το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
Ναι έχε στο νου σου όμως, ότι κάποιες φορές επειδη βιώσαμε από τους γονεις μας κάποιες βλαπτικές συμπεριφορές, στην προσπάθεια μας να μεταδώσουμε άλλες αξίες στα παιδιά μας, φτάνουμε στα αντιθετα άκρα.
Σου είπα ότι καλο θα είναι να μην βγάζουμε τελεσιδικα και ακραια συμπεράσματα από κάποιες αγχωμένες σκέψεις που βγάζει ο άλλος μεσα απο ενα φορουμ.
Και ακομα περισσοτερο να αναθεματιζουμε με φρασεις του τυπου "ντροπη" "εισαι εκτος πραγματικότητας, ευθυνόφοβη, ανώριμη, ακαταλληλη για μάνα".
Αν θες να κάνεις μια παρατήρηση και να εκφράσεις μια διαφωνία, στηριζόμενη σε δικά σου βιώματα και σκέψεις, μπορεις πάντα να το κάνεις χωρις προσβλητικους χαρακτηρισμους.
απο όλα όσα γράψατε όλοι και όλες σας φαίνεται τι άνθρωποι είσαστε... δεν αξιζετε καν να σπαταλησω τον πολύτιμο χρόνο μου... και ενοειτε οτι μην μου απντησετε γιατι δεν θα το δω
Σε περίπτωση που το δεις όμως, λυσε μας την απορία τι εννοεις
Αν εννοείς αντίθετο άκρο την αγάπη προς το παιδί , να μην μαλώνει το ζευγάρι μπροστά του, να προσπαθούν να είναι ήρεμοι και να μην αφήνουν παρεξηγήσεις να διαλύουν τη σχέση, ε ναι είμαι ακραία και χαίρομαι γι' αυτό. Επίσης την κοπέλα που άνοιξε το θέμα όχι μόνο δεν την βλέπω αγχωμένη αλλά το μόνο που την νοιάζει είναι η καλοπέραση και τα προνόμια που έχει στερηθεί.Όσο για τις" φράσεις" δεν θα απολογηθώ σε σένα, μιας και φοβάσαι τους χαρακτηρισμούς και αποφεύγεις να λές τα πράγματα με το όνομά τους. Και στο τέλος όλοι κρίνουμε στηριζόμενοι στα βιώματα και τις σκέψεις μας.
συμφωνω απολυτα με τον/την cina
τωρα frini να σου λυσω την απορεια σου φαινεται τι ανατροφη απο τους γονεις του εχει ο καθενας εδω μεσα που με τοση μανια εναντιωνονται για τον αντρα της χαλαρωστε λιγο ανθρωποι ειμαστε κανενά λαθος θα το κανουμε λογικο ειναι... απλα ολοι εχετε βγαλει την κακια σας που εχετε μεσα σας και τα κομπλεξ και ολα σας... τελος... και οι περισοτερες συμβουλες (δεν λεω ολες γιατι ο/η cina δινει καλες συμβουλες κτλ) ειναι οτι στην ουσια την βαζετε την ντανιελα να κοιταζει μονο το συμφερον της και τιποτα παραπανω να δινει μονο οταν ξερει οτι θα παρει πισω κατι... συγνωμη αλλα οι αληθηνοι ανθρωποι οταν αγαπανε κανουνε πραγματα χωρις να θελουνε ανταλαγμα... για να πω την αληθεια ποιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι χανετε και εχετε χασει το νοημα της ζωης πολυ κριμα... τελος παντων αδικα εχασα ποσο χρονο απο την ζωη μου για να σας τα γραψω αυτα λες και θα μπορουσατε ποτε να αλλαξετε... δεν προκειτε να το ξαναδω αυτο το θεμα και τα πμ μου θα τα δω μετα απο καιρο....
