με παρακολουθουν - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 63 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast
Results 166 to 180 of 935
    Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αμε.. γαματα είναι! εχω πολύ ωραιες εμπειριες και από τις 2 φορες που μπηκα.. ασε που εχασα και κιλα γιατι το φαγητο δεν τρώγετε..
    ασε που θελω να κοψω τα φαρμακα για να ξανακανω συνδεση με το υπερπεραν... ε μετα θα με μπουζουριασουν παλι

το 67% προφανως το θελω για την συνταξη... αν και μας κοψαν το ΕΚΑΣ τα λαμογια
    με βάζεις σε σκέψης να κάνω τα ίδια και εγώ τώρα... lol

δεν έχω τόσο σοβαρό θέμα αλλα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τρελαθώ... :D

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    με βάζεις σε σκέψης να κάνω τα ίδια και εγώ τώρα... lol

δεν έχω τόσο σοβαρό θέμα αλλα είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τρελαθώ... :D
    akis μια ζωη ημουν ελευθερος επαγγελματιας... εχω δωσει στο δημοσιο λεφτα που αλλοι δεν βγαζουν σε ολη τους την ζωη... ε για πρωτη φορα καθομαι και πληρωνομαι από το δημοσιο... οσο μπορω και εχουν θα τους τα παιρνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    akis μια ζωη ημουν ελευθερος επαγγελματιας... εχω δωσει στο δημοσιο λεφτα που αλλοι δεν βγαζουν σε ολη τους την ζωη... ε για πρωτη φορα καθομαι και πληρωνομαι από το δημοσιο... οσο μπορω και εχουν θα τους τα παιρνω
    είσαι ωραίος..!!!!!! :D

Senior Member
    noumac δηλαδη για να σου δωοσυν 67% πρεπει να νοσηλευτεις ;

Δεν εχεις νοσηλευτει ποτε σου ή χρειαζεται να εχεις νοσηλειες τον τελευταιο καιρο για να στα δωσουν ;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    boo αν ημουν στη θεση σου θα τα παραταγα ολα τα μαθηματα και θα κοιταζα να χαλαρωσω και να ηρεμησω και να περιορισω οσο το δυνατον τα συμπτωματα.

αμα ακους φωνες εχεις καχυποψιες κλπ. που θα δουλεψεις ; μονο δημοσιο και αμα σαν αναπηρος.

κοιτα κοριτσι μου να σταθεις στα ποδια σου, περιορισε τις δραστηριοτητες σου για να μην τρεχει το μυαλο σου !!

δε πρεπει να τρεχει το μυαλο σου και κρατα δυναμεις.

ειναι βαρια η ασθενεια μας, δεν το εχεις καταλαβει ; δεν ειναι παιξε γελασε..

ηρεμησε, γραψτους ολους και μια συμβουλη : δες τον εαυτο σου και τα συμπτωματα σου απο αποσταση.

σαν να ειναι ο εγκεφαλος σου ενας υπολογιστης κλπ.

ειναι ενα οργανο ο εγκεφαλος μας, και οτι παραγει ο εγκεφαλος μας το αισθανομαστε επειτα και εμεις..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    noumac δηλαδη για να σου δωοσυν 67% πρεπει να νοσηλευτεις ;

Δεν εχεις νοσηλευτει ποτε σου ή χρειαζεται να εχεις νοσηλειες τον τελευταιο καιρο για να στα δωσουν ;
    ειχα 2 νοσηλείες παλια... οι προσφατες νοσηλείες σιγουρα βοηθανε

