Όπως θέλεις...
Σωστά κατάλαβες πάντως, κορίτσι είμαι... Πάντως επιμένω ότι εδώ αν θέλεις μπορείς να εκφράζεσαι, όλοι το κάνουμε...
Printable View
Ρε κυκνε δε συνενουμαστε εμενα πχ μ αρεσει να δουλευω ολη μερα και μετα να πινω μπυρεσ σε κανενα κοριτσι δεν αρεσει αυτο αρα γτ να καταπιεζομαστε ανοιξε θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον
Όχι. Με ένα απλό πτυχίο δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Που στην παρούσα φάση δεν έχω καν. Μόνο διδασκαλία σε φροντηστήρια που σου δίνουν όσα θέλουν και είναι και παρτ τάιμ. Δηλαδή δεν θα βγαίνεις καν βασικό.
Αγγελίες τώρα βλέπω ελάχιστες. Μέχρι και για πωλήσεις ζητάνε 2 χρόνια τουλάχιστον εμπειρία. Έχω απελπιστεί και σκέφτομαι και το μέλλον. Τόσος κόπος για το τίποτα. Τουλάχιστον να το πάρω απόφαση και να χαρώ απλά το αντικείμενο που μου αρέσει. Να μην περιμένω τίποτα. Όποιος περιμένει, απογοητεύεται και πέφτει στα πατώματα.
Στην Κινα μπορεις να διδαξεις αγγλικα χωρις πτυχιο φιλολογιας λογω μεγαλης ζητησης. Πτυχιο στα μαθηματικα ανοιγει πολλους δρομους σε στατιστικη, οικονομικα. Σιγουρα θα βρεις δουλεια, αν οχι στην Κυπρο, στο εξωτερικο. Υπαρχουν ευκαιριες με ενα απλο πτυχιο. Πραγματικα πιστευω οτι για να νιωθεις απελπισμεενη δεν το εχεις ψαξει αρκετα. Επισης υπαρχουν ευκαριες εργασιας στα οργανα της ΕΕ. Θεσεις πρακτικης για πτυχιουχους. Ισως και υποτροφιες για μεταπτυχιακα. Σε πληρωνουν για να σπουδαζεις.
Ότι ανοίγει πολλούς δρόμους δεν το αμφισβήτησα. Με ένα απλό πτυχίο είπα πως δεν κάνεις τίποτα. Πρέπει να προχωρήσεις με μεταπτυχιακά κ.ο.κ. Στην Κύπρο με ένα απλό πτυχίο μαθηματικών μόνο να διδάξεις μπορείς και είναι αμφίβολο αν θα βγάζεις τα έξοδα του μήνα. Θα έχω πτυχίο στα 28 μου και δεν είναι σίγουρο αν μπορούν να με στηρίξουν οικονομικά για να φύγω να κάνω μεταπτυχιακό στα 28. Βλέπω τι ζητάνε εδώ οι εταιρίες. Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ξέρω τον χαρακτήρα μου αλλά παρόλα αυτά προσπαθώ.
Μπορεί και να μην το έψαξα αρκετά, τι να σου πω :)
Μαθηματικά σπουδάζω.