βασικα ποτε δεν ξερεις εγω ειχα μια γνωστη μου που τηλεφωνουσε συνεχεια και εβριζε και ελεγε αστο διαολο ρε μπεκατσοκυνηγε κλπκλπ και ολο μου ελεγε χωρις ενα καλο βρισιμο δε παει καλα η ημερα χιχι..
Printable View
βασικα ποτε δεν ξερεις εγω ειχα μια γνωστη μου που τηλεφωνουσε συνεχεια και εβριζε και ελεγε αστο διαολο ρε μπεκατσοκυνηγε κλπκλπ και ολο μου ελεγε χωρις ενα καλο βρισιμο δε παει καλα η ημερα χιχι..
Έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου κομπλεξάρες και εξυπνάκηδες! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε έναν άνθρωπο...;
Χαχαχα!!! :D
Πραγματικά, δεν υπάρχει τόση ομορφιά! Αχ τι κόλλημα έχω φάει Θεέ μου!!!! Είναι οδυνηρό!!! :(
Σ'αγαπω..Καληνυχτα.
Λυπαμαι τον εαυτο μου.
σκεφτομαι πως θα γινει να μεινω εκτος Αθηνων φετος το χειμωνα. προβλεπετε εμφυλιος κι ολη η μιζερη εικονα με εχει κανει να νιωθω ασχημα που παραμενω ακομα στο ελλαδισταν. υπαρχει ενα σπιτακι κοντα στη θαλασσα αλλα ειναι δυσκολο να παω εκει και να το συντηρω μονος. ειναι και το θεμα της διατροφης αλλωστε, δεν υπαρχουν αρκετα λεφτα να τρωω εξω και θα πρεπει να μαθω να μαγειρευω. αμα δεν εχεις γυναικα διπλα σου να βοηθαει δε καταφερνεις να επιβιωσεις σημερα. :(
ελα κι εσυ μαζι. :Ρ ψησου να ξεκολλησεις και παμε να το προσπαθησουμε. οι γνωσεις σου θα ηταν χρησιμες.
ειναι το εξοχικο που ημουν περσυ κι εκανα μπανια, φετος το καλοκαιρι δεν πηγα εκει, γι'αυτο το σκεφτομαι για χειμωνα που θα ειναι και πιο ερημα.
μονος και με μηδενικο εισοδημα πως να επιβιωσει κανεις ?
Xρονια πολλα στους εορταζοντες και τις εορταζουσες του φορουμ αλλα και στους υπολοιπους,η Παναγια να μας δινει υγεια και δυναμη.
Σκέφτομαι ότι "ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης" και "τα πάντα ρει και ουδέν μένει"...
Πώς να συμβιβαστώ με τη ματαιότητα και τη φθορά του χρόνου?