νεύρα... πολλά νεύρα μ' αυτή την insomnia της κακιάς ώρας.....
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...CEDujcoyQ-68HK
Printable View
νεύρα... πολλά νεύρα μ' αυτή την insomnia της κακιάς ώρας.....
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...CEDujcoyQ-68HK
πολύ απλή η λύση...
σηκώνεις το τηλέφωνο και:
http://31.media.tumblr.com/tumblr_ma...7ns0o1_500.jpg
φίλΗ...
και πολύ καλά θα κάνεις!!!
υπάρχουν και όρια, αν κάποιος δεν είναι σε κίνδυνο, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!
κι αν δεν καταλαβαίνουν, λίγη αγένεια δεν είναι κακή......
αν ήταν στο χέρι μου θα ήμουν αγενής. πράγμα που το 'χω λίγο τελευταία... :-/
Που να σε παρουν τηλ και μεσημεριατικα για να σου αναλυσουν την ενεργειακη μπαλα πλυσιματος...!
mnimonio, τους λες να την πάρουν και να την βάλουν "κάπου" στο αφεντικό τους που τους έβαλε να τηλεφωνάν τέτοια ώρα...
αααάιντε γιατί...
Ληδα δεν φανταζεσαι τι ακουσε..Αν και μετανιωσα γιατι δεν φταινε αυτες..Αλλα το αφηνουν και χτυπαει ωωωρες!!Λεω κατι θα εγινε και μεχρι να σηκωθω εφαγα και 3 δαχτυλα μου στην πορτα!
έλα ντε... τη δουλειά τους κάνουν κ αυτές, αλλά κι εμείς έχουμε κ νεύρα κυρία μου!!!
μπορώ να φανταστώ τι θα έλεγα εγώ έτσι και με ξυπνούσαν ενώ είχα καταφέρει να κοιμηθώ........
αλλά δε φταίνε οι υπάλληλοι...
οι #$%#$%@#$ που έχουν από πάνω τους φταίνε........
Ενω περνουσα μια χαρα ξαφνικα...
Κατι συνεβει και μ τα γαμησε ολα :-(
Πιεσμένη... Πόσο κουραστικό είναι να επιμένει κανείς και πώς τον αποφεύγεις κιόλας...
δεν αποφευγεις. μιλας ξεκαθαρα. οταν το κανουν σε σενα δεν ειναι ωραιι, οποτε μη πραξεις με τον ιδιο τροπο.
Συμφωνώ. Αλλά δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες :/
Σκ***... Η ψυχική ηρεμία που είχα καταφέρει να έχω εδώ και τόσες μέρες καταστράφηκε μέσα σε 5 λεπτά...
Για μ******ς... :Ρ
Πολυ ΧΑΛΙΑ αλλα δε θα το αφησω να με καταβαλλει...
Απο εδω και περα θα αρχισω να κανω ΣΩΣΤΕΣ επιλογες...
Και φυσικα θα φροντισω να καθαρισει και να παραμεινει καθαρο το μυαλο μου.... :-)
astimatnam ποσο σε κατανοω σε ολα μα ολα ομως... ειμαστε συνομηλικες κιολας.. πιστευω οτι στην ηλικια αυτη θετεις αλλες προτεραιοτητες και αλλαζεις τροπο διασκεδασης και γενικα αρχιζουν να σε γεμιζουν διαφορετικα πραγματα. Ειναι ενα μεταβατικο σταδιο και οταν μαλιστα εχεις χωρισει οπως εγω νιωθεις πιο εντονα την αλλαγη για να μην πω καλυτερα εξελιξη
Αχ αυτός ο ερωτας.
0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0
Ακούγεται γλυκό.
Χωρίς να θέλω να σε ειρωνεύομαι,απλά χαλάρωσε και απόλαυσε το.
Xωρίς παρελθόν,είναι όλα όμορφα αδερφέ.
Αισθάνομαι καλά ... έχω να μπω καιρό και σας πεθύμησα... :)
Αν δεν ερωτευτείς κ δε το προσπαθήσεις, δε ξέρεις αν θα πονέσεις ή όχι!!! Το θέμα είναι να παίρνεις ρίσκο κ να προσπαθείς αν σου αρέσει κάποιος ή όχι.
Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να ερωτευτούν χωρίς να πονέσουν...Όπως και να έρθουν τα πράγματα, είτε υπάρξει καλή κατάληξη, είτε όχι, ο πόνος είναι αναπόφευκτος για μερικούς. Γι'αυτό αν δεν τα βρούμε με τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε σχέση.
μερικες φορες ισως να χρειαζομαστε κ καποιον διπλα μας να μας βοηθησει να τα βρουμε με τον εαυτο μας
Πως αισθανομαι....
Χ-Α-Λ-Ι-Α