Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 295
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 295 of 837 FirstFirst ... 195245285293294295296297305345395795 ... LastLast
Results 4,411 to 4,425 of 12551
    Senior Member
    Βαριέμαι...
    Καταβρόχθισα 2 βιβλία το σαββατοκύριακο που πέρασε και σήμερα Δευτέρα ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω το επόμενο...Οπότε άλλα 2 βιβλία σε παραγγελία.
    Απο πότε το να διαβάζεις βιβλία είναι μίζερη σκέψη?

Senior Member
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member

καλημέρα! Γιατί απογοήτευση; how
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    καλημέρα! Γιατί απογοήτευση; how
    Γιατίοχι...;;;

Ναι είναι η εποχή της απογοήτευσης αλλά εσύ το ανέβασες με εικόνα οπότε θέλεις να πεις πολλά περισσότερα, γιαυτό και σε ρώτησα.
    Είμαστε ένα τίποτα, μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να προχωρήσουμε στην ζωή, αυτοί είμαστε.

Senior Member

Senior Member
    Μόνη, πολύ μονη
    trying to find a balance

Banned
    Zζεσταίνομαι , εχω νευρα αλλα δε βαριεσαι , αλλη μια περιεργη μερα ειναι και τιποτα παραπανω...

Σε υπερένταση ειμαι, κατι μεταξύ νεύρα, εντονο άγχος και φόβος. Η τελευταια φορα που βγηκα μαζι της ήταν πριν μερικους μηνες και απο λαθος μου αρκετα πιο παλια 5-6 φορες κρατωντας φιλικο επιπεδο. Εδω και 20 μερες μου στελνει συνεχεια μηνυματα απαιτητικα στο να βρεθουμε, ότι ειμαι απομακρος, ότι πρεπει να μιλησουμε απο κοντα, ότι ξεπερασε τα προβληματα που ειχε και θελει να συνεχισει τη ζωη της. Τα μηνυματα συνηθως τα στελνει μεσανυχτα. Τις τελευταιες τρεις μερες στελνει σχεδον καθε μερα. Σημερα με επαιρνε απο αριθμο σταθερου τον οποιο καταλαβα και δεν απαντησα. Οι σκοποί της ειναι κατι σοβαρο αλλα εγω ούτε συζητηση, ειμαι βεβαιος γι αυτο.

Υπευθυνο ατομο μου ειπε να μην της απαντω μεχρι να παρει το νοημα και να σταματησει. Εχετε καποια αλλη ιδεα?
    Σκεφτομαι να το βαλω σε νεο θεμα. Το ζητημα ειναι ειμαι σε υπερενταση και φοβαμαι στο πως θα εξελιχθει.
    Το συμπερασμα μου ειναι τελικα πως με καμιά γυναικα δεν βγαινεις ουτε καν για ενα καφε αν δεν εισαι βεβαιος οτι τη γουσταρεις, δεν περιμενεις ετοιμα, κι αν δεν κοινηγας να βρεις αυτο που σ αρεσει εισαι αξιος της μοιρας σου.
    Αν εχετε καποια καλυτερη ιδεα πέστε μου...
    γιάννης

Senior Member
    γεια σου ιωαννη δεν ξερω τι συνεβη με την κοπελα που αναφερεσαι.. αλλα αν εχεις αισθηματα γιατι να μην το προσπαθησεις να τη δεις και να την αποφευγεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σε υπερένταση ειμαι, κατι μεταξύ νεύρα, εντονο άγχος και φόβος. Η τελευταια φορα που βγηκα μαζι της ήταν πριν μερικους μηνες και απο λαθος μου αρκετα πιο παλια 5-6 φορες κρατωντας φιλικο επιπεδο. Εδω και 20 μερες μου στελνει συνεχεια μηνυματα απαιτητικα στο να βρεθουμε, ότι ειμαι απομακρος, ότι πρεπει να μιλησουμε απο κοντα, ότι ξεπερασε τα προβληματα που ειχε και θελει να συνεχισει τη ζωη της. Τα μηνυματα συνηθως τα στελνει μεσανυχτα. Τις τελευταιες τρεις μερες στελνει σχεδον καθε μερα. Σημερα με επαιρνε απο αριθμο σταθερου τον οποιο καταλαβα και δεν απαντησα. Οι σκοποί της ειναι κατι σοβαρο αλλα εγω ούτε συζητηση, ειμαι βεβαιος γι αυτο.

Υπευθυνο ατομο μου ειπε να μην της απαντω μεχρι να παρει το νοημα και να σταματησει. Εχετε καποια αλλη ιδεα?
    Σκεφτομαι να το βαλω σε νεο θεμα. Το ζητημα ειναι ειμαι σε υπερενταση και φοβαμαι στο πως θα εξελιχθει.
    Το συμπερασμα μου ειναι τελικα πως με καμιά γυναικα δεν βγαινεις ουτε καν για ενα καφε αν δεν εισαι βεβαιος οτι τη γουσταρεις, δεν περιμενεις ετοιμα, κι αν δεν κοινηγας να βρεις αυτο που σ αρεσει εισαι αξιος της μοιρας σου.
    Αν εχετε καποια καλυτερη ιδεα πέστε μου...
    Αν είναι psycho φυσικά μην βγείς.
    Καλα σου είπε το υπεύθυνο άτομο.
    Όσο για καφέ,βγαίνεις με οποιον νάνε δεν χρειάζεται να την δεις την άλλη ερωτικά για να βγείς...Έλεος dld.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν ξέρεις κι εσύ τι θες, μίλα της... και μόνο αν δεν καταλάβει κάνε αυτό που σου είπε το "υπεύθυνο άτομο"...
    Δεν είναι κακό να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους γύρω σου με σεβασμό και μπέσα..

Αν δεν ξέρεις τι θέλεις... κάτσε σκέψου..
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Νιώθω μεγάλη πίκρα για ότι αγαπώ και δεν μπορώ να έχω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πολλές εναλλαγές διάθεσης......