...ποιος εχει λογο στην αγαπη,
ποιος να εχει την ευθυνη,
για να της πει να σταματησει,
να μην με ποναει εκεινη...
ποιος κραταει τα κλειδια της,
αφου ποναει για καποιον αλλο,
&εγω ειμαι μακρια της...
Printable View
ποιος να εχει την ευθυνη,
για να της πει να σταματησει,
να μην με ποναει εκεινη...
ποιος κραταει τα κλειδια της,
αφου ποναει για καποιον αλλο,
&εγω ειμαι μακρια της...
Αχ leo !
Καμμια πρόοδο ?
Ηρέμησες λιγουλάκι ?
ρε Leo μας?
Μήπως υποφέρεις από ενοχικά?
τωρα το οτι βγαινω συνεχως με παρεες,δεν μιλαω για εκεινη, προσπαθω να περναω καλα, γνωριζω νεα ατομα&κοριτσια,
αλλα εγω ακομα σκεφτομαι εκεινη μπορει να θεωρηθει προοδος;
ενοχικα; δηλ. οτι εχω ενοχες-τυψεις;
ισως μεχρι ενος σημειου βεβαια, αν&εχω αποδεχτει οτι τελικα χωρισαμε λογω κουρασης&αποθημενων(δικα της ολα), και κυριως λογω του ποθου της για εναν αλλο αντρα.σημαδι που την εκανε να αποδεχτει οτι η δικη μας σχεση εχει τελειωσει..
απλα σκεφτομαι ολα τα γεγονοτα που μου συνεβησαν αυτο το χρονο(τοσα πολλα&εκ διαμετρου αντιθετων συναισθηματων&καταστασε� �ν)που μου φαινονται καποιαπραγματα παραλογα..δεν μου κολλαει κατι στην ολη ιστορια μας....εγιναν τοσο γρηγορα ολα, πως να το συνηδητοποιησω..περασα απο τον παραδεισο στην κολαση μεσα σε διαστημα λιγων ημερων&χωρις να καταλαβω τον λογο, αφου δεν υπηρχε καποιος εμφανης..
σας επρηξα..τελως παντων..παλι τα ιδια λεω..
ευχαριστω για το ενδιαφερον σας πραγματικα.ευχομαι να βρει ο καθενας αυτο που θελει&του αξιζει την νεα χρονια..
..οσο αναφορα εμενα δεν ξερω τι να ευχηθω..απυτο που ειμαι σιγουρος πως ξερω ειναι οτι μετα απο ολα οσα ζησαμε μαζι με εκεινη τοσα χρονια οτι&να της εκανα ασχημο, δεν αξιζα στο τελικο μετρημα να μου φερθει τοσο υπουλα πριν&σκληρα,αδικα μετα τον χωρισμο..
βεβαιως δεν μπορω να της επιβαλλω την αποψη μου μα πιστεψτε με οτι αυτα που σας λεω μου τα πιστευε&αυτη μεχρι να χωρισουμε.
..το ζυγι εγερνε υπερ των καλων στιγμων&οχι των ασχημων..αυτη ομως θελησε να τα διαλυσει ολα..ο χρονος θα δειξει για ολους..εγω παντως ειχα να της δωσω πολλα ακομα.δεν ξερω αν θα της τα δωσει ο νεος της ερωτας..ας ειναι ευτυχισμενη.
..αυτη θελησε εξαλλου να κανει την ζωη της, αυτη που δεν εκανε τοσα χρονια..συγνωμη μα δεν της ειπε καποιος πως στη σχεση ημουν&εγω..&εγω θυσιασα πολλα για χαρη της..δεν γυρισα ομως μια μερα να κλοτσησω τα ονειρα που επλασα μαζι της για μια ζωη&να φερθω σαν σκουπιδι στον ανθρωπο με τον οποιο μοιραστηκα τοσα συναισθηματα&καταστασει� �!
και αν το εκανα, θα τον προειδοποιουσα, θα συζητουσα τους προβληματισμους μου..αυτη επαιξε μαζι μου μεχρι να κατανοησει τι θελει.ετσι δεν δινεις ευκαιρια στην σχεση.δινεις ψευτικες ελπιδες σε σενα&στον αλλο.μονο μεσα απο την κουβεντα λυνονται τα προβληματα, οχι με το κουκουλωμα..αυτο εμαθα απο ολα αυτα&το εχω οδηγο στην ζωη μου.
..επαιξε με τα συναισθηματα μου, τα ονειρα μου, με οδηγησε στονν \"ξαφνικο θανατο\" αδιαφορωντας για το πως θα νοιωθα εγω τωρα..νομιζει πως με εκδικειται..ολα ομως δυστυχως ή ευτυχως εδω πληρωνονται..αυτο διδασκει η ιστορια..
leo μου οτι έκανε έκανε .....
το ζητούμενο είναι να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ! Εκει επικεντρώσου !
Σε μια νέα αρχή !
