Τι σκέφτεστε; - Page 1148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1148 of 1532 FirstFirst ... 14864810481098113811461147114811491150115811981248 ... LastLast
Results 17,206 to 17,220 of 22967
    Banned
    βασικα ποτε δεν ξερεις εγω ειχα μια γνωστη μου που τηλεφωνουσε συνεχεια και εβριζε και ελεγε αστο διαολο ρε μπεκατσοκυνηγε κλπκλπ και ολο μου ελεγε χωρις ενα καλο βρισιμο δε παει καλα η ημερα χιχι..

Banned
    Έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου κομπλεξάρες και εξυπνάκηδες! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου κομπλεξάρες και εξυπνάκηδες! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
    http://www.youtube.com/watch?v=Drn6wTL5uHU

Banned
    Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε έναν άνθρωπο...;

Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει σε έναν άνθρωπο...;
    Αυτο αναρωτιεμαι καθε φορα που κοιταζομαι στον καθρεφτη..

Banned
    Χαχαχα!!! :D
    Πραγματικά, δεν υπάρχει τόση ομορφιά! Αχ τι κόλλημα έχω φάει Θεέ μου!!!! Είναι οδυνηρό!!! :(
    Last edited by Deleted20082014; 14-08-2013 at 01:06.

Banned
    Σ'αγαπω..Καληνυχτα.

Senior Member
    Λυπαμαι τον εαυτο μου.

Banned
    σκεφτομαι πως θα γινει να μεινω εκτος Αθηνων φετος το χειμωνα. προβλεπετε εμφυλιος κι ολη η μιζερη εικονα με εχει κανει να νιωθω ασχημα που παραμενω ακομα στο ελλαδισταν. υπαρχει ενα σπιτακι κοντα στη θαλασσα αλλα ειναι δυσκολο να παω εκει και να το συντηρω μονος. ειναι και το θεμα της διατροφης αλλωστε, δεν υπαρχουν αρκετα λεφτα να τρωω εξω και θα πρεπει να μαθω να μαγειρευω. αμα δεν εχεις γυναικα διπλα σου να βοηθαει δε καταφερνεις να επιβιωσεις σημερα. :(

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως θα γινει να μεινω εκτος Αθηνων φετος το χειμωνα. προβλεπετε εμφυλιος κι ολη η μιζερη εικονα με εχει κανει να νιωθω ασχημα που παραμενω ακομα στο ελλαδισταν. υπαρχει ενα σπιτακι κοντα στη θαλασσα αλλα ειναι δυσκολο να παω εκει και να το συντηρω μονος. ειναι και το θεμα της διατροφης αλλωστε, δεν υπαρχουν αρκετα λεφτα να τρωω εξω και θα πρεπει να μαθω να μαγειρευω. αμα δεν εχεις γυναικα διπλα σου να βοηθαει δε καταφερνεις να επιβιωσεις σημερα. :(
    Σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα; Μοιάζει με όνειρο!!! Μια απόφαση είναι όλα! Είμαστε όντα που επιβιώνουν παντού, σιγά-σιγά και να το συντηρήσεις θα μπορέσεις και να μαγειρεύεις θα μάθεις. Κάνε το βήμα, κάν'το!!!!

Banned
    ελα κι εσυ μαζι. :Ρ ψησου να ξεκολλησεις και παμε να το προσπαθησουμε. οι γνωσεις σου θα ηταν χρησιμες.

ειναι το εξοχικο που ημουν περσυ κι εκανα μπανια, φετος το καλοκαιρι δεν πηγα εκει, γι'αυτο το σκεφτομαι για χειμωνα που θα ειναι και πιο ερημα.

μονος και με μηδενικο εισοδημα πως να επιβιωσει κανεις ?

Banned
    Xρονια πολλα στους εορταζοντες και τις εορταζουσες του φορουμ αλλα και στους υπολοιπους,η Παναγια να μας δινει υγεια και δυναμη.

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ελα κι εσυ μαζι. :Ρ ψησου να ξεκολλησεις και παμε να το προσπαθησουμε. οι γνωσεις σου θα ηταν χρησιμες.

ειναι το εξοχικο που ημουν περσυ κι εκανα μπανια, φετος το καλοκαιρι δεν πηγα εκει, γι'αυτο το σκεφτομαι για χειμωνα που θα ειναι και πιο ερημα.

μονος και με μηδενικο εισοδημα πως να επιβιωσει κανεις ?
    Χαχαχα!! Δεν γίνεται μωρε... :(
    Πάντως έπρεπε να πας και φέτος!! Τι έκατσες στη βρωμοπολη!! Το "μόνος" παλεύεται. Το μηδενικό εισόδημα είναι ένα εμπόδιο, το ομολογώ!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι "ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης" και "τα πάντα ρει και ουδέν μένει"...
    Πώς να συμβιβαστώ με τη ματαιότητα και τη φθορά του χρόνου?

Banned
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Σκέφτομαι ότι "ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης"
    Αυτές τις ημέρες αυτό σκέφτομαι συνεχώς!!
    Συμβιβαζόμαστε, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η ζωή μας. Από τη στιγμή που καλούμαστε να ζήσουμε, οφείλουμε να αποδεχτούμε και τα χαρακτηριστικά της. :/