δεν ξερω,απλως το αναφερω!τις θερμιδες τους τις εχουν παντως, και ας ειναι χωρις ζαχαρη... επισης στον καφε βαζω και γαλα....
μμμμ.... εγω ειμαι στις 20 ωρες νηστειας τις περισσοτερες φορες στις οποιες περιλαμβανεται και ενα δυωρο γυμναστικης....
Printable View
δεν ξερω,απλως το αναφερω!τις θερμιδες τους τις εχουν παντως, και ας ειναι χωρις ζαχαρη... επισης στον καφε βαζω και γαλα....
μμμμ.... εγω ειμαι στις 20 ωρες νηστειας τις περισσοτερες φορες στις οποιες περιλαμβανεται και ενα δυωρο γυμναστικης....
για σιγουρια ας μας πει το κοραλακι αν ειμαι οντως στη λογικη του if....
αν ναι τοτε το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!
εμενα μου ταιριαζει γαντι παντως,ποτε δεν ετρωγα το πρωι,απο μικρο παιδακι,επρεπε παντα να περασει ενα τετραωρο απο τη στιγμη που θα ξυπνουσα για να κατεβει κατι κατω...
έχουν και αυτές που είναι χωρίς ζάχαρη?? ωχ!!! όλη μέρα με μια τσίχλα στο στόμα είμαι!!!
και με αυτό το πρόγραμμα βρε alexandrita μου δεν εξαντλήσε?
boulianaki δεν ηξερα καν για το if... χτες εριξα μια ματια και συνειδητοποιησα οτι ετσι τρεφομαι τον τελευταιο χρονο οταν γυμναζομαι...Quote:
Originally posted by bouliana
για τις γυναίκες το if πρέπει ναναι μάξιμουμ 15 ώρες νηστείας.κ όχι σε περιπτώσεις διατροφικών διαταραχών.αλλά αν είναι να σαι βοηθήσει ναχεις λιγότερες ενοχές !
σε περιπτωσεις τραυματισμων οπου κανουν παρτυ τα βουλιμικα και οι εμετοι εννοειται οτι ολα αυτα δεν γινονται...
οπως επισης και σε πριοδους ανορεξιας,οι ωρες νηστειας μπορει να ηταν και 48,ισως και παραπανω(μαζι με γυμναστικη)
σκεφτεσαι να το δοκιμασεις?
σκεψου οτι εχουν γυρω στις 150 θερμιδες τα 100 γρ και ενα πακετακι ειναι 30 γρ συνηθως... ελαχιστες ειναι αλλα δεν ξερω πως λειτουργει το if...Quote:
Originally posted by Marry Poppins
έχουν και αυτές που είναι χωρίς ζάχαρη?? ωχ!!! όλη μέρα με μια τσίχλα στο στόμα είμαι!!!
και με αυτό το πρόγραμμα βρε alexandrita μου δεν εξαντλήσε?
δεν θα ελεγα οτι εξαντλουμαι, το εχω συνηθισει ισως και πανω απο ολα μου ταιριαζει...
βασικα σκεψου οτι και να πειναω πριν παω γυμναστηριο, μετα δεν κατεβαινει τιποτα... δεν ξερω γιατι. ενω στους περισσοτερους ανοιγει η ορεξη με τη γυμναστικη εμενα μου κλεινει :starhit:
ναι συνήθως ανοίγει η όρεξη!! αυτό είναι το σωστό να βρει ο καθένας μας τι του ταιριάζει για να μπορεί να το εφαρμόζει γαι πάντα!!
το έχω δοκιμάσει alejandrita. πρώτον δεν έχασα κιλά,δεύτερον κατέληγα σε χειρότερα βουλιμικά πάρτυ από τη στέρηση. το σωστό είναι να τρως κάθε τρεις ώρες και να μη φουσκώνεις το στομάχι σου μια κ καλή. κ τρίτον μου έπεσε ο σίδερος κ από τους πολλούς καφέδες έχω αφόρητες ξινίλες.
πάντως για να κάνεις σωστά την if πρέπει να αφήνεις το πολύ 14 ώρες να περνάνε.επίσης όταν γυμνάζεσαι πρέπει ναναι στο παράθυρο που τρως. δηλαδή προτείνεται στη συγκεκριμένη διατροφή να τρως πρωτείνη μετά τη γυμναστική για να μη χάνεις μυικό ιστό κ πριν τη γυμναστική ένα 20 λεπτο πριν φρούτο.΄καλά με τρέλανες που ανέφερες κάτι για τραυματισμούς. άμα δεν τρως κάθε τρεις ώρες, τρέχεις σαν το χάμστερ,μετά μένεις 20 ώρες νηστική, το αποτέλεσμα θα ναι ναχεις καινούριο βουλιμικό επεισόδιο.
δεν θα αντεξω να κανω και αλλο βουλιμικο,αληθεια!!! ειμαι 9 ημερες χωρις καν υπερφαγικο...
δε θα κάνεις μη φοβάσαι!!!!!!!! 1χαρα τα πήγες μέχρι τώρα και έτσι προσπάθησε να συνεχήσεις!!!!!!Quote:
Originally posted by alexandrita
δεν θα αντεξω να κανω και αλλο βουλιμικο,αληθεια!!! ειμαι 9 ημερες χωρις καν υπερφαγικο...
σε ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση!!!!Quote:
Originally posted by Marry Poppins
δε θα κάνεις μη φοβάσαι!!!!!!!! 1χαρα τα πήγες μέχρι τώρα και έτσι προσπάθησε να συνεχήσεις!!!!!!Quote:
Originally posted by alexandrita
επρεπε να παω νοσοκομειο με μια οδοντοβουρτσα στο στομαχι μου φαινεται για να βαλω μυαλο...
ναι εντάξει.μπράβο πιστεύω οτι έχεις αφήσει πίσω σου ένα τρόπο αποβολής του φαγητού
.αλλά άμα αφήνεις τον εαυτό σου ατάιστο δεν θα αντιδράσει? τρώγε κ σταμάτα να γυμνάζεσαι.η γυμνάσου σε φυσιολογικά πλαίσια.τρεις φορές την εβδομάδα από μισή ώρα.πόσα κιλά είσαι?
ακριβως δε μπορω να σου πω γιατι πλεον δε ζυγιζομαι για πολλους λογους.
αλλα καταλαβαινω απο το πως φαινεται το σωμα μου,τα ρουχα κτλ.
πρεπει να παιζω γυρω στα 52 και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενη...
με ύψος?
1.73
ναι θα πρεπε να σαι ικανοποιημένη σίγουρα.