Να το συνεχίσεις , ακόμα και αν σκέφτεσαι ακόμη εκείνη , προς το παρόν........Quote:
Originally posted by leo79
τωρα το οτι βγαινω συνεχως με παρεες,δεν μιλαω για εκεινη, προσπαθω να περναω καλα, γνωριζω νεα ατομα&κοριτσια,
αλλα εγω ακομα σκεφτομαι εκεινη μπορει να θεωρηθει προοδος;
Προσπάθησε όμως να δεις και τους άλλους γύρω σου .........
Προσπάθησε να δεις τα πραγματα λίγο διαφορετικά ........
Μια εικόνα : εστω οτι ήσουν σε μια σπηλιά και τώρα βγαίνεις στο φως ......... τί βλέπεις ? μην ασχολείσαι με το τι έκανες στη σπηλιά , αυτό ήταν παρελθόν ....... κοίτα γύρω σου !
Τι βλέπεις τώρα ?
Μάλλον δεν σου κάνει και τόσο καλό να ανακυκλώνουμε εδώ το θέμα της πρώην όταν βγαίνεις, συναναστρέφεσαι και προσπαθείς να προχωρήσεις .
Εγώ προσωπικά σταματώ εδώ.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Καλή ηρεμία και χρονιά.
Ισως είναι καλύτερα να συζητήσουμε τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζεις ! :P
χρονια πολλα&καλη χρονια σε ολους!
μια νεα χρονια ανατελει με ονειρα&ελπιδες..εγω σταματησα να κανω ονειρα εδω&4 μηνες περιπου.
καθε μερα προσπαθω, λεω θα κανω αυτην την χρονια μια νεα αρχη.την μια παιρνω δυναμη απο μεσα μου, τα βλεπω ολα ψυχρα&ωμα..
την αλλη με πιανουν οι συναισθηματισμοι, θυμαμαι,αναμνησεις πολλες,δεν μπορω να ξεφυγω,ξαναπεφτω σε μελαγχολια-απογοητευση-αγχος για το αβεβαιο μελλον..μοναξια..
δεν ξερω πια αρχισα να βαριεμαι ολη αυτη τη κατασταση που εχω περιελθει αναγκαστικα&αθελα μου..εγω αλλα ονειρα ειχα-ειχαμε..διαψευστηκα,προδωθ� �κα ισως..
ουτε ενα μηνυμα, ουτε μια ευχη..θελω τοσο να της στειλω, να πω ειμαι εδω, μα προφανως αδικος κοπος,δεν θα την νοιαζει..γιατι τοσο μισος,αδιαφορια; δεν θα το καταλαβω οσος καιρος&να περασει..ολα μου φαινονται ψευτικα..σχεσεις,γνωριμιες, sex..ποιο τελικα το νοημα;νομιζα το ειχα βρει μα επεσα πολυ εξω..
βαρεθηκα&με βαρεθηκαν.εχω παρεες μα ετσι νοιωθω..θελω να ξεσπασω, να κερδισω το ενδιαφερον οπως εκανε αυτη με το ξεσπασμα της..θελω αλλα δεν ξερω πως..με λιγα λογια ειμαι σε μια απογνωση για το τι θελω..δεν ξερω πια..
Λέο μου έχω την εντύπωση οτι οι παρέες σου δεν ξέρουν πόσο δύσκολα περνάς.Ότι έχεις μέσα σου το λες εδώ, κι εμείς ξέρουμε καλά τι γολγοθά ανεβαίνεις αλλά δεν ξέρω αν τ γνωρίζει αυτό κανείς από το περιβάλλον σου. Έχεις ανοιχτεί σε κανέναν?Έχεις κάπου να τα πεις?
Λεό, αν νιώθεις αδικημένος, θάπρεπε να σου βγαίνουν άλλα συναισθήματα λιγότερο οδυνηρά.
Κάτι μου λέει ότι μέσα σου ΄κυριαρχεί ένα γαμώτο τι έκανα. Κάνω λάθος?
... Κάτι σε ... \"πληγωμένο εγωισμό\" , σε θυμό μήπως ?
Συναισθήματα απόλυτα \"υγιή\" και πολύ λογικό να τα νοιώθεις, με βάση αυτά που γράφεις ότι πέρασες ...
Σκέψου το κι έτσι , κι αν έτσι είναι ΔΕΞΟΥ τα , ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ τα ...
Μπορεί να μη λύσεις το πρόβλημα αυτό καθαυτό αλλά τουλάχιστον θα ανακουφιστείς κάπως ..
Και αυτό που είπε η Φοίβη είναι πολύ σημαντικό ... πρόσεξέ το ! :
Quote:
Originally posted by Φοίβη
Λέο μου έχω την εντύπωση οτι οι παρέες σου δεν ξέρουν πόσο δύσκολα περνάς.Ότι έχεις μέσα σου το λες εδώ, κι εμείς ξέρουμε καλά τι γολγοθά ανεβαίνεις αλλά δεν ξέρω αν τ γνωρίζει αυτό κανείς από το περιβάλλον σου. Έχεις ανοιχτεί σε κανέναν?Έχεις κάπου να τα πεις?
