν έχουν δράσει σε όλη τους την δυνατότητα... Θα φανεί...
Λυπάμαι πολύ για τον φίλο σου, αυτά τα ξαφνικά όντως σοκάρουν και πονάνε πολύ... Κουράγιο κι όποτε θες να μιλήσεις γράφε εδώ αν θέλεις... Θα σου πω κάτι, πριν λίγα χρόνια ένας παλιός μου συμμαθητής και γείτονας αυτοκτόνησε και σοκαρίστηκα κι εγώ όταν είδα το χαρτί της κηδείας... Δεν ήμασταν τόσο κοντά όσο εσύ με τον φίλο σου αλλά το σοκ ήταν σοκ... Στο λέω για να δεις ότι σε καταλαβαίνω...
Όσο για την ζέστη όταν είναι υπερβολική κι εγώ δεν την μπορώ αλλά μου αρέσει ως ένα βαθμό το καλοκαίρι γιατί μου αρέσει να πηγαίνω στην θάλασσα...
Γεια σου Κύκνε μου! Πέρασα να σου πω μια καλησπέρα αν επιτρέπεται... Εϊσαι από τα μέλη που συμπαθώ και παρακολουθώ αν είναι καλά και θα ήθελα να ξέρω τι κάνεις!
Έχεις χαθεί λίγο ε χα χα
ΕΛπιζω για καλό !
Να είσαι καλά!
Πέρασα αρκετά καλά γιατί ηρέμησα και χαλάρωσα κάπως με την θάλασσα... Όμως υπήρξαν και μερικές όχι και τόσο καλές στιγμές γιατί είχα κάποιες ενοχλήσεις από συγγενείς σε ακατάλληλες για ΄μενα στιγμές κι ένιωθα πίεση... Αλλά δεν γίνεται να είναι τέλεια τα πράγματα, το καταλαβαίνω αυτό...