συγγνώμη ρε παιδιά αλλά 52 κιλά με ύψος 1,73 δεν είναι πολύ λίγο το βάρος?
Printable View
ειναι πως φαινεται το σωμα,Quote:
Originally posted by herts
το ποσα κιλα ειναι καποιος δε λεει σχεδον τιποτα...
καλημερα, εγω νομιζω οτι δεν θυμαμαι ποτε να ειμαι 52 κιλα.. σιγουρα ημουν καποτε αλλα τα προσπερασα τοσο γρηγορα που δεν το θυμαμαι...:bouncing:
είναι πως βλέπεις το ΄σώμα όχι πως είναι. σίγουρα έχεις περιθώρια να βάλεις κιλά ενώ δεν έχεις περιθώρια να χάσεις.αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε τώρα.σημασία έχει οτι είσαι ικανοποιημένη με το τωρινό σου βάρος.
σωστά!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by alexandrita
ειναι πως φαινεται το σωμα,
Οντως ειναι ελλειποβαρης.Αλλα ο καθενας αποφασιζει για το σωμα του.Quote:
Originally posted by herts
αν ειχα και περιοδο βεβαια θα ημουν πιο ικανοποιημενη....Quote:
Originally posted by bouliana
είναι πως βλέπεις το ΄σώμα όχι πως είναι. σίγουρα έχεις περιθώρια να βάλεις κιλά ενώ δεν έχεις περιθώρια να χάσεις.αλλά δεν έχει νόημα να το συζητάμε τώρα.σημασία έχει οτι είσαι ικανοποιημένη με το τωρινό σου βάρος.
να συμφωνησω σε αυτο που λες.. εγω εχω κανει επεμβαση απο τα 120 σχεδον εφτασα σε αυτα που ειμαι.. θελω να φτασω 70 αλλα πελον δυσκολευομαι πολυ σα να εχει κολησει οργανισμος μου και αν αρνειται να χασει αλλο.. ελπιζω με το γυμανστηριο να χασω..Quote:
Originally posted by Marry Poppins
σωστά!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by alexandrita
ειναι πως φαινεται το σωμα,
που λες για τα κιλα τωρα.. οταν στο γιατρο ειπα πως θελω να παω 70 μου ειπε οχι..
το πολυ μεχρι 78 αντε 75 με χιλαι ζορια.. σημασια μου ειπε εχει πως ειναι το σωμα σου και οχι τι δειχνει η ζυγαρια..
το θεμα ειναι πως αισθανεσαι εσυ .. και ποσο αντεχει το σωμα να χανει.. καθε κιλο που θα χανεις τωρα μου ειπε τοσο πιο χαλαρωση θα εχεις.. δεν το πιστεψα η αληθεια ειναι.. μεχρι που οντος ειδα με 1.5 κιλο κατω διαφορα στο σωμα μου .. αυτο που με ενοχλησε πολυ ειναι στα μπρατσα μου :( ..και ταραχτηκα.. γι αυτο και ξεκινησα εντατικη γυμναστικη ..
επομενος ειχε δικιο που μου ελεγε.. προσεχε το σωμα σου ... σου μιλαει ακουσετο .. καθε αλλαγη που κανεις σου δειχνει αν συμφωνει η οχι...
μπορείς με σωστή διατροφή να σου ρθει περίοδος χωρίς να βάλεις κιλά,ή να βάλεις 2-3 μόνο. αλλά με νηστείες κ ιστορίες χειροτερεύουν τα πράματα για την περίοδο.
:thumbup:Quote:
Originally posted by zwhtsa
προσεχε το σωμα σου ... σου μιλαει ακουσετο .. καθε αλλαγη που κανεις σου δειχνει αν συμφωνει η οχι...
απίστευτο!!!! είναι τόσο αληθινή αυτή η συμβουλή!!!! και εμείς αντι να το ακούμε το ταλαιπωρούμε!!!! ντροπή μας δεν του αξιζει κάτι τέτοιο!! πρέπει να νοιαζόμαστε και να το φροντίζουμε και αυτό με τη σειρά του θα μας ανταμοίβει καθημερινά!!!Quote:
Originally posted by zwhtsa
.. προσεχε το σωμα σου ... σου μιλαει ακουσετο .. καθε αλλαγη που κανεις σου δειχνει αν συμφωνει η οχι...
μην παρεξηγηθω, δε λεω οτι δεν ειμαι αδυνατη.φυσικα και ειμαι.αλλα οχι αντιαισθητικα,δεν ειμαι για κανενα λογο κοκαλιαρα.
το να διατηρηθω εδω ειναι παρα πολυ δυσκολο,ακριβως γιατι ειναι λιγα τα κιλα και η υπερφαγια και η βουλιμια δεν βοηθανε.το παλευω ομως.περυσι τετοια εποχη που ειχα ανορεξια-καταθλιψη ημουν 47,εκει ημουν τερας,αποκρουστικη,αρρωστη .
'ειναι πως φαινεται το σωμα,
το ποσα κιλα ειναι καποιος δε λεει σχεδον τιποτα...'
συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω...το θέμα είναι μεν πώς βλέπει κάποιος το σώμα του αλλά και τα κιλά παίζουν ρόλο....
αλλιώς δεν θα είχαμε προβλήματα οργανικά από το βάρος μάς..είτε παραπάνω είτε παρακάτω...
αλλά θα συμφωνήσω με την Constance ο καθένας αποφασίζει για το σώμα του..
Ακριβως.Οταν ημουν παχυσαρκη μεχρι και το δερμα μου μου το ελεγε, με την απιστευτη ακμη που ειχα.Απο τοτε που εχασα τα κιλα εχω ενα δερμα απιστευτο.Εχω σταματησει να βαζω στοκο το make up.Απο αντοχες,απλα πεταω και δεν κουραζομαι ουτε στις ανηφορες ουτε στις σκαλες.Αυτο με την περιοδο παντως ειναι σοβαρο προβλημα.Η διατροφη μας και τα κιλα μας σχετιζονται με την περιοδο.Μη φτανετε σε επιπεδα υπερβολικης αδυναμιας γιατι ειναι λογικο οτι η περιοδος θα διαταραχθει και θα εχετε καθυστερησεις.Αν θελετε με ακουτε βεβαια.Ουτε ειδικος ειμαι, ουτε βιβλια συμβουλευτικης εχω διαβασει(νομιζω δεν ειναι υποχρεωτικο για να εκφρασω την αποψη μου σε ενα φορουμ), ουτε τιποτα.