ναι τ αεχω πει φυσικα στους φιλους μου&στους γονεις μου αλλα πει καιρος πια..δεν θελω να αναμοχλευω τις ιδιες καταστασεις.οταν βγαινω εξω προσπαθω να ειμαι παλι αυτος που ημουν πριν να χωρισω.ο ευχαριστος-κοινωνικος-προσχαρος, αλλα οταν γυρναω σπιτι ή καμια φορα στην δουλεια που ειμαι μονος με ξαναβρισκουν οι σκεψεις μου,οι αναμνησεις.
τους γονεις μου δεν θελω να τους ταλαιπωρω αλλο.ειναι μεγαλοι σε ηλικια σχετικα&αρκετη στεναχωρθα τραβηξαν ολο αυτο το διαστημα.
ετσι τα λεω σε αυτο το forum. λεω αυτο ακριβως που νοιωθω την στιγμη που γραφω..συγχωρεστε με αν σας πρηζω&για την καταχρηση της σελιδας αλλα δεν εχω να τα πω καπου αλλου.δεν θελω&δεν με καταλαβαινει κανεις νομιζω γιατι κανεις δεν εχει περασει κατι αναλογο(τοση μεγαλη σχεση&εντονη&τετοιν χωρισμο)..
οσο για το αν νοιωθω ενοχες..ναι καπου λεω τι εκανα τοτε&μετανοιωνω φυσικα, ομως ξερω οτι παλι δεν φταιω εγω για ολο αυτο αλλα η αλλαγη των δικων της πιστευω, η αναγκη που ειχε να ικανοποιηση κρυφες της επιθυμιες.γιαυτο ειμαι σιγουρος πια..δεν το πιστευω για να απενεχοποιηθω αλλα νομιζω τελικα πως οτι &να εκανα(που εκανα πολλα μεσα στον περασμενο χρονο για να αποδειξω ποσο την θελω&την αγαπαω) δεν θα την κρατουσα..επρεπε να κανει αυτο που θελει..το αποφασισε συνηδειτα&δεν την κρατουσε κανεις&τιποτα..μα αυτο ειναι που δεν κατανοω..η πρεμουρα της να φυγει, η αδιαφορια της τωρα, η σιωπη της πριν τον χωρισμο, η αισθηση που εδινε οτι ειχε κοινα ονειρα με εμενα..μπερδευτηκα..
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δηλαδή, δεν έχεις κανέναν άλλον να τα πεις. Όχι επειδή δεν υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου αλλά επειδή εσύ το επιλέγεις για διάφορους λόγους, είε γιατί δεν θες να κουράσεις ή στεναχωρήσεις τους άλλους, είτε γιατί δεν σε καταλαβαίνουν.
Εμένα προσωπικά δεν με πρήζεις. Αν νιώσω κάποτε \"πρησμένη\" θα σταματήσω να διαβάζω αυτή τη σελίδα. Οπότε μην ανησυχείς για αυτό, τουλάχιστον από εμένα. Αν θέλεις μπορώ να στο πω κιόλας πρίν σταματήσω να διαβάζω το ποστ σου.
Πάντως μου φαίνεται πολύ σημαντικό αυτό που σήμερα λες. Πως δεν εξαρτιόταν μόνο από σένα να την κρατήσεις, αλλά και από κείνη να μείνει. Και πως από τη στιγμή που εκείνη πήρε την απόφαση να φύγει, δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσες να κάνεις για αυτό. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις γιατί το έκανε τόσο ξαφνικά, γιατί το έκανε τώρα, γιατί το έκανε έτσι αλλά καταλαβαίνεις οτι είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το χέρι σου να το αλλάξεις.
Πάντως ίσως σε βοηθούσε να μιλήσεις για όλα αυτά σε κάποιο κοντινό σου πρόσωπο πάλι. Ίσως σε ανακουφίσει αυτό.
οταν καταλαβεις οτι στην ουσια δεν φταιει κανεις, ισως το ξεπερασεις σαν προβλημα και θα παραμεινει απλως μια αναμνηση.Quote:
Originally posted by leo79
ομως ξερω οτι παλι δεν φταιω εγω για ολο αυτο αλλα η αλλαγη των δικων της πιστευω, η αναγκη που ειχε να ικανοποιηση κρυφες της επιθυμιες.γιαυτο ειμαι σιγουρος πια..
Ειναι δυνατον να φταιει κανεις γιατι οι αναγκες του τροποποιηθηκαν για τον οποιοδηποτε λογο???
Ειναι δυνατον οι ανθρωποι να κατηγορηθουν γιατι τα συναισθηματα τους δεν ειναι τα ιδια χρονο με το χρονο???