Στο basic εχεις περισσοτερες επιλογες μπαινει και η μπανανα νομιζω εγω θα μπω σε αυτη τη φαση αρχες ΙουνιουQuote:
Originally posted by aggeloydaki
εβίτα μου όχι στο basic είναι η φράουλα!
Printable View
Στο basic εχεις περισσοτερες επιλογες μπαινει και η μπανανα νομιζω εγω θα μπω σε αυτη τη φαση αρχες ΙουνιουQuote:
Originally posted by aggeloydaki
εβίτα μου όχι στο basic είναι η φράουλα!
και ναι η ζυγαρια κουνηθηκε παλι !!! 89.300! ετσι να κατεβαινουμε σιγα σιγα!!!! γιουπι!!!
Καλημέρα! Μπράβο zwhtsa, έτσι, σιγά σιγά! Για αυτό δεν πρέπει να τα παρατάμε όταν "κολλάει" η ζυγαριά! Από ό,τι κατάλαβα μάλλον για αυτό το πιο καλό είναι να ζυγιζόμαστε μια φορά την εβδομάδα - η ζυγαριά δείχνει τα ίδια, και ξαφνικά μια μέρα, τσουπ!, κατω! Αλλά ποιός το κάνει... Αν και σήμερα δεν ζυγίστηκα, γιατί μετά το χθεσινό...με "φοβίζει" το τί θα δω! Το γιαουρτάκι που έπαιρνα ήταν ΠΟΛΥ πηχτό και ΑΡΚΕΤΑ ξινό...ʼντε να το δοκιμάσω στο άλλο!!! Σήμερα θα φροντίσω το μεσημέρι να μην το πολυ-παρακάνω (τρώω που τρώω λίγο παραπάνω, αλλά σημέρα μάλλον πρέπει να το ισορροπήσω με...το χθεσινό!). Οπότε ξεκίνησα με το "σοκολατούχο" γάλα και...πάμε!
ναι και εγω ημουν στρατιωτακι παρολο που εβλεπα τα κιλα να ειναι ιδια .. και να αρχισε παλι να κουνιεται ο δεικτης ..
απο τι μια ειναι λογικο να κολαμε .. ειναι η αμυνα του οργανισμου γιατι καταλαβαινει πως κατι γινεται ..
αλλα εμεις θα το παλεψουμε το 'τερας' και αυτη τη φορα θα βγουμε νικητες!!
Ναι, όντως! Πού θα πάει! Στο χέρι μας είναι! 'Η μάλλον, στο... στόμα μας! :tumble:
ειναι μωρε να το παρουμε αποφαση .. και να καταλαβουμε πως δεν εχουν νοημα οι παρασπονδιες γιατι μονο πισω μας πανε στο προγραμμα και μας κουραζουν ...
Πάει και η ενδέκατη μέρα... Και όοοοοολες αυτές τις μέρες, όοοοοοοπου και να πάω υπάρχουν τριγύρω στο τραπέζι τα άπειρα γλυκά! Λές και είναι βαλτοί όλοι τους!!! Ώρες ώρες απορώ και εγώ με τον εαυτό μου! Μάλλον κρατιέμαι και με βοηθάει πολύ που μετά θα γράψω σε αυτό το topic (που λειτουργεί και σαν ημερολόγιο σε εμένα...), οπότε αν ξαφνικά γράψω ότι έχω φάει μισό κιλό παγωτό και προφιτερόλ και βραχάκια και και και, μετά θα σκέφτομαι ότι τζάμπα εφάρμοσα το πρόγραμμα όλες αυτές τις μέρες - κρίμα θα είναι!Και φυσικά βοηθάει πολύ που μιλάμε για αυτό και παίρνω κουράγιο να κρατηθώ από την στιγμή που βλέπω ότι όντως σας βοηθάει και εσάς, καθώς βλέπετε και εσείς αποτελέσματα! Αύριο θα αγοράσω και το γιαουρτάκι (σας έπρηξα με αυτό :smilegrin: )! Με το κεφίρ "φοβάμαι" να το δοκιμάσω, μήπως και δεν μου αρέσει... ʼλλες τρεις μέρες για να κλείσω 2 βδομάδες... ʼραγε θα πέσει και άλλο η ζυγαριά σε αυτό το διάστημα(έστω, πόντοι)? Μακάρι...
Α! Και κάτι ακόμη: Η δοσολογία είναι και σε εσάς δυο κουταλάκια σε 300ml γαλακτοκομικού προΐόντος,ε? Η δοσολογία / μερίδα για όσπρια ή ζυμαρικά (πχ μακαρόνι φιογκάκι) ποιά είναι? Έχω ένα θέμα με τον ορισμό της μερίδας... Τουλάχιστον ξεκαθάρισα ότι μετράμε σε μαγειρεμένο φαγητό...
