Τι θα θελατε ??? - Page 118
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 118 of 150 FirstFirst ... 1868108116117118119120128 ... LastLast
Results 1,756 to 1,770 of 2240
    Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Συμφωνώ. Συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν είναι αυτοί που δεν κάνουν και πολλά για να αλλάξουν την κατάσταση που τους ενοχλεί. Ή γκρινιάζουν για πράγματα που έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζουν, όπως για το ότι η θάλασσα είναι αλμυρή!
    Η γκρίνια δεν έχει να κάνει με το ποιος περνάει πιο δύσκολα, αλλά απλά με το ότι κάποιος είναι γκρινιάρης.
    Έχω γνωρίσει ανθρώπους που (φαινομενικά τουλάχιστον) δεν έχουν κανένα πρόβλημα και γκρινιάζουν με το κάθετι και άλλους που ενώ θα είχαν σοβαρούς λόγους να γκρινιάζουν και να είναι μίζεροι, δεν το κάνουν σχεδόν ποτέ.
    Μη μπερδεύουμε τη γκρίνια με το ότι κάποια στιγμή όλοι θα παραπονεθούμε για κάτι.

Έχω καταλήξει ότι γκρινιάζουν συνεχώς, αυτοί που είναι πολύ τεμπέληδες ή δειλοί να προσπαθήσουν ν' αλλάξουν αυτό που δεν τους ικανοποιεί στη ζωή τους.
    Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο γίνονται πιο συμπαθείς στους άλλους, οι οποίοι θα τους συμπονέσουν για την κακή τους τύχη, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.
    Πάντως, η γκρίνια δε βοηθάει σε τίποτα επί της ουσίας.
    +1000000000

Senior Member
    [QUOTE=mnimonio;489755]κριτικη στα γραπτα σου κανω,διοτι δεν κολλανε καποια πραγματα..το ιδιο μπορεις να κανεις και εσυ σε εμενα..σαφως μπορει και να σε αδικω γιατι μονο το τομαρι μας ξερει

μνιμονιο , τι δεν κολλαει ? επειδη δεν ειμαι ο χαρακτηρας , εχοντας κτθλψη , δεν αρχιζω τα ΄αμαν , παιδια , βοηθεια , χανομαι ' ? ετσι ειμαι , προτιμω να ανοιγω θρεντ περι ανεμων κ υδατων , αντι νασχολουμαι με την κτθλψη μου . Η κτθλψη υπαρχει , κ οσα εχω γραψει γι αυτην ειναι απολυτως αληθη , αλλα εχοντας περασει κ αλλες δυσκολιες που δεν μπορεις να φανταστεις στη δουλεια μου ( αν εγραφα τι δουλεια εκανα θα καταλαβαινες , ειχα τεραστιες οικονομικες ευθυνες , κ ευθυνες για ζωες ανθρωπων ) , κ λιγοτερες στα προσωπικα , εχω μια πιο ψυχραιμη σταση . Η ιστορια κτθλψη αφορα μονο εμενα κ τον γιατρο μου , οχι το φορουμ . Σιγα μην ζηταγα βοηθεια απο το φορουμ . Δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑ μελος που μπορει να βε βοηθησει αποτελεσματικα , και να συμπληρωσω οτι παρ ολη την σοβαρη κτθλψη που περναω χρονια , δυστυχης δεν ειμαι ( ουτε κ ευτυχης φυσικα ) αλλα το φιλοσοφω , κ λεω , ετσι ειναι η ζωη , με τα πανω της κ τα κατω της . Πιθανον αλλος στη θεση μου να ειχε φρικαρει , αν ειχε να βγει με ανθρωπο εστω για ενα καφε απο το 08 , και για μπανιο απο το 04 , οχι εγω ομως . Και οι δραστηριοτητες που αναφερω , ειναι αληθεις , αλλα δεν μου κανει ευχριστηση να κανω καμμια πλεον απ αυτες , χρονια τωρα .
    Απλως δεν το παιρνω κατακαρδα . Ισως κ γ αυτο εχω μια βελτιωσουλα .
    Last edited by Macgyver; 27-06-2014 at 10:06.

