οι άντρες θέλουν τις άσχημες - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 47 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 704
    Banned
    Quote Originally Posted by HorriBell View Post
    ρε συ γλυκια μου, περνας απλα μια φαση χαμηλης αυτοπεποιθησης!!!! σου προτεινω να φτιαξεις 1α αυτο και μετα να βγεις στο ''κυνηγι'' για ταιρι! εννοω, πως ενω ασχολησαι με τον εαυτο σου σε 1η φαση, ισως απ το πουθενα να σου ερθει και αυτο που θελεις!

επισης πολλες φορες, φταιει κ το περιβαλλον που ζεις-κινησαι η βγαινεις.

πχ αμα μενεις σε ενα χωριο , ειναι πιο δυσκολο να κανεις γνωριμιες! εαν εχεις δουλεια με πολλες ωρες απασχολησης, δεν βγαινεις αρκετα συχνα ωστε να γνωρισεις κοσμο οπως πχ οι φοιτητες που σε μια σχολη εχει πολλα ατομα να γνωρισεις και να βγεις! επισης , μπορει να μην εχεις τους ιδανικους φιλους (φιλες για την ακριβεια) για να βγειτε καπου κοριτσοπαρεα και να σας φλερταρουν η να κανετε παιχνιδι!

αμα καθεσαι ολη μερα σπιτι σου η σε εχουν απορροφησει αλλες δραστηριοτητες δεν θα σου κατσει τπτ. και αν παλι εχεις πεσει με τα μουτρα στο ψαξιμο, παλι δεν θα σου κατσει τπτ!!!!αναθεωρησε τις εξοδους σου και τις φιλιες σου !
    ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες...απλά όταν βγαίνω πάω μόνο σε μέρη που μου αρέσουν και συνήθως συναντάω είτε πολύ μεγαλύτερης ηλικίας άτομα ή μόνο γυναίκες.
    Πού να πάω όμως που και θα μου αρέσει και θα περνάω ωραία και θα γνωρίσω κόσμο;

Senior Member
    να πας σε μπαρακια στυλ ''Γκαζι'' , εκει που μαζευονται οι πιο νεοι κ μετα τις 12 που ρεει κ το αλκοολ οπου χαλαρωνουν τα ηθη !!!!

:p
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    επισης μπορεις να ξεκινησεις ενα γυμναστηριο (κ εκει αμα θες γνωριζεις κοσμο) ή καποιο χομπι που θα σε κανει να ερθεις σε επαφη με ατομα! (κανεναν ομιλο ποδηλασιας, ραπτικης, καποιον συλλογο κλπ)

Banned
    επισης μπορεις να ξεκινησεις ενα γυμναστηριο (κ εκει αμα θες γνωριζεις κοσμο) ή καποιο χομπι που θα σε κανει να ερθεις σε επαφη με ατομα! (κανεναν ομιλο ποδηλασιας, ραπτικης, καποιον συλλογο κλπ)
    δεν πίνω και δεν είναι καθόλου του γούστου μου τα μπαρ....αλλά γυμναστήριο ας πούμε θα ήταν πιο καλή ιδέα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες...απλά όταν βγαίνω πάω μόνο σε μέρη που μου αρέσουν και συνήθως συναντάω είτε πολύ μεγαλύτερης ηλικίας άτομα ή μόνο γυναίκες.
    Πού να πάω όμως που και θα μου αρέσει και θα περνάω ωραία και θα γνωρίσω κόσμο;
    Καταρχην στειλε μου σε pm το μερος που εχει μονο γυναικες. Με ενδιαφερει πολυ. :p

Το Venue εκανε re-opening.
    Αν ακους house μουσικη, ειναι μια καλη προταση.

http://www.venue-club.com

Senior Member
    μερος που εχει μονο γυναικες........

χμμμ........

