ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 258 FirstFirst ... 1868108116117118119120128168218 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 3862
    Senior Member
    Quote Originally Posted by hlias1988 View Post
    αστο κυκνε δεν θελω..............ας μεινω μονος μου να τα βρω με την μοναξια μου......και δεν το λεω αρνητικα αλλα δεν γινετε...
    Όπως θέλεις...
    Σωστά κατάλαβες πάντως, κορίτσι είμαι... Πάντως επιμένω ότι εδώ αν θέλεις μπορείς να εκφράζεσαι, όλοι το κάνουμε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ειναι οντωσ προβλημα η επιθυμια του αγοριου με την επιθυμια του κοριτσιου κι οσο μεγαλωνουμε τοσο χειροτερα
    Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, η επιθυμία για ποιο πράγμα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όπως θέλεις...
    Σωστά κατάλαβες πάντως, κορίτσι είμαι... Πάντως επιμένω ότι εδώ αν θέλεις μπορείς να εκφράζεσαι, όλοι το κάνουμε...
    λες να ανταλαξουμε fb? αλλα σου λεω ειχα γνωρισει μια κοπελα απο εδω μεσα και ανταλαξαμε fb και ολοι μερα κλεγαμε την μοιρα μας. εγω απο μεσσηνια αυτη απο θεσσαλονικη. με αποτελεσμα τσακωθηκαμε με μπλοκαρε και τελιωσε το θεμα. ηρεμησα και εγω να σου πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Έχεις δίκαιο ως προς τον λόγο (λόγους κατ' ακρίβειαν) που δεν έχω όρεξη αλλά θα το παλέψω. Ευχαριστώ.

Μπούρδες. Δεν έχει καμία σχέση με εξυπνάδα. Θέμα δουλειάς είναι και προσπάθειας.

Ίσως επειδή νιώθω τελείως μόνη μου. Έχω αποκοπεί από όλους. Καλή και η μοναχικότητα αλλά το πήγα στο άλλο άκρο. Επειδή ψάχνω για δουλειά και με πιάνει απελπισία μ' αυτά που βλέπω. Και επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου και το μυαλό μου. Αλλά όπως είπα δεν θα σταματήσω να προσπαθώ. Όπου με βγάλει.
    Ολοι εχουμε αναγκη απο παρεα. Στον τομεα σου δεν μπορεις να βρεις κατι;

Senior Member
    Ρε κυκνε δε συνενουμαστε εμενα πχ μ αρεσει να δουλευω ολη μερα και μετα να πινω μπυρεσ σε κανενα κοριτσι δεν αρεσει αυτο αρα γτ να καταπιεζομαστε ανοιξε θεμα ειναι πολυ ενδιαφερον
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Να περασεις οσο πιο ομορφα μπορεις Κυκνε μου !!!
    Σ' ευχαριστώ ntinti μου, θα προσπαθήσω...

Νιώθω πολύ κουρασμένη τώρα... Έχω παρατηρήσει ότι κουράζομαι εύκολα τον τελευταίο καιρό, ίσως να φταίει η ζέστη, δεν ξέρω...

Senior Member
    λες να ανταλαξουμε fb? αλλα σου λεω ειχα γνωρισει μια κοπελα απο εδω μεσα και ανταλαξαμε fb και ολοι μερα κλεγαμε την μοιρα μας. εγω απο μεσσηνια αυτη απο θεσσαλονικη. με αποτελεσμα τσακωθηκαμε με μπλοκαρε και τελιωσε το θεμα. ηρεμησα και εγω να σου πω...
    Ας μιλήσουμε πρώτα λίγο περισσότερο από εδώ...

Εσύ τι θέμα έχεις; Δεν έτυχε να διαβάσω κάτι σχετικό...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ολοι εχουμε αναγκη απο παρεα. Στον τομεα σου δεν μπορεις να βρεις κατι;
    Όχι. Με ένα απλό πτυχίο δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Που στην παρούσα φάση δεν έχω καν. Μόνο διδασκαλία σε φροντηστήρια που σου δίνουν όσα θέλουν και είναι και παρτ τάιμ. Δηλαδή δεν θα βγαίνεις καν βασικό.

Αγγελίες τώρα βλέπω ελάχιστες. Μέχρι και για πωλήσεις ζητάνε 2 χρόνια τουλάχιστον εμπειρία. Έχω απελπιστεί και σκέφτομαι και το μέλλον. Τόσος κόπος για το τίποτα. Τουλάχιστον να το πάρω απόφαση και να χαρώ απλά το αντικείμενο που μου αρέσει. Να μην περιμένω τίποτα. Όποιος περιμένει, απογοητεύεται και πέφτει στα πατώματα.

hlias1988
    Guest
    Ας μιλήσουμε πρώτα λίγο περισσότερο από εδώ...

