Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 303
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 303 of 837 FirstFirst ... 203253293301302303304305313353403803 ... LastLast
Results 4,531 to 4,545 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Οχι εφυγα για την Σουηδια να παω να δουλεψω αλλα αυτος που ηταν να μου δωσει δουλεια με κοροιδεψε και ετσι εχασα και την δουλεια μου εδω
    Δηλαδη πηγες εκει και δουλεια γιοκ; Πως εγινε αυτο; Και γιατι δεν εμεινες να βρεις κατι αλλο; Μια φορα πηγα Σουδια, για πολυ μικρο διαστημα, αλλα διαπιστωσα οτι τους προστατευουν πολυ τους μεταναστες και γενικοτερα τους πολιτες. Σιγουρα θα εβρισκες κατι.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Banned
    Και αυτος που με νοικιαζε το σπιτι με πεταξε εξω... Ουτε λεφτα να γυρισω πισω δεν ειχα...

Senior Member
    Τελικα παλι μεσα αποψεεεε :-(

Senior Member
    how δικός σου ο σκύλος απ'την προηγούμενη σελίδα; Πολύ γλύκας!

undetermined είσαι άνεργος δηλαδή; Μην σε παίρνει από κάτω και χάνεις κι άλλο χρόνο απ'όσο ήδη έχασες.
    Το παρελθόν είναι παρελθόν, εσύ κοίτα να κάνεις τις βόλτες σου και να είσαι αισιόδοξος μέχρι να περάσει η κωλο-κρίση.

Banned
    Quote Originally Posted by masterridley View Post
    how δικός σου ο σκύλος απ'την προηγούμενη σελίδα; Πολύ γλύκας!

undetermined είσαι άνεργος δηλαδή; Μην σε παίρνει από κάτω και χάνεις κι άλλο χρόνο απ'όσο ήδη έχασες.
    Το παρελθόν είναι παρελθόν, εσύ κοίτα να κάνεις τις βόλτες σου και να είσαι αισιόδοξος μέχρι να περάσει η κωλο-κρίση.
    Τα λεφτα που περνω δε με φτανουν για να πληρωσω τις βασικες μου υποχρεωσεις.... Εχω εγκλωβιστεί και δε μπορω να κανω βημα....

Senior Member
    undetermined, το παν είναι η αντιμετώπιση, το attitude που λένε κι οι σάξονες...
    ένας μπορεί να πάρει τη ζωή του για χρέη 1000 ευρώ
    ενώ οι άστεγοι κάτω στην Αθήνα δεν έχουν τίποτα και ζουν μέρα με τη μέρα

Εσύ δεν έχεις εναλλακτικές, όπως πατρικό, φίλους κτλ; Σίγουρα έχεις. Μην σε παίρνει από κάτω.
    Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σε βάλουν στη φυλακή για χρέη ξέρωγω ή κάτι τέτοιο...

Banned
    undetermined, το παν είναι η αντιμετώπιση, το attitude που λένε κι οι σάξονες...
    ένας μπορεί να πάρει τη ζωή του για χρέη 1000 ευρώ
    ενώ οι άστεγοι κάτω στην Αθήνα δεν έχουν τίποτα και ζουν μέρα με τη μέρα

Εσύ δεν έχεις εναλλακτικές, όπως πατρικό, φίλους κτλ; Σίγουρα έχεις. Μην σε παίρνει από κάτω.
    Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σε βάλουν στη φυλακή για χρέη ξέρωγω ή κάτι τέτοιο...
    Oχι ρε καμια σχεση , γυρισα στο πατρικο αλλα ρε φιλε οπως και να εχει με ενοχλει η κατασταση της αδρανειας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Τελικα παλι μεσα αποψεεεε :-(
    Κοίτα, ωραία η συντροφιά του e-psychology αλλά μην ακυρώνεις και τα ραντεβού σου για μας!

Πλάκα κάνω έτσι :Ρ Λοιπόν, γιατί δεν βγήκες με την κοπέλα;

Senior Member
    Oχι ρε καμια σχεση , γυρισα στο πατρικο αλλα ρε φιλε οπως και να εχει με ενοχλει η κατασταση της αδρανειας
    Ναι συμφωνώ η αδράνεια είναι η μήτηρ πάσης κακίας, μπορείς να "αρρωστήσεις" ακόμα κι αν όλα σου πηγαίνουν καλά.
    Δυστυχώς η μόνη θεραπεία είναι η κινητοποίηση αλλά και γω που το ξέρω, δυσκολεύομαι να το ακολουθήσω.
    Σήμερα ας πούμε βγήκα μόλις για 1 ώρα και αυτό έφτασε για να ανεβάσει τη διάθεση μου απ'το 10 στο 20... με άριστα το 100!

Πάντως, μου κάνει εντύπωση πόσοι από δω μέσα έχουν πάει στο εξωτερικό για δουλειά και γυρίσανε πίσω και το μετανιώνουν!

Senior Member

Πλάκα κάνω έτσι :Ρ
    XA XA XA

Πολυ αστειο...
    Χιουμορ απο αλλο πλανητη

Μεγαλη ιστορια...

Ισως μιαν αλλη φορα...

Banned
    Ναι συμφωνώ η αδράνεια είναι η μήτηρ πάσης κακίας, μπορείς να "αρρωστήσεις" ακόμα κι αν όλα σου πηγαίνουν καλά.
    Δυστυχώς η μόνη θεραπεία είναι η κινητοποίηση αλλά και γω που το ξέρω, δυσκολεύομαι να το ακολουθήσω.
    Σήμερα ας πούμε βγήκα μόλις για 1 ώρα και αυτό έφτασε για να ανεβάσει τη διάθεση μου απ'το 10 στο 20... με άριστα το 100!

Πάντως, μου κάνει εντύπωση πόσοι από δω μέσα έχουν πάει στο εξωτερικό για δουλειά και γυρίσανε πίσω και το μετανιώνουν!
    Ρε φιλε δεν καταλαβες, αναγκαστηκα να γυρισω... Οταν σε πετανε στο δρομο και δεν εχεις φραγκο ουτε για να παρεις το μετρο να πας στο αεροδρομιο για να μην πω οτι δεν ειχα ουτε για τσιχλες.... Δε μπορουσα να κανω και αλλιως....

Banned

Εξω αν δεν εχεις κατι σιγουρακι ειναι πολυ δυσκολα να δημιουργηθεις ετσι απο το τιποτα οπως εκαναν καποτε καποιοι..

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Εξω αν δεν εχεις κατι σιγουρακι ειναι πολυ δυσκολα να δημιουργηθεις ετσι απο το τιποτα οπως εκαναν καποτε καποιοι..
    Αυτο ειναι αληθεια ...... Εαν δε παιζει κατι σιγουρο δεν ξεκινας να πας πουθενα............

Banned
    Αυτο ειναι αληθεια ...... Εαν δε παιζει κατι σιγουρο δεν ξεκινας να πας πουθενα............

ξερεις ποσοι πηγαν και ηρθαν παλι πισω??Δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα..Ενταξει δεν τα υπολογισες,το καλυτερο εψαχνες και την πατησες..Τα λαθη για εμας ειναι φιλε μου.

Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ξερεις ποσοι πηγαν και ηρθαν παλι πισω??Δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα..Ενταξει δεν τα υπολογισες,το καλυτερο εψαχνες και την πατησες..Τα λαθη για εμας ειναι φιλε μου.
    Ρε παιδι μου δεν ειναι αυτο , ειναι η ολη φαση οτι ηταν ενα ψεμμα