lilY μου ρε συ και εγώ νιώθω καλά και ξεφουσκωμένη σήμερα περπατούσα
και ένιωθα καλά πολύ..δεν πεινάω καθόλου όμως μην σου πω ότι τρώω με
το ζόρι΄)
Printable View
lilY μου ρε συ και εγώ νιώθω καλά και ξεφουσκωμένη σήμερα περπατούσα
και ένιωθα καλά πολύ..δεν πεινάω καθόλου όμως μην σου πω ότι τρώω με
το ζόρι΄)
νομιζω σε αλλη κατηγορια ειναι το σουσαμελαιο σε αλλη ο σπορος... κ επειδη εχασα κιλο σε μια μερα με το συνδιασμο τροφων εκλεισα ραντεβου στο παλιο διαιτολογο μου και θα του ζητησω να προσαρμοσει τον συνδιασμο τροφων στις δικες μου προτιμησεις και αρχιζω απο Δευτερα :DQuote:
Originally posted by Lily
ναι είναι το έλαιο του σουσαμιού, και βέβαια ταιριάζει κι αν έβαζες και λίγο μελάκι θα ήταν τέλειο...Quote:
Originally posted by badgirl
εχω την εντυπωση οτι ειναι απο σουσαμι το ταχινι αλεσμενο...ξερει καποιος? εφαγα ταχινι με μαυρο ψωμι για πρωινο. ελπιζω να ταιριαζει :D
με ειχε βοηθησει πολυ στοο παρελθον κ με εμαθε να τρωω σωστα αυτα που ηδη ετρωγα, ποσο μαλλον τωρα που θα παω και...διαβασμενη και θα ξερω τι θελω!
εψαχνα απο χθες να βρω τον τελειο συνδιασμο για σωστο μεταβολισμο, σωστο συνδιασμο τροφων και ισογλυκαιμικη διατροφη (εμπνευσμενη απο τα βιβλια)...και σκεφτηκα γιατι να μη τα πω του διαιτολογου να τα συνδιασει για μενα?
badgirl μπράβο δώσε μου θάρρος να συνεχίζω!!!!:)
πως σου εδωσα θαρρος απορω αλλα χαιρομαι! πας σε διαιτολογο?
το 'κ επειδη εχασα κιλο σε μια μερα με το συνδιασμο τροφων' με αυτό...
όχι δεν πάω σε διαιτολόγο έχω πάει έχω χάσει και τα ξαναπήρα 2 φορές
οπότε δεν ξαναπάω..χιχι
α οχι τον συνδιασμο τροφων χευ, εννουσα διαιτα που ειχε συγκεκριμενο συνδιασμο τροφων και ηταν στερητικη σε ποσοτητες...
τα κιλα μπαινουν ευκολα...
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!Quote:
Originally posted by Lily
Νομίζω οτι οσο περισσότερο νερο πίνεις, τόσο το καλύτερο για σένα και για το στόχο σου, Ελενα.
Συνήθως 1,5 - 2 λίτρα είναι μια καλή ποσότητα. Καθαρίζει ο οργανισμός και λάμπει το δέρμα σου.
Και είδες οτι ήδη νοιώθεις καλύτερα, και βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το πρωινό.
Μπράβο σου Έλενα. Συνέχισε έτσι, ίσως και κανένα ακόμη φρουτάκι με το βραδυνό σου γάλα
αν πρόσθετες..
Τις βιταμίνες εγώ δε τις έχω δοκιμάσει, αλλά εφόσον ο γιατρός σου τις έγραψε και εσύ αισθάνεσαι καλύτερα
τι άλλο θέλεις? Για να επηρρεάσουν το βάρος σου, μπα όχι, απλά σε βοηθούν στην ευεξία του οργανισμού σου.
Νάσαι καλά κοριτσάκι
Δυστυχως σημερα δεν μπορεσα να ακολουθησω το προγραμμα :( ειμαι απο τις 9 στο γραφειο .. με ενα διαλειμα μιαμισης ωρας.. με απιστευτη δουλεια..
απο το πρωι λοιπον μεχρι τις 6 ημουν με ενα καφε σκετο...
