Originally Posted by
Macgyver
Ντιανα , βλεπω συμμαχια με την μνιμονιο , ολοι εναντιον του Μακγκαιβερ . Ρε παιδια , ασχολουμαι εγω μαζι σας ? κρινω τα γραφομενα σας ? οσο για τον φθονο που ανεφερα , φυσικα αναφερομαι σε πολυ συγκεκριμενα μελη , τοχω συναντησει στην ζωη μου αρκετες φορες απο κακοηθη ατομα , αλλα εχω τον κυκλο μου , που κανεις δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τον αλλον , διοτι ολοι ειμαστε στο ιδιο επιπεδο , ειτε ειμαστε καλοπροαιρετοι , ειτε κ τα δυο . Ο κολλητος μου , εδω κ 35 χρονια , ειναι εδω κ 10-12χρονια στην ζορικη βιοπαλη , αυτο δεν σημαινει οτι με φθονει . Οι παρεες μου , αυτες τσπαντων , που ειναι στο stanby , λογω κτθλψης , δεν αποτελουνται μονο απο ευπορα ατομα , αλλα κ απο καλοπροαιρετα απλως . Αυτααααα.
ΥΓ ειναι δικαιωμα μου να τροποποιω τα γραφομενα 100 φορες . Οποιου δεν του αρεσει , ας μην με διαβαζει .
YΓ2 εχω προτεινει επανειλημμενως ανακωχη - ειρηνη , σου ειναι τοσο δυσκολο να το εφαρμοσεις ? τετοια εμπαθεια πια ?
ΥΓ3 ουδεποτε υποννοησα οτι εχεις οικονομικο προβλημα , μην διαστρεβλωνεις τα γραφομενα μου . Μιλησα για φθονο , αλλο το ενα , αλλο το αλλο . Αλλωστε δεν μπορω να σκεφτω ουτε εναν αλλο λογο , που με παρενοχλεις συνεχεια , αν υπαρχει , δεν μου τον λες κιολας ?
Eκτος αν με προκαλεις για καυγα . Πανε ομως αυτα , δεν με αγγιζει τπτ απο τις κακοηθειες , βρες αλλον να καυγαδισεις , εγω τελειωσα .
Ειλικρινως ,ολα αυτα μου φαινονται τοσο ανουσια κ μακρυνα .............