Results 4,426 to 4,440 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
07-08-2013, 08:22 #4426
...δεν υπάρχουν αισθήματα
εκανα το λαθος παλια που βγηκα καποιες φορες μαζι της χωρις να ειμαι βεβαιος γι αυτην.
συμπερασμα, δεν βγαίνω με καμια αν δεν μου κανει κλικ, αν δεν τη γουσταρω, αν δεν εχω αισθηματα γι αυτην (οπως λες).
Antrea MpR, αυτο που μου ειπε το υπευθυνο ατομο κανω. Δεν συμφωνω σ αυτο που λες οτι " για καφέ βγαινεις μ όποιον να ναι". Μπορει εγω να βλεπω τη συναντηση καθαρα φιλικα και κοινωνικα, δεν σημαινει ότι κι η αλλη πλευρα το αντικριζει απ αυτη τη σκοπια. Το ότι βγηκες με καποια για καφε, ακομα κι αν της το ξεκαθαριζεις οτι ειναι φιλικα, το γεγονος οτι απλα και μονο βγηκες μαζι της δεν αποκλειεται να της δημιουργει ελπίδες, να της δημιουργειται η εντυπωση πως για να δεχτεικες να βγεις μαζι της καπου μεσα σου το σκεφτεσαι και αισθανεσαι κατι γι αυτην. Στη σκεψη της τοτε πλέον θα ψαχνει τροπους να κρατησει επικοινωνια, να ξαναγινει συναντηση έχοντας ως σκοπό να προκαλεσει το ερωτικο συναισθημα που θα θελε.γιάννης
- 07-08-2013, 08:30 #4427
Ξέρω πολύ καλα τι θέλω!
Προς το παρον κάνω αυτο που μου ειπε το "υπεύθυνο άτομο"...... αυτη αλλωστε ηταν η σταση που τηρησα εξ αρχης. κι αν τυχει και της μιλησω θα της πω ότι κατι αλλο παιζει στη ζωη μου και να μην με ξαναενοχλησει, εστω μιλωντας εντονα.
και ψες μου εστειλε μην... παλι μεσανυχτα αλλα καπως λιγοτερο εντονο, οτι "ειμαι απομακρος" και "εκανε παλια το λαθος που απομακρυνθηκε". Μαλλο τοτε εγω ειμαι που εκανα το λαθος που δεν απομακρυνθηκα πρωτος!
Με εχει γεμισει ωστοσο περισση ενταση το θεμα.
Ληδα, ευχαριστω για την απαντηση.γιάννης
07-08-2013, 10:54 #4428
Καλημέρα
Πώς αισθάνομαι...
Πολλά νεύρα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, ξεσπάω σε ανθρώπους που δε μου φταίνε. Δεν βρίσκω νόημα να βγαίνω έξω, προσπαθώ να κάνω ήρεμα πράγματα..
Απογοητευμένη και στον ερωτικό τομέα, ξενερωμένη γενικώς κ απ' τις παρέες...
Κ το πιο σημαντικό... Θέλω να μείνω μόνη μου, να φύγω απ' το σπίτι κ τους γονείς μου, που οι άνθρωποι προσπαθούν να μη μ' ενοχλούν, αλλά οι συνθήκες δε μ' αφήνουν κ αυτό μου προκαλεί ακόμα πιο πολύ εκνευρισμό.
Γενικώς.... Μια άρνηση...
Ευχαριστώ
07-08-2013, 11:44 #4429
Καλημερα!!!
Νομιζω οτι αισθανομαστε παρομοια! Αυτο το συναισθημα του ανικανοποιητου....ασε που για να βγω εξω ουτε λογος. Καμια διαθεση. Ουτε να ντυθω θελω, ουτε τιποτα. Και αν δεις τη ντουλαπα μου, καποτε εσφυζα απο ζωη, στιγμη δεν καθομουν σπιτι. Απο τις παρεες εχω ξενερωσει επισης, ο καθενας κοιταει μονο την παρτη του, αλλοι δεν εχουν λεφτα και δε δεχονται ουτε μια βολτα μεχρι την πλατεια να παμε, αλλοι ειναι με συντροφους....Για τον ερωτικο τομεα οπως λες ουτε λογος, κι ουτε θελω δηλαδη. Οι γονεις....στον κοσμο τους....μια αρνηση, ακριβως, το θετεις πολυ ωραια...
ΥΓ Τραγικη ειρωνεια, με βλεπει χθες ενας γειτονας, ειχα ενα σακιδιο στην πλατη, στο οποιο μετεφερα καποια φαρμακα και καποια τροφιμα στη γιαγια μου. Και αυτος νομιζε οτι παω διακοπες. και μου λεει......ααααααχ, για σενα ειναι η ζωη, που εισαι νεα, σακιδιο και οπου φυγει....ποσο θα θελα να ημουν στη θεση σου.....
Που να ξερε.But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
07-08-2013, 11:52 #4430
Kαλημέρα!!!!
