Yπομονη φιλαρακο μου!
Υπομονη...
Θα ερθει ο καιρος π θα ανεβεις και παλι ψυχολογικα...
Κι εγω τις τελευταιες δυο μερες εχω πεσει...
Πριν 2 μερες πετουσα εβγαινα κρεπαλιαζα...
Τι να πεις...Θα το ξεπερασουμε...
Printable View
Νομιζω οτι χανουμετο κινητρο οταν δεν ειμαστε ικανοποιημενοι απο τη ζωη που κανουμε. Εγω για παραδειγμα, ζω μηχανικα, δεν αισθανομαι γιατι δε δινω στον εαυτο μου ερεθισματα. Δε βγαινω εξω γιατι κανεις δε βγαινει πλεον απο οσους γνωστους εχω εδω κι εγω πλεον κουραστηκα να πηγαινω παντου συνεχεια μονη. Οποτε σπιτι. Και μου φαινεται αδιανοητο.....Καποτε ειχα μια ζωη ομορφη, με προσεχα, πηγαινα ετρεχα, ντυνομουν ομορφα, εβγαινα εξω, συζητουσαμε για ευχαριστα θεματα. Τωρα ολοι εχουν αλλαξει. Κι εγω μεσα σε αυτους. Οι περισσοτεροι ειναιμεσα στα νευρα, ξερω ηδη αρκετους γνωστους σε απογνωση, με καταθλιψη, κι εγω βρεθηκα σε ολο αυτο να με καταπινει, να κλεινομαι, να εχω παραμελησει τον εαυτο μου και να βλεπω τηλεοραση. Μου λειπει ηζωη μου. Μου λειπει να πινω τον φραπε μου κατω απο τον ηλιο και να χαζευω τον Ομιλο στην Καλαμαρια, μου λειπει να ανυπομονω να ετοιμαστω για το ραντεβου, να πηγαινουμε με φιλες στα μαγαζια, να τρωω μαζι με την οικογενεια μου, να χαζογελαμε με τον αδελφο μου, να αραζουμε στην θαλασσα με τον αγαπημενο μου. Μου λειπει η ζωη μου.
Νευρα γιατι παω να κλεισω τα ματια μου λιγο και εχουν χτυπησει 200 τηλεφωνα,20 κουδουνια,3 σειρηνες απ'εξω..Αει στα διαλα!
Και αυτος που με νοικιαζε το σπιτι με πεταξε εξω... Ουτε λεφτα να γυρισω πισω δεν ειχα...
Τελικα παλι μεσα αποψεεεε :-(
how δικός σου ο σκύλος απ'την προηγούμενη σελίδα; Πολύ γλύκας!
undetermined είσαι άνεργος δηλαδή; Μην σε παίρνει από κάτω και χάνεις κι άλλο χρόνο απ'όσο ήδη έχασες.
Το παρελθόν είναι παρελθόν, εσύ κοίτα να κάνεις τις βόλτες σου και να είσαι αισιόδοξος μέχρι να περάσει η κωλο-κρίση.
undetermined, το παν είναι η αντιμετώπιση, το attitude που λένε κι οι σάξονες...
ένας μπορεί να πάρει τη ζωή του για χρέη 1000 ευρώ
ενώ οι άστεγοι κάτω στην Αθήνα δεν έχουν τίποτα και ζουν μέρα με τη μέρα
Εσύ δεν έχεις εναλλακτικές, όπως πατρικό, φίλους κτλ; Σίγουρα έχεις. Μην σε παίρνει από κάτω.
Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σε βάλουν στη φυλακή για χρέη ξέρωγω ή κάτι τέτοιο...
Ναι συμφωνώ η αδράνεια είναι η μήτηρ πάσης κακίας, μπορείς να "αρρωστήσεις" ακόμα κι αν όλα σου πηγαίνουν καλά.
Δυστυχώς η μόνη θεραπεία είναι η κινητοποίηση αλλά και γω που το ξέρω, δυσκολεύομαι να το ακολουθήσω.
Σήμερα ας πούμε βγήκα μόλις για 1 ώρα και αυτό έφτασε για να ανεβάσει τη διάθεση μου απ'το 10 στο 20... με άριστα το 100!
Πάντως, μου κάνει εντύπωση πόσοι από δω μέσα έχουν πάει στο εξωτερικό για δουλειά και γυρίσανε πίσω και το μετανιώνουν!
Παει καιρος που γυρισες undetermined ?
Σε καταλαβαινω..Ειμαι 1.5 χρονο ετσι!Αδρανεια..Αφραγκια.. Κανενα φως στο τουνελ και ο καιρος περναει και φλερταρεις με την ταρατσα..Που λεει ο λογος!!Νομιζω περαν της υπομονης δεν υπαρχει αλλη λυση..Κανενα φιλαρακι παιζει να σε βοηθησει να βρεις καμια δουλεια? (τι ειπα τωρα...Δουλεια..)
Αφού όλοι είστε τόσο χάλια λέω εγώ τώρα,γιατί δεν κανονίζετε να βρεθείτε να κάνετε και παρέα ο ένας στον άλλον?
http://3.bp.blogspot.com/-61NaP3glZY...obvious-lg.jpg