και το απογευμα πηρα ενα τοστ τυρι- γαλοπουλα που εφαγα το μισο μονο... ( απο την υπερενταση δεν πειναω απλα επειδη θα μας παρει μεχρι αργα σημερα ειπα να εχω λιγες δυναμεις)
και μολις εκανα και ενα καφε με λιγο γαλα νουνου
Αύριο είναι μια άλλη μέρα Zwitsa μου! Μη στενοχωριέσαι :)
Λοιπόν ας δούμε τι φάγαμε σήμερα,
πρωί
τοστ με μαύρο ψωμάκι γεμιστό με μέλι
αργότερα
γιαούρτι 2%, μήλο, 2 μανταρίνια
μεσημέρι
2 πατατούλες τηγανιτές (τη συνταγούλα που έδωσα) χόρτα + 1.κ.γλ. λάδι
απόγευμα
1 μπανάνα
βράδυ
σουβλάκι καλαμάκι κοτόπουλο, μαρουλοσαλάτα
2 ποτηράκια κρασί
παιδιά έφαγα πάρα πολλά!!
τι στο καλό θα δείξει η ζυγαριά μου το πρωί, ο Θεός ξέρει! :D
α ξέχασα, ήπια πάρα πολύ νερό, περπάτησα καμιά ωρίτσα γιατί είχα δουλειές εκτός και έκανα και 45 λεπτά διάδρομο
lily αναμένω τί θα δείξει η ζυγαριά...¨)
Ναιιι!! με έδειξε άλλο μισό κιλό κάτω, από την Τρίτη!!
Τι να πώ? Ας περάσει το 15θήμερο και βλέπουμε.
Εσύ τι έκανες?
συνεχίζω καλά μιλάμε την έχω καταβρεί με τις ποσότητες..
λες ρε Lily να κάνουμε θαύματα...χαχαχαα
μπραβο κοριτσια! παλι καλα που το κρατησατε!
εκανα χθες ενα συνδιασμο...εφαγα το ρυζακι με τα λαχανικα...κ επειδη το βραδυ ειχα μια λιγουρα συνδιασα αρχικα παξιμαδι με γαλοπουλα και τυρι και μετα αλλο παξιμαδι με μαρμελαδα και βουτυρο.
το αποτελεσμα ηταν μετα τον αχταρμα αυτο να εχω απιστευτο φουσκωμα...εν ολιγοις προσοχη μη ξεφυγετε απο τους συνδιασμους γιατι θα απογοητευτειτε οσες την ακολουθειτε (την διαιτα αυτη)...σημερα ειναι η κοιλια μου απεναντι. ομως πλακωθηκα στη γυμναστικη κ νιωθω καλυτερα. μου κaνeι κ μια παλια αγαπημενη μπλουζα οποτε δε πτοουμαι :D αυριο διαιτολογο ζυγισμα και παλι απτην αρχη...
Πρόσεχε το αλάτι γλυκειά μου, η μπορεί να είναι κι από ορμονική αιτία , δε πιστεύω οτι το παξημάδι
μπορεί να σου προκάλεσε τέτοια κατάσταση.
Αντε και με το καλό να χάσεις το κιλάκι να πέσεις κάτω από το 9!
Εγώ σήμερα καλοέφαγα πάλι, και το περίεργο είναι ότι αισθάνομαι ανάλαφρη! ποιός εγώ που υπέφερα
από φουσκώματα από μικρό παιδάκι, που έπινα και πίνω το γάλα σα φίδι, και όμως ξεφουσκώνω!
Τέλος πάντων ας μην ενθουσιάζομαι μέχρι να το σιγουρέψω, και τότε θα αλλάξω και το τικεράκι μου,
την Τρίτη θα είναι μια εβδομάδα που ξεκίνησα τη δίαιτα αυτή.
Λοιπόν σήμερα έφαγα:
πρωί
1/2 λίτρο γάλα με το καλαμάκι παρακαλώ!(:) :D)
1/2 σοκολάτα κουβερτούρα
μεσημέρι
3 μπιφτέκια + πιπεριές ψητές, χόρτα+λαδάκι
απόγευμα
1 φέτα μαύρο ψωμί + μέλι + ταχίνι
βράδυ
μπανάνα,μήλο, + γιαούρτι
αυτά!
ήπια τουλάχιστον 2 λίτρα νερό, διάδρομο 45', 1,5 ώρα γιόγκα