με παρακολουθουν - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 63 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 151 to 165 of 935
    Senior Member
    μολις τελειωσαν τα λεφτα στο ποκερακι..ξανα στα ιδια...να δω τι θα κανω με την παρακολουθηση τωρα..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    βοο Αν κερδισεις 100 ευρω αυριο απο την δουλεια σου ή 1 εκατομιριο απο το τζοκερ τι θα κανεις; θα πας να τα παιξεις; Πολυ επικινδινη "θεραπεια" διαλεξες....

Senior Member
    οχι μωρε δεν θα τα επαιζα απλα ηταν ο μονος τροπος που σκεφτηκα οτι θα με απορροφουσε.βαλε και το οτι εδω και δε ξερω ποσο καιρο ζω αποστειρωμενη ζωη και κανω αυτο που πρεπει μονο και δε χαλαω ευρω..και ξεδωσα εκει..τωρα ξανα μανα στα ιδια..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γιατι δεν πας να μαθεις σκακι;

Member
    Γαμοτο καμία θεραπεία δεν υπάρχει για τέτοιου είδους ψυχώσεις? Μόνο φάρμακα ξέρουν να δίνουν οι γιατροί? Το ίδιο έχει πάθει μια καλή μου φίλη και φοβάμαι ότι αντί να την θεραπεύσουν θα την μπουκόσουν φάρμακα...
    No one has to change. Survival is optional.

Senior Member
    εκανα ψυχοθεραπεια για 8-9 μηνες παλιοτερα ενω ημουν σε επεισοδιο.δε με βοηθησε.τι πηγαινα τι δεν πηγαινα το ιδιο και το αυτο.δε ξερω σε αλλους ισως δουλευει η ψυχοθεραπεια.

μονο με φαρμακα μου φευγουν αυτα αλλα και παλι κατα 50% το πολυ.παιρνω 5-6 φαρμακα.δε ξερω αν υπαρχει θεραπεια που να σε κανει καλα και να φευγουν ολα.

ειναι μεγαλο το τιμημα με τα φαρμακα.εχουν τα υπερ και τα κατα τους.παρενεργειες, αποβλακωση. χανεις την πραγματικοτητα.νομιζεις οτι δε σε παρακολουθουν, δεν ακους φωνες, δε βλεπεις πραγματα.απο την αλλη με τα φαρμακα εισαι πιο ηρεμος, μπορεις να βγεις εξω χωρις να φοβασαι, να κανεις πιο πολλα πραγματα, δε φοβασαι, δεν εισαι καχυποπτος κλπ

σκεφτομαι να σταματησω τα φαρμακα.θελω να κατλαβαινω τι παιζεται.απο την αλλη τα φαρμακα με κανουν αρκετα ηρεμη.αλλα ειναι διλειμα.ηρεμια ή πραγματικοτητα.και επισης κουραστηκα να παιρνω χαπια.

εκανα ενα τσιγαρακι οσο ημουν Αθηνα και εκοβα βολτες.ενιωσα τοση χαρα.τοσο οτι δε με νοιαζει τιποτα,οτι βρηκα τον παλιο καλο χαμογελαστο και τρελο εαυτο μου.σκεφτομαι να κανω κανενα που και που.οχι πολυ συχνα.3-4 τσιγαρακια το μηνα.θα ψαξω να βρω 2 ακομα για την ημερα των χριστουγενων και την πρωτοχρονια.απο το να περασω τις μερες αυτες με μοναξια και θλιψη που θα ειμαι μονη μου θα κανω ενα.αλλιως θα με παρει απο κατω νομιζω
    Last edited by boo; 17-12-2016 at 13:06.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αχ κοπέλα μου γιατι ετσι τι τσιγαρα ειναι αυτα; μακαρι να μπορουσαμε να βοηθησουμε και να μην περναγαμε και μεις τον δικος μας γολγοθα, τα χαπακια μην τα κοψεις

Senior Member
    αχ σε νιώθω.... και εγώ στα δύσκολα θα κάνω κανα τσιγαρο, ειδικά τώρα τα χριστούγεννα θα είμαι ευτυχισμένος... :D

https://www.youtube.com/watch?v=dODzAKJH2AA

Senior Member
    Παιδιά συγγώμη, αλλά η ψυχοτροπικές ουσίες δεν βοηθάνε τις ψυχικές διαταραχές... Το αντίθετο επιβαρύνουν τον οργανισμό. Εγώ χρησιμοποιώ το αλκοόλ για να νιώσω καλύτερα... αλλά πάντα έχω πισωγυρίσματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Παιδιά συγγώμη, αλλά η ψυχοτροπικές ουσίες δεν βοηθάνε τις ψυχικές διαταραχές... Το αντίθετο επιβαρύνουν τον οργανισμό. Εγώ χρησιμοποιώ το αλκοόλ για να νιώσω καλύτερα... αλλά πάντα έχω πισωγυρίσματα...
    είχα φτάσει σε σημείο να κάνω 5 γραμμάρια σκέτο την ημερα...