Banned
    απο προχτες παιδευεσαι ετσι?322 τροποποιησεις , 530 διαφορετικες γνωμες και 628 διαφορετικες σκεψεις!χαχαχαχαχαχα οκ μαγκαιβερ το παιρνω πισω!Εχεις τεραστιο προμπλεμ τελικα!

Banned
    ειναι ζυγος και μεχρι να σταθεροποιησει τη ζυγαρια του παιρνει λιγο. γερνει απο δω γερνει απο εκει, ολο και καπου βρισκει περισσοτερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    απο προχτες παιδευεσαι ετσι?322 τροποποιησεις , 530 διαφορετικες γνωμες και 628 διαφορετικες σκεψεις!χαχαχαχαχαχα οκ μαγκαιβερ το παιρνω πισω!Εχεις τεραστιο προμπλεμ τελικα!

Τελικα , ο λυκος κ αν του πεσουν τα δοντια λυκος θα παραμεινει , εννοωντας μνιμονιο , οτι εσυ εχεις προβλημα μαζι μου , εγω ειμαι στον δικο μου κοσμο , τον ανετο , τον χαλαρο ,και αυτο ενοχλει μερικους , που ειναι αναγκασμενοι να παλευουν μια ζωη . Φθονος , ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα . Τον εχω συνηθησει ομως .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εγω ειμαι στον δικο μου κοσμο , τον ανετο , τον χαλαρο ,και αυτο ενοχλει μερικους , που ειναι αναγκασμενοι να παλευουν μια ζωη . Φθονος , ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα . Τον εχω συνηθησει ομως .
    Κυριε κυριε!Σας παρακαλω καλε κυριουλη δωστε μου λιγο ψωμακι..πειναω!

Senior Member
    Να υπάρχει ευτυχία στον κόσμο....!!!!!!!

Senior Member
    Συμφωνώ με την Diana και προσθέτω να υπάρχει δικαιοσύνη στον κόσμο...

Banned
    Μου θυμιζετε τις τυποποιημενες επιθυμιες των σταρ ή μις ελλας!"Θα ηθελα παγκοσμια ειρηνη"

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μου θυμιζετε τις τυποποιημενες επιθυμιες των σταρ ή μις ελλας!"Θα ηθελα παγκοσμια ειρηνη"
    χαχαχαχαχαχα
    Ναι mnimonio αλλα οι απαντήσεις των σταρ ελλας-καλλιστεία είναι κονσερβούλες ενώ εμείς μιλάμε μέσα από την καρδιά μας...!
    Είχες δεν είχες το ισοπέδωσες.............

Banned
    θα ηθελα μια ρουμανα ή βουλγαρα για τα οικιακα. αμα μεινω και το χειμωνα εδω καποιος θα πρεπει να φροντιζει το σπιτι. θα εχει και το σεξακι της, θα της αφησω κι ολα μου τα λεφτα αμα τη παντρευτω, βασιλισσα θα την κανω! σκατα στις ψωνισμενες κι αχρηστες ελλεηνιδες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    χαχαχαχαχαχα
    Ναι mnimonio αλλα οι απαντήσεις των σταρ ελλας-καλλιστεία είναι κονσερβούλες ενώ εμείς μιλάμε μέσα από την καρδιά μας...!
    Είχες δεν είχες το ισοπέδωσες.............

πάντως κι απάντηση από το mnimonio έχει κάτι που θα θέλαμε όλοι νομίζω... χιούμορ :)

Banned
    Ευχαριστω βρε Ivan γιατι ειλικρινα εκανα πλακα.

Senior Member
    Καλά δεν το συζητάμε το mnimonio είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο φόρουμ αυτή τη στιγμή......
    Εχει λίγο χαλαρώσει τελευταίως αλλά της εύχομαι να επανέλθει δριμυτερη-όπως μόνο εκείνη ξέρει!!! :D :D

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Καλά δεν το συζητάμε το mnimonio είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο φόρουμ αυτή τη στιγμή......
    Το ισοπεδωσες ειχες δεν ειχες!! :P