Senior Member
    σημερα μετα το διαγωνισμα που εγραφα ειχε καλη μερα και ειχε στην πλατεια εορταστικες εκδηλωσεις.εκατσα σε ενα παγκακι για 1 ωρα κοντρα στην παρακολουθηση και τις φωνες.ειχα πολυ αγχος και ολο εφτιαχνα σεναρια με τους περαστικους αλλα εκατσα μια ολοκληρη ωρα αναμεσα σε τοσο κοσμο!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    σημερα μετα το διαγωνισμα που εγραφα ειχε καλη μερα και ειχε στην πλατεια εορταστικες εκδηλωσεις.εκατσα σε ενα παγκακι για 1 ωρα κοντρα στην παρακολουθηση και τις φωνες.ειχα πολυ αγχος και ολο εφτιαχνα σεναρια με τους περαστικους αλλα εκατσα μια ολοκληρη ωρα αναμεσα σε τοσο κοσμο!
    Το χαρηκες??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Το χαρηκες??
    κοιτα χαρηκα που εκατσα εξω αλλα ειχα φωνες και παρακολουθηση εντονα λογω του πολυ κοσμου.
    αλλα γενικα χαρηκα που καταφερα κι εκατσα εστω κι ετσι.
    ειχα πολυ ταραχη ομως.
    ειχε και ωραια μερα.και εκατσα μεσα σε τοσο κοσμο.
    κατορθωμα μου φανηκε!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    κοιτα χαρηκα που εκατσα εξω αλλα ειχα φωνες και παρακολουθηση εντονα λογω του πολυ κοσμου.
    αλλα γενικα χαρηκα που καταφερα κι εκατσα εστω κι ετσι.
    ειχα πολυ ταραχη ομως.
    ειχε και ωραια μερα.και εκατσα μεσα σε τοσο κοσμο.
    κατορθωμα μου φανηκε!
    Kαι ειναι!!! πολλα μπραβο!!!
    βολτες στα μαγαζια, να χαζεψεις ρουχα, βιβλια (δεν λεω να αγορασεις ντε και καλα) μπορεις να πας??

την παρακολουθηση που λες την καταλαβαινω! οι φωνες τι σου λενε??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Μπράβο boo!!! Χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα :)
    Μην κόψεις τα φάρμακα σου όμως... έκανες τόσο κόπο, μη πάει χαμένος!

Senior Member
    ευχαριστω!

θα προσπαθησω και σημερα μετα το μαθημα να κατσω λιγο παλι.ελπιζω να τα καταφερω οπως χτες.φαινεται οτι θα εχει και σημερα ωραια μερα.

οι φωνες μου λενε πολλα..εισαι αχρηστη, δε θα τα καταφερεις, σχολιαζουν τους αλλους γυρω μου, μου λενε οτι με παρακολουθει ο ταδε τωρα που μπορει να περασε απο μπροστα μου, οτι δε θα φυγουν ποτε απο το κεφαλι μου, κανουν διαλογο για μενα μεταξυ τους με αρνητικο υφος παντα, οτι φταιω για οτι ασχημο γινεται, να κανω κακο στον εαυτο μου, επαναλαμβανουν λεξεις και φρασεις πολλες φορες κλπ..
    τετοια μου λενε οι φωνες

με τα φαρμακα δε ξερω τι θα κανω
    Last edited by boo; 19-12-2016 at 09:43.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    20 λεπτα αντεξα σημερα μονο εξω κι αυτο μιλωντας στο τηλ για να ξεχνιεμαι σχετικα..βασανιζομουν και σηκωθηκα κι εφυγα.δεν τα καταφερα σημερα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν πειράζει boo...είναι δύσκολο!!! Καλό να επιμένεις αλλά μη είσαι σκληρή με τον εαυτό σου αν δεν τα καταφέρνεις. Βέβαια ο κόσμος που χτίζουν οι φωνές σε επηρεάζουν γιατί είναι σαν να έχεις έναν μόνιμο κριτή.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    τους περισσοτερους απο εμας που θεωρειται οτι πασχουμε απο κατι μας παρακολουθουν.
    αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως εσεις μπορειτε να ζητε ηρεμα και να μη σας επηρεαζει αυτο.πως ειστε τοσο ανετοι με ολο αυτο?βγαινω στο δρομο ή βλεπω τους δικους μου και φρικαρω.
    εσεις πως τα καταφερνετε με την παρακολουθηση?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 12 of 63 FirstFirst ... 210111213142262 ... LastLast