Originally Posted by
Macgyver
Δεν ξερω αν ηταν ενδιαφεροντα τα θεματα μου , παντως γινονταν ωραιες συζητησεις ( τα μελη ηταν μεγαλυτερης ηλικιας ) , παρ οτι τοτε ειχα μειζονα κλινικη κτθλψη , δεν πιστευα οτι κανεις μπορουσε να με βοηθησει , παρα ο ιδιος μου ο εαυτος , οπερ και εγενετο ........ δεν μπορουσα να ασχολουμαι συνεχως με την κτθλψη μου , να αναμασω τα ιδια και τα ιδια , μονο πισω θα με πηγαινε αυτο .... ειχα πληρη κοινωνικη αποσυρση , και ψοφαγα για κουβεντουλα ( ειναι ζητημα αν εβγαινα για ενα καφεδακι/ χρονο ) , γι αυτο ανοιγα ασχετα θεματα ..... τωρα δεν ανοιγω θεματα πια , δεν υπαρχει λογος , αφου ειμαι καλυτερα ...οποτε με ξεφορτωθηκες , ο ' δρομος ' ανοιξε για σενα !!!!
παρ ολα αυτα , παντα απαντουσα σε θεματα φαρμακων , που κατεχω μεχρι ενα βαθμο , η σε θεματα κτθλψεως , που θεωρουσα οτι μπορω να προσφερω μια βοηθεια ..................αν καταλαβαινα οτι το μελος δεν ειναι ικανο να βοηθηθει απο μια συμβουλη μου , δεν ασχολιομουν καθολου , οπως και σε θεματα διαπροσωπικων σχεσεων , γενικα ' ροζ' θεματακια ...... η φοβιες , που δεν υπαρχει λογικη .....