Η ζωη δεν τελειωνει οταν κανεις ενα παιδι..Σαφως και ειναι φυσιολογικο μια γυναικα να κανει συχνα ερωτα με τον αντρα της,εφοσον δεν περασε τα 70,σαφως και ειναι φυσιολογικο μια γυναικα να θελει να νιωθει επιθυμητη και ελκυστικη στον αντρα της εφοσον δεν περασε τα 70..Σαφως και ειναι πολυ σημαντικα αυτα σε μια συμβιωση και εναν γαμο εφοσον δεν εχει περασει τα 70 και τελος κανενα παιδι δεν ερχεται σε δευτερη μοιρα επειδη μια γυναικα εχει αυτες τις εκ θεου επιθυμιες!!
Σαφως και τα τιναζεις ολα στον αερα αν δεν θες να φτασεις 70 ζωντας ανεραστα και μιζερα :)
Μνημόνιο, η τρόικα στα έμαθε αυτά για τα 70; Αυτό είναι το όριο της ζωής πλέον; Θα βγει και νόμος; Να ξέρουμε, πες μας. Εγώ νομίζω μια χαρά και μετά τα 70 να κάνει κανείς ότι θέλει, ήταν, ήξερα.
Oxi δεν θεωρώ αντίθετο άκρο την αγάπη προς το παιδί ουτε θα μπω στην διαδικασία να την ορίσω. Προτεραιότητα των γονιών είναι να του εξασφαλίσουν ένα ήρεμο και ισορροπημένο περιβάλλον. Για να γίνει αυτό σαφέστατα και η σχέση τους πρέπει να είναι υγιής και ισορροπημένη. Δεν θα καθίσω όμως εδώ ν' αναλύσω τι σημαινει υγιής και ισορροπημένη σχέση.
Η θεματοθέτρια αισθάνεται και αυτο είπε παραμελημένη από τον άντρα της. Δεν υπάρχει η δυνατότητα μέσα από ένα φόρουμ να ελένξουμε του λόγου το αληθές, αν είδες έγραψα και παραπάνω ότι πιθανον και πάντα λέω πιθανον-ισως να μην ήταν έτοιμοι για μια μετάβαση σε μια νέα κατάσταση με ένα μωρο και πιθανον να μην μπορουν να την στηρίξουν.
Αν πιστεύεις ότι για να πουμε τα πράγματα με το όνομα τους πρέπει να κατακρίνουμε τις πράξεις , τις σκέψεις και τις ανησυχίες ενός ανθρώπου τον οποίο μάλιστα δεν γνωρίζουμε και να βάλουμε ταμπέλες τύπου "ανικανη μάνα" σε αντιδιαστολή με την δική μας ταμπελίτσα "καλη μάνα" , αν πιστεύεις ότι από φόβο και όχι από σεβασμο για την ψυχική κατάσταση του άλλου δεν προβαίνω σε προσβλητικους χαρακτηρισμους, λυπάμαι, αλλά προτιμώ να χαρακτηριστώ ως δειλή παρά θρασύα.
Επειδή δεν προκειται να ξαναδεις το θέμα δεν προκειται να σου απαντήσω αναλυτικα Με μανία δεν καταφέρθηκα εναντίον κανενος εδώ στο φορουμ οποτε αισθάνομαι καλά με τον εαυτο μου και με την ανατροφη μου. Ευχαριστώ προσωπικά για την συμπάθεια που δείχνεις για το νόημα της ζωής που έχασα. Κριμα, είμαι αρκετά μεγάλη για ν' αλλαξω αλλά εύχομαι στους νεοτερους να το πράξουν όσο έχουν ακομα καιρο.
εγω εχω να πω μονο πως οποιος νομιζει πως τα παιδια δεν αντιλαμβανονται την κακη σχεση και την αποξενωση των γονιων ...ειναι μακρια νυχτωμενος....
και θα πρεπει να εχει μεγαλωσει σε μια τετοια οικογενεια...οπου η αποξενωση σιγα σιγα γινεται εχθροτητα.....για να εχει ολοκληρωμενη αποψη......
Δεν ρωτας αποψεις ξενων και αγνωστων για προσωπικα θεματα,ειδικα μεσα απο το ιντερνετ.