και ήμουνα μέσα στην τρελή χαρά... το διέκοψα όμως γιατί δεν ήθελα να εθιστώ για τα καλά... και έτσι κάνω μια στο τόσο για να μην πάρω ηρεμιστικό.. το θεωρώ πιο επικίνδυνο... το xanax...

Senior Member
    εδω και 3-4 χρονια κανω κατα γραμμα οτι μου λενε οι γιατροι.προγραμμα.αποστειρ ωμενη ζωη.θα ζω σαν αρρωστη για να πεθανω υγιης?θελω καπου να ξεσπασω.να ξεδωσω.να ξεφυγω.να χαρω.γι αυτο σκεφτομαι να κανω και τσιγαρα μια στο τοσο.παρεες εδω κατω δεν εχω.πηγα για 3.5 μερες αθηνα και ειδα καποια παιδια.αλλα 3 μερες καθε 2 μηνες δε γεμιζουν το κενο.οποτε ή τσιγαρα ή ποκερ.κι επειδη στο ποκερ τα χανω τα λεφτα μου ετσι καλυτερα τσιγαρα που και που.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    τελευταια φορα που εκανα μπαφο πριν 4 χρονια... μου ρθαν ολες οι σκεψεις που ειχα και κατά την διαρκεια των επεισοδίων... οποτε αναρωτηθηκα γιατι απλα δεν κοβω τα χαπια και να μην κανω μπαφους? χα... οποτε αν θελω να ξεφυγω ξανα λεω να κοψω τα χαπια παρα να αρχισω τους μπαφους...

ασε που χρειαζομαι και καμια νοσηλεια γιατι δεν βλεπω να μου ξαναδινουν 67% στα ΚΕΠΑ...

Senior Member
    εμενα τα χαπια δε μου βγαζουν τις φωνες και την παρακολουθηση.μονο τα φαντασματα σταματησα να βλεπω με ενα φαρμακο.και απλα εχω και μερες που δε σκεφτομαι τιποτα.οποτε γιατι να παιρνω τα φαρμακα αφου δεν μου κανουν και κατι ιδιαιτερο και να μην ξεκινησω τα τσιγαρα που με κανουν λιγο και ξεχνιεμαι απο ολα?

μονο με το aloperidin στα 30mg ημουν καλα για 8-9 μηνες.αλλα μου το εκοψε η γιατρος για τα πολλα εξωπυραμιδικα και δε θελει να μου το ξαναδωσει.

σημερα πηγα για μαθημα το πρωι.ημουν στον κοσμο.ηταν ενας με γυαλια ηλιου που με κοιταγε.το καταλαβα οτι με παρακολοθουσε.και συνεχισα γρηγορα για το σπιτι.ημουν καλα σχετικα αλλα τωρα ηρθαν οι "δικοι μου" σπιτι.δε μπορω να τους ξεφυγω.μπαινουν στο δωματιο συνεχεια
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    τελευταια φορα που εκανα μπαφο πριν 4 χρονια... μου ρθαν ολες οι σκεψεις που ειχα και κατά την διαρκεια των επεισοδίων... οποτε αναρωτηθηκα γιατι απλα δεν κοβω τα χαπια και να μην κανω μπαφους? χα... οποτε αν θελω να ξεφυγω ξανα λεω να κοψω τα χαπια παρα να αρχισω τους μπαφους...

ασε που χρειαζομαι και καμια νοσηλεια γιατι δεν βλεπω να μου ξαναδινουν 67% στα ΚΕΠΑ...
    και θα νοσηλευτείς σε ψυχιατρική κλινική για να σου δώσουνε 67% για τα ΚΕΠΠΑ?

σοβαρά τώρα?

τι να πω τα έχασα με αυτά που ακούω....

η κάνναβης σε κάθε άνθρωπο έχει διαφορετική δράση... δεν είναι για όλους... :)

εδώ μπορεί να κάνει κάποιος και να πάθει την χειρότερη κρίση πανικού τις ζωής του...

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    και θα νοσηλευτείς σε ψυχιατρική κλινική για να σου δώσουνε 67% για τα ΚΕΠΠΑ?

σοβαρά τώρα?

τι να πω τα έχασα με αυτά που ακούω....
    αμε.. γαματα είναι! εχω πολύ ωραιες εμπειριες και από τις 2 φορες που μπηκα.. ασε που εχασα και κιλα γιατι το φαγητο δεν τρώγετε..
    ασε που θελω να κοψω τα φαρμακα για να ξανακανω συνδεση με το υπερπεραν... ε μετα θα με μπουζουριασουν παλι

το 67% προφανως το θελω για την συνταξη... αν και μας κοψαν το ΕΚΑΣ τα λαμογια

Page 11 of 63 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast