Είναι κανείς εδώ; - Page 292
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 292 of 323 FirstFirst ... 192242282290291292293294302 ... LastLast
Results 4,366 to 4,380 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    To ιδιο ειναι και με τους υπολοιπους ανθρωπους. Γιατι πιστευεις πως εχεις το δικαιωμα να τους παρενοχλεις για να αισθανεσαι αποδεκτος; Δεν εχει σημασια πως το βλεπεις και το νοιωθεις εσυ, σημασια εχει πως αισθανονται οι αλλοι που εσενε δεν σε ενδιαφερει.
    Αυτό θα ήθελα,να μη με ενδιαφέρει,όμως δε καταλαβαίνω γιατί θίγομαι,δίνω ιδιαίτερη σημασία σε πράγματα που δε πρέπει να με αφορούν και δε καταλαβαίνω τον λόγο. Νομίζω αυτό πρέπει να το πω και στον ψυχολόγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis125 View Post
    Αυτό θα ήθελα,να μη με ενδιαφέρει,όμως δε καταλαβαίνω γιατί θίγομαι,δίνω ιδιαίτερη σημασία σε πράγματα που δε πρέπει να με αφορούν και δε καταλαβαίνω τον λόγο. Νομίζω αυτό πρέπει να το πω και στον ψυχολόγο.
    Δεν δειχνεις ενδιαφερον παντως, σε ενδιαφερει μονο να εισαι αποδεκτος. Εννοειται εχεις τον πονο σου και δεν σε ενδιαφερουν οι αλλοι, αλλα το ιδιο και αυτοι.

Senior Member
    Δεν δειχνεις ενδιαφερον παντως, σε ενδιαφερει μονο να εισαι αποδεκτος. Εννοειται εχεις τον πονο σου και δεν σε ενδιαφερουν οι αλλοι, αλλα το ιδιο και αυτοι.
    Εντάξει σε αυτό,ότι ο καθένας έχει τα προβλήματα του ναι πάω πάσο.Ο λόγος όμως που με ενδιαφέρει μόνο να είμαι αποδεκτός είναι ξέρεις,για να έχω μία παρέα,να ειμαι καλά και να μη κάθομαι όλη μέρα σπίτι και να έχω να τα ακούω και απο τους δικούς μου. Όμως το παραδέχομαι,ο τρόπος που θέλω να το αποκτήσω είναι λάθος.

Senior Member
    Εντάξει σε αυτό,ότι ο καθένας έχει τα προβλήματα του ναι πάω πάσο.Ο λόγος όμως που με ενδιαφέρει μόνο να είμαι αποδεκτός είναι ξέρεις,για να έχω μία παρέα,να ειμαι καλά και να μη κάθομαι όλη μέρα σπίτι και να έχω να τα ακούω και απο τους δικούς μου. Όμως το παραδέχομαι,ο τρόπος που θέλω να το αποκτήσω είναι λάθος.
    Εχεις παρεα, αλλα δεν την γουσταρεις - τον εαυτο σου. Οταν γινεις καλη παρεα στον εαυτο σου μονο θα μπορεις να εισαι καλη παρεα σε αλλους

Senior Member
    Η αδελφή μου πολλές φορές όταν τσακωνόμαστε μου πετάει αυτήν την μη πω την λέξη και ναι δεν πάει άλλο.
    Μην την ακούς σε παρακαλω

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε,τελευταία και σε μένα είναι συνηθισμένα τα κακά όνειρα,για πες μας τι έγινε;
    Γεια σου Βασίλη...

Εννοείς τι έγινε στο όνειρο;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Βασίλη...

Εννοείς τι έγινε στο όνειρο;
    Ναι αυτό δεν εννοούσες;Εκτός άμα μπερδεύτηκα.

Senior Member
    Εχεις παρεα, αλλα δεν την γουσταρεις - τον εαυτο σου. Οταν γινεις καλη παρεα στον εαυτο σου μονο θα μπορεις να εισαι καλη παρεα σε αλλους
    Σε αυτό έχεις δίκιο,ξέρω πως το πρώτο βήμα είναι να τα έχω καλά με τον εαυτό μου,νομίζω πως σημαντικό ρόλο παίζει και η αυτοπεποίθεση πάνω σε αυτά που έχω πει έως τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Μην την ακούς σε παρακαλω
    Τι να σου πω,θα προσπαθήσω,αυτό συμβαίνει συνέχεια όποτε τσακωνόμαστε,άρα καταλαβαίνεις δύσκολα το αγνοείς.

Senior Member
    Για τους καθηγητές υπάρχει ανταγωνισμός στις θέσεις εργασίας, κάποιοι παίρνουν μόρια για να διδάξουν σε παιδιά με κάποια ιδιαιτερότητα , μπορεί και να μην θέλουν να βοηθήσουν ούτε να δείξουν κατανόηση. Είναι και το θέμα συμπάθειας μερικές φορές το παρακάνουν.
    Έχεις και άγχος για να μιλήσεις? νομίζεις πως θα έχει άσχημη κατάληξη και θα στεναχωρήσει περισσότερο. Εγώ θα σου έλεγα να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τι χειρότερο να γίνει, ακόμα και να σε κοροϊδεύουν μπορείς να τους αγνοήσεις, πας παρακάτω, όσες περισσότερες φορές το τολμήσεις και αν αποτύχεις θα μάθεις να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά και να πλησιάζεις άτομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Για τους καθηγητές υπάρχει ανταγωνισμός στις θέσεις εργασίας, κάποιοι παίρνουν μόρια για να διδάξουν σε παιδιά με κάποια ιδιαιτερότητα , μπορεί και να μην θέλουν να βοηθήσουν ούτε να δείξουν κατανόηση. Είναι και το θέμα συμπάθειας μερικές φορές το παρακάνουν.
    Έχεις και άγχος για να μιλήσεις? νομίζεις πως θα έχει άσχημη κατάληξη και θα στεναχωρήσει περισσότερο. Εγώ θα σου έλεγα να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τι χειρότερο να γίνει, ακόμα και να σε κοροϊδεύουν μπορείς να τους αγνοήσεις, πας παρακάτω, όσες περισσότερες φορές το τολμήσεις και αν αποτύχεις θα μάθεις να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά και να πλησιάζεις άτομα.
    Η αλήθεια είναι πως αυτό προσπαθώ να το δουλέψω με τον εαυτό μου αλλά μάταια μέχρι τώρα,είναι αυτό που με ρώτησες,φυσικά και φοβάμαι να υπερασπιστω τον εαυτό μου.
    Όταν μου έκανε αυτό που μου έκανε,που με αγνόησε και με μείωσε μπροστά στους άλλους,ήθελα τόσο πολύ να του τα χώσω, αλλά φοβάμαι τις συνέπειες.Βλέπω μερικούς ανθρώπους που σαν μαχητές υπερασπίζονται το δίκιο τους δίχως να τους νοιάζει τι θα ακολουθήσει.Για παράδειγμα η θεία μου,πόσο σκληρός χαρακτήρας,μόνο που την βλέπεις εμφανισιακά δε θες να τα βάλεις μαζί της,δηλαδή φαίνεται από το πρόσωπο της αυτό εννοώ.Θέλω να είμαι το ίδιο και γω,όχι κανένας δειλός όπως τώρα.Πιο πολύ εμένα κατηγορώ που δεν τον είχα βάλει στη θέση του εκείνη τη στιγμή.
    Last edited by Vasilis125; 02-07-2024 at 02:12.

Senior Member
    Αν το έκανες θα ντρεπόταν να αντιδράσει, αν είχε άδικο και δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Όμως υπάρχει περίπτωση ένας άλλος μαθητής στη θέση να αδιαφορούσε, να μην το θεωρούσε σημαντικό, είναι κάτι που συμβαίνει. Αν είσαι σκληρός πάλι κανείς δεν θα σε συμπαθεί. Το σωστό είναι να δείχνεις κατανόηση γιατί όλοι έχουν προβλήματα και κόμπλεξ και να δέχεσαι τις προσβολές να το παίρνεις περισσότερο ως κακό χιούμορ, να βρείς τρόπο να καταλάβουν μόνοι τους πως αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.

Senior Member
    Ναι αυτό δεν εννοούσες;Εκτός άμα μπερδεύτηκα.
    Καλημέρα...

Όχι, εγώ μπερδεύτηκα... Είχα δει ότι έφαγα ξύλο... Είχε συμβεί στο παρελθόν αλλά δεν ξέρω γιατί το ονειρεύτηκα τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Αν το έκανες θα ντρεπόταν να αντιδράσει, αν είχε άδικο και δεν συμπεριφέρθηκε σωστά. Όμως υπάρχει περίπτωση ένας άλλος μαθητής στη θέση να αδιαφορούσε, να μην το θεωρούσε σημαντικό, είναι κάτι που συμβαίνει. Αν είσαι σκληρός πάλι κανείς δεν θα σε συμπαθεί. Το σωστό είναι να δείχνεις κατανόηση γιατί όλοι έχουν προβλήματα και κόμπλεξ και να δέχεσαι τις προσβολές να το παίρνεις περισσότερο ως κακό χιούμορ, να βρείς τρόπο να καταλάβουν μόνοι τους πως αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό.
    Εγώ πιστεύω το πιο σωστό που μπορώ να ξεκινήσω από τη νέα σχολική χρονιά είναι να λύνω αυτά που με ενοχλούν αλλά με τρόπο χωρίς να το παρακάνω ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες συνέπειες.Όμως το θέμα είναι ότι αυτό λέω κάθε χρόνο και δε το κάνω.Νομίζω αυτό κτίζεται με μεγάλη προσπαθεία,τι πιστεύεις; Για να μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου,έχει να κάνει με υψηλή αυτοεκτίμηση ή όχι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα...

Όχι, εγώ μπερδεύτηκα... Είχα δει ότι έφαγα ξύλο... Είχε συμβεί στο παρελθόν αλλά δεν ξέρω γιατί το ονειρεύτηκα τώρα...
    Καλημέρα Κύκνε,καλά που να δεις σε εμένα, συμβαίνουν αυτά και να δίνω ξύλο έχω δει βέβαια αλλά και να παίρνω.Όμως το καλό με εμένα είναι πως αφού βλέπω έναν εφιάλτη,απ όσο θυμάμαι την επόμενη φορά βλέπω ένα υπέροχο όνειρο από τα βάθη της φαντασίας μου χωρίς να είμαι υπερβολικός,δε ξέρω γιατί ισχύει αυτό το μοτίβο.Θα σου ελεγα απλά ξέχνα το γιατί ξέρεις,άσχημο όνειρο ήταν που ξεπερνιέται πιστεύω.