εγω παλι σημερα το χαλασα λιγο ..
ειχα μια απιστευτη λιγουρα για αλμυρο και εφαγα λιγο ποπ κορν ..
μετα εφαγα και λιγο παξιμαδι με λιγο κατικι και λιγες ελιες πρασινες ..
και μετα ηθελα και γλυκο και εφαγα μια μπαρα πριβεντ ..
οποτε το βραδυνο μου ηταν φουλ για αποψε ...
και καταλαβα γιατι εγινε αυτο .. αλλαξα τα ωραρια μου της διατροφης σημερα..
δλδ πρωινο στις 8 .. και μεσημεριανο στις 2 ( πουτις αλλες μερες λογω δουλειας το τρωω στις 5 .. ) οποτε στις 6 που πεινασα και ηθελα και γλυκο εφαγα την μπαρα αλλα δεν μου εκανε τπτ .. και μετα εφαγα τα υπολοιπα που σας ειπα ..
δεν πειραζει ... μια παρασπονδια στις 12 μερες ... καλα ειναι ... δεν νοιωθω τις απιστευτες τυψεις γιατι τις προηγουμενες μερες ημουν στρατιωτακι .. και πιστευω πως δεν θα γινει και κατι τρομερο με μια φορα ...
αυριο που θα φαω κανονικα νομιζω θα ξαναγυρισω στο προγραμμα...
η ποσοτητα εξαρταται απο το φαγητο .. ας πουμε σε μακαρονια με σαλτσα η κιμα μου εχει 220γρ βρασμενα..
σε συνταγη με χταποδι και κοφτο μακαρονακι .. το εχει σαν συνολο 400γρ ( δεν ξεκαθαριζει ποσο μακαρονι ποσο χταποδι)
σε συνταγη με μοσχαρι κοκινιστο μου εχει 100γρ μοσχαρι και μακαρονια 240γρ
Kalimera....
auto to savvatokyriako itan mia katastrofi......
efaga....efaga....efaga.....efaga....kai gluko.....kai apola...
kai simera ksekinisa pali start....
ante na doume...!!!
Kαλημερα και απο μένα...σημερα εχω ραντεβου να δουμε τα αποτελεσματα...
ας επισουμε οτι κατι θα εχει γινει απο λιπος τουλαχιστον γιατι απο κιλα τζιφος...
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σταματησω αν τα αποτελεσματα δεν ειναι ικανοποιητικα.
Καλη συνεχεια σ ε όλες!
καλημερα!!!
ολα καλα !!!! παρα την χθεσινοβραδυνη κρεπαλη μου .. η ζυγαρια σημερα ουτε γραμμαριο απραπανω! οποτε συνεχιζουμε κανονικα το προγραμμα!!
αυριο το απογευμα εχω και εγω ραντεβου! οκ ξερω πως εχω χασει 3 κιλα ( ετσι λεει η ζυγαρια μου τουλαχιστον) αλλα θελω να δω ποσο λιπςο εχασα.. αυτο με καιει .. γιατι η πρωτη λιπομετρηση εδειξε πως εχω πολυ λιπος :( γι αυτο ξεκινησα και περπατημα 3 φορες την βδομαδα απο 1 ωρα για να αποκτησω παραπανω μυικο ιστο και να χασω περισσοτερο λιπςο απο οτι με σκετη διατροφη! αντε να δουμε ..
παντως χθες πραγματικα εφαγα ... αλλα χερομαι που κρατηθηκα και εφαγα ποπ κορν και οχι πατατακια ... και απο το παγωτο που πηρα και ειχε δυο μπαλες εφαγα μονο την μια ..
ναι ναι ειχε και συνεχεια η κρεπαλη μου .. γι αυτο χερομαι που δεν με εδειξε παραπανω η ζυγαρια! ευτυχως!
Εγώ σήμερα αποφάσισα να ανέβω στη ζυγαριά και για καλή μου τύχη έδειξε 53,7!!!
Καλησπέρα tidekpe! Εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύυυυ περίεργο που δεν κατέβηκες καθόλου... Ακολουθείς το διαιτολόγιο που σου έχει δώσει χωρίς καθόλου extra...? ...Από την άλλη, εννοείται ότι αν δεν βλέπεις αποτελέσματα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις αυτό το πρόγραμμα... Πόσο καιρό το ακολουθείς? Πόσες θερμίδες μεσημεριανό σου έχει δώσει?Quote:
Originally posted by tidekpe
Kαλημερα και απο μένα...σημερα εχω ραντεβου να δουμε τα αποτελεσματα...
ας επισουμε οτι κατι θα εχει γινει απο λιπος τουλαχιστον γιατι απο κιλα τζιφος...
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σταματησω αν τα αποτελεσματα δεν ειναι ικανοποιητικα.
Καλη συνεχεια σ ε όλες!