Εσύ τι θέμα έχεις; Δεν έτυχε να διαβάσω κάτι σχετικό...
    κυκνε μου πεφτω για υπνο! θα γραψω σιγουρα αυριο! καληνυχτααααααααααα

Senior Member
    κυκνε μου πεφτω για υπνο! θα γραψω σιγουρα αυριο! καληνυχτααααααααααα
    Έγινε... Καληνύχτα...

Senior Member
    Όχι. Με ένα απλό πτυχίο δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Που στην παρούσα φάση δεν έχω καν. Μόνο διδασκαλία σε φροντηστήρια που σου δίνουν όσα θέλουν και είναι και παρτ τάιμ. Δηλαδή δεν θα βγαίνεις καν βασικό.

Αγγελίες τώρα βλέπω ελάχιστες. Μέχρι και για πωλήσεις ζητάνε 2 χρόνια τουλάχιστον εμπειρία. Έχω απελπιστεί και σκέφτομαι και το μέλλον. Τόσος κόπος για το τίποτα. Τουλάχιστον να το πάρω απόφαση και να χαρώ απλά το αντικείμενο που μου αρέσει. Να μην περιμένω τίποτα. Όποιος περιμένει, απογοητεύεται και πέφτει στα πατώματα.
    Τι σπουδάζεις αλλά θελω αν ειναι εφικτό να μου πεις ακριβως

ntinti
    Guest
    Σ' ευχαριστώ ntinti μου, θα προσπαθήσω...

Νιώθω πολύ κουρασμένη τώρα... Έχω παρατηρήσει ότι κουράζομαι εύκολα τον τελευταίο καιρό, ίσως να φταίει η ζέστη, δεν ξέρω...
    Aπο την ζεστη ειναι μην ανυσηχεις ,ολοι ετσι ειμαστε αυτες τις μερες δεν παλευεται και σε συνδιασμο με την υγρασια σε αποτελειωνει.....

Senior Member

Στην Κινα μπορεις να διδαξεις αγγλικα χωρις πτυχιο φιλολογιας λογω μεγαλης ζητησης. Πτυχιο στα μαθηματικα ανοιγει πολλους δρομους σε στατιστικη, οικονομικα. Σιγουρα θα βρεις δουλεια, αν οχι στην Κυπρο, στο εξωτερικο. Υπαρχουν ευκαιριες με ενα απλο πτυχιο. Πραγματικα πιστευω οτι για να νιωθεις απελπισμεενη δεν το εχεις ψαξει αρκετα. Επισης υπαρχουν ευκαριες εργασιας στα οργανα της ΕΕ. Θεσεις πρακτικης για πτυχιουχους. Ισως και υποτροφιες για μεταπτυχιακα. Σε πληρωνουν για να σπουδαζεις.

Senior Member
    Ότι ανοίγει πολλούς δρόμους δεν το αμφισβήτησα. Με ένα απλό πτυχίο είπα πως δεν κάνεις τίποτα. Πρέπει να προχωρήσεις με μεταπτυχιακά κ.ο.κ. Στην Κύπρο με ένα απλό πτυχίο μαθηματικών μόνο να διδάξεις μπορείς και είναι αμφίβολο αν θα βγάζεις τα έξοδα του μήνα. Θα έχω πτυχίο στα 28 μου και δεν είναι σίγουρο αν μπορούν να με στηρίξουν οικονομικά για να φύγω να κάνω μεταπτυχιακό στα 28. Βλέπω τι ζητάνε εδώ οι εταιρίες. Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ξέρω τον χαρακτήρα μου αλλά παρόλα αυτά προσπαθώ.

Μπορεί και να μην το έψαξα αρκετά, τι να σου πω

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τι σπουδάζεις αλλά θελω αν ειναι εφικτό να μου πεις ακριβως
    Μαθηματικά σπουδάζω.

Senior Member
    Ότι ανοίγει πολλούς δρόμους δεν το αμφισβήτησα. Με ένα απλό πτυχίο είπα πως δεν κάνεις τίποτα. Πρέπει να προχωρήσεις με μεταπτυχιακά κ.ο.κ. Στην Κύπρο με ένα απλό πτυχίο μαθηματικών μόνο να διδάξεις μπορείς και είναι αμφίβολο αν θα βγάζεις τα έξοδα του μήνα. Θα έχω πτυχίο στα 28 μου και δεν είναι σίγουρο αν μπορούν να με στηρίξουν οικονομικά για να φύγω να κάνω μεταπτυχιακό στα 28. Βλέπω τι ζητάνε εδώ οι εταιρίες. Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ξέρω τον χαρακτήρα μου αλλά παρόλα αυτά προσπαθώ.

Μπορεί και να μην το έψαξα αρκετά, τι να σου πω

Μαθηματικά σπουδάζω.
    Σιγουρα δεν το εψαξες αρκετα. Θα ψαχνεις και για εξω