Τιποτα Κυκνακο , υπομονη κ ελπιδα .
Printable View
κουβεντες σοφων.. http://static.pblogs.gr/f/435387-veg...i%20dromos.jpg
Oτι νιωθω την μοναξια μου τοσο βαρια επανω μου που δεν μπορω να την πεταξω...
ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ειμαι πρωταγωνιστης μιας ζωης που μοιαζει με επιστημονικη φαντασια κ οσο πιο ψευτικη φαινετε τοσο πιο αληθινη βγαινει
Σκεφτομαι οτι εχω βαρεθει να βλεπω γυρω μου ξερολες που εχουν για τα πανττα αποψη. Το μονο θετικο αυτη την στιγμη ειναι οτι τελιωννω το σεμιναριο.... Θα φυγω απο εκει εχοντας μαθθει κατι.... Αλλα απο δευτερα θα εχει τρεχαλα....
Εχουν για τα παντα αποψη επειδη δεν τους λειπει η αυτοπεποιθηση. Ειναι αυτοι που συνηθως εχουν μετριας σημασίας προσοντα, στο μεσο όρο, που με ελαχιστη προσπαθεια θα μπροουσε να αποκτησει ο καθενας. Έτσι εχουν σπουδαια εικονα για τον εαυτο τους γι αυτο εκφερουν αποψη με βεβαιοτητα για το καθετι.
Έχεις την ικανότητα της διακιρισης με την οποια ξεχωριζεις τους ανθρωπους.
Τσιρ απ σαν... τσιρ απ...χαχαχα..
...σκεφτομαι ότι έγραψα "τρια πουλάκια καθονταν.......κλπ" σε ένα θέμα και η διαχείριση μου το έσβησε, εν αντιθέσει με ποστ ψυχολόγου που αυτοδιαφημίζεται και μέλους που κάνει διάγνωση, τα οποία δεν σβήνει κανείς......
μαλον ειναι καλυτερα να σκεφτεις οτι οι ανθρωποι που διακριθηκαν κ κερδισαν στη ζωη τους δεν ηταν απαραιτητα ουτε οι πιο εξυπνοι ουτε οι πιο σοφοι αλλα οι πιο ικανοι στην επικοινωνια την ευγενεια κ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑΣ ακομα κ με ατομα που δεν τεριαζουν μαζι τους.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΣΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ;
ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ;
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ--ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ...
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.!
Καλησπέρα σε όλους.... :)