Τι σκέφτεστε; - Page 1184
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1184 of 1532 FirstFirst ... 18468410841134117411821183118411851186119412341284 ... LastLast
Results 17,746 to 17,760 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι αν περάσει κι αυτό το σοκ θα είμαι καλύτερα, το θέμα είναι τι γίνεται μέχρι να περάσει...
    Τιποτα Κυκνακο , υπομονη κ ελπιδα .

Banned

Oτι νιωθω την μοναξια μου τοσο βαρια επανω μου που δεν μπορω να την πεταξω...
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Αλεξανδρε , εξοχος ο Βεγγος . Που τα ξετρυπωνεις..........

Banned
    ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ειμαι πρωταγωνιστης μιας ζωης που μοιαζει με επιστημονικη φαντασια κ οσο πιο ψευτικη φαινετε τοσο πιο αληθινη βγαινει

Banned
    Σκεφτομαι οτι εχω βαρεθει να βλεπω γυρω μου ξερολες που εχουν για τα πανττα αποψη. Το μονο θετικο αυτη την στιγμη ειναι οτι τελιωννω το σεμιναριο.... Θα φυγω απο εκει εχοντας μαθθει κατι.... Αλλα απο δευτερα θα εχει τρεχαλα....

Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Σκεφτομαι οτι εχω βαρεθει να βλεπω γυρω μου ξερολες που εχουν για τα πανττα αποψη. ....
    Εχουν για τα παντα αποψη επειδη δεν τους λειπει η αυτοπεποιθηση. Ειναι αυτοι που συνηθως εχουν μετριας σημασίας προσοντα, στο μεσο όρο, που με ελαχιστη προσπαθεια θα μπροουσε να αποκτησει ο καθενας. Έτσι εχουν σπουδαια εικονα για τον εαυτο τους γι αυτο εκφερουν αποψη με βεβαιοτητα για το καθετι.
    Έχεις την ικανότητα της διακιρισης με την οποια ξεχωριζεις τους ανθρωπους.
    γιάννης

Senior Member
    ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ειμαι πρωταγωνιστης μιας ζωης που μοιαζει με επιστημονικη φαντασια κ οσο πιο ψευτικη φαινετε τοσο πιο αληθινη βγαινει
    K αν ειναι πραγματι ετσι Αλεξανδρε ? φανταζομαι οτι εχεις δει το matrix........

Senior Member
    Τσιρ απ σαν... τσιρ απ...χαχαχα..

...σκεφτομαι ότι έγραψα "τρια πουλάκια καθονταν.......κλπ" σε ένα θέμα και η διαχείριση μου το έσβησε, εν αντιθέσει με ποστ ψυχολόγου που αυτοδιαφημίζεται και μέλους που κάνει διάγνωση, τα οποία δεν σβήνει κανείς......

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σκεφτομαι ότι έγραψα "τρια πουλάκια καθονταν.......κλπ" σε ένα θέμα και η διαχείριση μου το έσβησε, εν αντιθέσει με ποστ ψυχολόγου που αυτοδιαφημίζεται και μέλους που κάνει διάγνωση, τα οποία δεν σβήνει κανείς......
    μαλον ειναι καλυτερα να σκεφτεις οτι οι ανθρωποι που διακριθηκαν κ κερδισαν στη ζωη τους δεν ηταν απαραιτητα ουτε οι πιο εξυπνοι ουτε οι πιο σοφοι αλλα οι πιο ικανοι στην επικοινωνια την ευγενεια κ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑΣ ακομα κ με ατομα που δεν τεριαζουν μαζι τους.

Senior Member
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΞΑΠΛΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ
    ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ
    ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΣΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ...

ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ;
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ;

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ--ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ...
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.!

Senior Member
    μαλον ειναι καλυτερα να σκεφτεις οτι οι ανθρωποι που διακριθηκαν κ κερδισαν στη ζωη τους δεν ηταν απαραιτητα ουτε οι πιο εξυπνοι ουτε οι πιο σοφοι αλλα οι πιο ικανοι στην επικοινωνια την ευγενεια κ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΡΑΣ ακομα κ με ατομα που δεν τεριαζουν μαζι τους.
    Αλεξανδρε , πολυ σωστα το θετεις το θεμα . Το αστειακι με το SK@TA , πολυ πετυχημενο , μου χρειαζοταν , μεκανες κ γελασα .....

Banned

Banned
    Καλησπέρα σε όλους.... :)