Νιώθω τελείως αδύναμη να ελέγξω την πορεία της ζωής μου....
Για να μην πω ότι και κατά διαόλου να πάνε τα πράγματα, δεν μου καίγεται καρφάκι, αδιαφορώ....!
Επειδή βρίσκομαι σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο της επαγγελματικής μου ζωής όπου πρέπει να πω ή το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι, έχω αποφασίσει να πω το μεγάλο όχι, λόγω της κατάστασης και των άθλιων οικονομικών, αλλά όλο αυτό με πονάει και με στενοχωρεί πάρα πολύ...
Στα 18 νόμιζα ότι ήξερα τί θέλω, τώρα στα 35 δεν ξέρω τίποτα, μάλλον ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα...
Και νιώθω την ενέργεια μου να έχει στραγγίξει, να μην με ενδιαφέρει τίποτα, θέλω να αφεθώ στο τίποτα...
Και μια ερώτηση.... ωραία τα μεγάλα λόγια για αγώνες και ζωή και δραστηριότητες κλπ ( κάποτε τα πίστευα απόλυτα, και τώρα τα λέω...) αλλά όταν έχεις φάει δυνατές κατραπακιές, τη μία μετά την άλλη, και συνεχίζεις, και ξανά τα ίδια αρνητικά, κάποια στιγμή, θες δε θες, ακινητοποιείσαι.....
Από πού λοιπόν αντλεί κανείς δύναμη για την προσωπικοτητα του, τη ζωή του, για να συνεχίσει, μετά από πολύ δυνατές κατραπακιές ?
07-08-2013, 13:03 #4431
Την ενεργεια σου την εχεις στραγγιξει απο τα 18 εως τα 35 σου σε πραγματα ανώφελα, αχρειαστα, περιττες ταλαιπωριες και βασανα και λοιπα συναφή.... Γι αυτο τωρα νιωθεις κόπωση! Σου λέω όμως, έστω και τωρα, καποια περιθωρια υπάρχουν ακομα. Κανε ότι μπορεις για να τα αξιοποιήσεις. Μην αφησεις να πανε κι αυτα χαμενα.Θα ειναι ικανοποιηση ότι σε κατι που ηθελες επιτελους τα καταφερες.
γιάννης
07-08-2013, 14:45 #4432
μια χαρα ετοιμαζομαι να την κανω για τηνο
07-08-2013, 14:48 #4433
Γιατί να συμβαίνει αυτό δε μπορώ να καταλάβω... έχω περάσει παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν κ είχα πει στον εαυτό μου ότι δε πρόκειται να ξαναπέσω τόσο... Αλλά να που ήρθε πάλι. Τώρα θα μου πεις εμείς είμαστε οι κύριοι υπαίτιοι γι' αυτό που αισθανόμαστε, αλλά τα βάζω κάτω κ δε βρίσκω νόημα πουθενά. Η σκέψη του να φύγω απ' το σπίτι μου έχει ρουφήξει όλη μου την ενέργεια, το να βγω έξω κ να δείχνω τα "κάλλη" μου το βρίσκω ανώφελο, έχω βγει πόσα ραντεβού κ όλοι πετάνε το χαρταετό, στη δουλειά πηγαίνω απλά για να περνάει η ώρα. όχι τπτ άλλο αλλά έκλεισε κ το γυμναστήριο αυτή την εβδομάδα, να πω ότι υπάρχει έστω κάτι να με απασχολεί!!
Δε ξέρω, εγώ βλέπω ότι είμαι 27 χρονών κ δεν είμαι ευχαριστημένη απ τη ζωή μου. Νομίζω βέβαια ότι μ έχει επηρεάσει κ σ ένα μεγάλο ποσοστό κ ο χωρισμός μου απ τον επί τρια χρόνια σύντροφό μου που ακόμα δεν έχω ξεπεράσει εντελώς.
07-08-2013, 14:50 #4434
07-08-2013, 14:59 #4435
εντάξει δεν είμαι κ σε επίπεδο αυτοκτονίας :P
απλά θεωρώ ότι επειδή το έχω στο μυαλό μου, μ έχει επηρεάσει ΚΑΙ αυτό. εδώ δε μ απασχολεί το αν θα πάω διακοπές, για μπάνιο κλπ. Ούτε με εκφράζουν τα μπιτσόμπαρα με τους κλαρινογαμπρούς τίγκα στα τατοο κ τις ποζερογκόμενες με τα πλαστικά βυζιά κ τα σκυλάκια-μπρελόκ :P
07-08-2013, 15:11 #4436
07-08-2013, 15:18 #4437
lol
γιατι? δεν ειχες διαθεση η απλα δεν ετυχε?Every morning we are born again
07-08-2013, 15:31 #4438
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
07-08-2013, 16:27 #4439
Αισθανομαι πολυ καλα, γεματη ενεργεια
trying to find a balance
07-08-2013, 16:52 #4440