με βάζεις σε σκέψης να κάνω τα ίδια και εγώ τώρα... lol
δεν έχω τόσο σοβαρό θέμα αλλα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τρελαθώ... :D
Printable View
noumac δηλαδη για να σου δωοσυν 67% πρεπει να νοσηλευτεις ;
Δεν εχεις νοσηλευτει ποτε σου ή χρειαζεται να εχεις νοσηλειες τον τελευταιο καιρο για να στα δωσουν ;
boo αν ημουν στη θεση σου θα τα παραταγα ολα τα μαθηματα και θα κοιταζα να χαλαρωσω και να ηρεμησω και να περιορισω οσο το δυνατον τα συμπτωματα.
αμα ακους φωνες εχεις καχυποψιες κλπ. που θα δουλεψεις ; μονο δημοσιο και αμα σαν αναπηρος.
κοιτα κοριτσι μου να σταθεις στα ποδια σου, περιορισε τις δραστηριοτητες σου για να μην τρεχει το μυαλο σου !!
δε πρεπει να τρεχει το μυαλο σου και κρατα δυναμεις.
ειναι βαρια η ασθενεια μας, δεν το εχεις καταλαβει ; δεν ειναι παιξε γελασε..
ηρεμησε, γραψτους ολους και μια συμβουλη : δες τον εαυτο σου και τα συμπτωματα σου απο αποσταση.
σαν να ειναι ο εγκεφαλος σου ενας υπολογιστης κλπ.
ειναι ενα οργανο ο εγκεφαλος μας, και οτι παραγει ο εγκεφαλος μας το αισθανομαστε επειτα και εμεις..
σημερα μετα το διαγωνισμα που εγραφα ειχε καλη μερα και ειχε στην πλατεια εορταστικες εκδηλωσεις.εκατσα σε ενα παγκακι για 1 ωρα κοντρα στην παρακολουθηση και τις φωνες.ειχα πολυ αγχος και ολο εφτιαχνα σεναρια με τους περαστικους αλλα εκατσα μια ολοκληρη ωρα αναμεσα σε τοσο κοσμο!
Μπράβο boo!!! Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα :)
Μην κόψεις τα φάρμακα σου όμως... έκανες τόσο κόπο, μη πάει χαμένος!
ευχαριστω!
θα προσπαθησω και σημερα μετα το μαθημα να κατσω λιγο παλι.ελπιζω να τα καταφερω οπως χτες.φαινεται οτι θα εχει και σημερα ωραια μερα.
οι φωνες μου λενε πολλα..εισαι αχρηστη, δε θα τα καταφερεις, σχολιαζουν τους αλλους γυρω μου, μου λενε οτι με παρακολουθει ο ταδε τωρα που μπορει να περασε απο μπροστα μου, οτι δε θα φυγουν ποτε απο το κεφαλι μου, κανουν διαλογο για μενα μεταξυ τους με αρνητικο υφος παντα, οτι φταιω για οτι ασχημο γινεται, να κανω κακο στον εαυτο μου, επαναλαμβανουν λεξεις και φρασεις πολλες φορες κλπ..
τετοια μου λενε οι φωνες
με τα φαρμακα δε ξερω τι θα κανω
20 λεπτα αντεξα σημερα μονο εξω κι αυτο μιλωντας στο τηλ για να ξεχνιεμαι σχετικα..βασανιζομουν και σηκωθηκα κι εφυγα.δεν τα καταφερα σημερα..
Δεν πειράζει boo...είναι δύσκολο!!! Καλό να επιμένεις αλλά μη είσαι σκληρή με τον εαυτό σου αν δεν τα καταφέρνεις. Βέβαια ο κόσμος που χτίζουν οι φωνές σε επηρεάζουν γιατί είναι σαν να έχεις έναν μόνιμο κριτή.
τους περισσοτερους απο εμας που θεωρειται οτι πασχουμε απο κατι μας παρακολουθουν.
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως εσεις μπορειτε να ζητε ηρεμα και να μη σας επηρεαζει αυτο.πως ειστε τοσο ανετοι με ολο αυτο?βγαινω στο δρομο ή βλεπω τους δικους μου και φρικαρω.
εσεις πως τα καταφερνετε με την παρακολουθηση?