ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες...απλά όταν βγαίνω πάω μόνο σε μέρη που μου αρέσουν και συνήθως συναντάω είτε πολύ μεγαλύτερης ηλικίας άτομα ή μόνο γυναίκες.
Πού να πάω όμως που και θα μου αρέσει και θα περνάω ωραία και θα γνωρίσω κόσμο;
Printable View
να πας σε μπαρακια στυλ ''Γκαζι'' , εκει που μαζευονται οι πιο νεοι κ μετα τις 12 που ρεει κ το αλκοολ οπου χαλαρωνουν τα ηθη !!!!
:p
επισης μπορεις να ξεκινησεις ενα γυμναστηριο (κ εκει αμα θες γνωριζεις κοσμο) ή καποιο χομπι που θα σε κανει να ερθεις σε επαφη με ατομα! (κανεναν ομιλο ποδηλασιας, ραπτικης, καποιον συλλογο κλπ)
Καταρχην στειλε μου σε pm το μερος που εχει μονο γυναικες. Με ενδιαφερει πολυ. :p
Το Venue εκανε re-opening.
Αν ακους house μουσικη, ειναι μια καλη προταση.
http://www.venue-club.com
μερος που εχει μονο γυναικες........
χμμμ........
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ club..........
δεν χρειαζεται να πας στο venue - W- candy bar η σε αλλο σκατοclub που το εχουν ηλιθιοι νεοπλουτοι βλακες που στοιβαζουν βλαμμενα παιδακια που περιμενουν με τις ωρες απ εξω για να φανε πορτα. υπαρχουν και ωραια μαγαζια , απλα μπαρ, με μουσικη και κοσμο χωρις στριμωξιδι και μπομπες ποτα και ηλιθιους πορτιεριδες που θα σ λενε ''μη φορας μπαντανα για να μπεις στο μαγαζι '' , αλλο εαν πληρωνεις 15 ευρω για εισοδο.
πηγαινε σε ενα του στυλ six dogs στο μοναστηρακι.
κανονικο νεο κοσμο!!!! μεταξυ 20 και 35!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει μουσικουλα κλπ, και καρεκλες να κατσεις, και μπαρ να κατσεις ορθια αν θελεις, και σταντακια κλπ κλπ!
οχι δεν εχει εισοδο, 2 φορες εχω παει βεβαια αλλα εισοδο δεν ειχα πληρωσει! επισης γενικα, στο μοναστηρακι και στο γκαζι τριγυρω εχει πολλα μαγαζακια τετοιου στυλ και πολυ ομορφα χωρις να βαρανε δυνατα μουσικη και στριμωξιδια! ψαξε το λιγο και θα βρεις κατι.........