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ club..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμμανουέλα1 View Post
    δεν πίνω και δεν είναι καθόλου του γούστου μου τα μπαρ....αλλά γυμναστήριο ας πούμε θα ήταν πιο καλή ιδέα.
    δεν χρειαζεται να πινεις ουτε εγω πινω. μπορεις να παρεις ενα ποτο ελαφρυ η κρασι, οχι σωνει κ καλα να κατεβασεις ενα μπουκαλι βοτκα. βεβαια αμα το κανεις και γινεις αλκοολικος μπορεις ανετα να γνωρισεις κοσμο και στους ΑΑ μετα! χουμορακι

Banned
    Quote Originally Posted by angelos View Post
    Καταρχην στειλε μου σε pm το μερος που εχει μονο γυναικες. Με ενδιαφερει πολυ. :p

Το Venue εκανε re-opening.
    Αν ακους house μουσικη, ειναι μια καλη προταση.

http://www.venue-club.com
    τι να πω βρε παιδί μου αν είναι να αλλάξει η τύχη μου να ακούσω όλα τα είδη μουσική :Ρ
    σε αυτό το κλαμπ χορεύουν και τέτοια ή κάθονται; αν είναι να είμαι καθιστή αντε να πάω....αλλά βρε παιδιά δεν μου αρέσουν τα κλαμπ :( και όλοι σε αυτά πάνε :(

Banned
    μερος που εχει μονο γυναικες........

χμμμ........

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ club..........
    χαχχαχαχα όχι πες μου να σου στελνω πμ αν θες να μαθεις :)

Senior Member
    δεν χρειαζεται να πας στο venue - W- candy bar η σε αλλο σκατοclub που το εχουν ηλιθιοι νεοπλουτοι βλακες που στοιβαζουν βλαμμενα παιδακια που περιμενουν με τις ωρες απ εξω για να φανε πορτα. υπαρχουν και ωραια μαγαζια , απλα μπαρ, με μουσικη και κοσμο χωρις στριμωξιδι και μπομπες ποτα και ηλιθιους πορτιεριδες που θα σ λενε ''μη φορας μπαντανα για να μπεις στο μαγαζι '' , αλλο εαν πληρωνεις 15 ευρω για εισοδο.

πηγαινε σε ενα του στυλ six dogs στο μοναστηρακι.

Banned
    δεν χρειαζεται να πας στο venue - W- candy bar η σε αλλο σκατοclub που το εχουν ηλιθιοι νεοπλουτοι βλακες που στοιβαζουν βλαμμενα παιδακια που περιμενουν με τις ωρες απ εξω για να φανε πορτα. υπαρχουν και ωραια μαγαζια , απλα μπαρ, με μουσικη και κοσμο χωρις στριμωξιδι και μπομπες ποτα και ηλιθιους πορτιεριδες που θα σ λενε ''μη φορας μπαντανα για να μπεις στο μαγαζι '' , αλλο εαν πληρωνεις 15 ευρω για εισοδο.

πηγαινε σε ενα του στυλ six dogs στο μοναστηρακι.
    δεν έχω πάει ποτε...τι κόσμο έχει εκεί δλδ;

Senior Member
    κανονικο νεο κοσμο!!!! μεταξυ 20 και 35!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει μουσικουλα κλπ, και καρεκλες να κατσεις, και μπαρ να κατσεις ορθια αν θελεις, και σταντακια κλπ κλπ!

Banned
    κανονικο νεο κοσμο!!!! μεταξυ 20 και 35!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει μουσικουλα κλπ, και καρεκλες να κατσεις, και μπαρ να κατσεις ορθια αν θελεις, και σταντακια κλπ κλπ!
    α ενδιαφέρον ακούγετε τότε...θα το κοιτάξω! :) ι τιμές είναι κανονικές; πληρώνεις είσοδο; μην πάθω κανένα εγκεφαλικό :Ρ

Senior Member
    οχι δεν εχει εισοδο, 2 φορες εχω παει βεβαια αλλα εισοδο δεν ειχα πληρωσει! επισης γενικα, στο μοναστηρακι και στο γκαζι τριγυρω εχει πολλα μαγαζακια τετοιου στυλ και πολυ ομορφα χωρις να βαρανε δυνατα μουσικη και στριμωξιδια! ψαξε το λιγο και θα βρεις κατι.........

Banned
    οχι δεν εχει εισοδο, 2 φορες εχω παει βεβαια αλλα εισοδο δεν ειχα πληρωσει! επισης γενικα, στο μοναστηρακι και στο γκαζι τριγυρω εχει πολλα μαγαζακια τετοιου στυλ και πολυ ομορφα χωρις να βαρανε δυνατα μουσικη και στριμωξιδια! ψαξε το λιγο και θα βρεις κατι.........
    ναι αλλά με ποιον θα πάω;;; :( μόνη μου ή με μία φίλη μου που έχει μεταπτυχιακό στις χαλάστρες; :(

Page 12 of 47 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast