αχ ωραία κορίτσια να ξέρετε οτι είναι το αγαπημένο μου βιβλίο.
.τώρα διαβάζω το σπίτι δίπλα στη θάλασσα,δηλαδή ξεκινάω να διαβάσω.μετά θα δω εδώ τις προτάσεις σας.
Printable View
.τώρα διαβάζω το σπίτι δίπλα στη θάλασσα,δηλαδή ξεκινάω να διαβάσω.μετά θα δω εδώ τις προτάσεις σας.
Bικυ θεα στο μεγκα
καλημερααααααααααααααα:starh it:
ξερεις κανεις απο φωτ μηχανες???
χτες την ωρα που τραβουσα φωτος, πολλες, ξαφνικα αναβω τη μηχανη και δεν μπορει να διαβασει καμμια απο αυτες που ειχα τραβηξει. error reading card ελεγε.
το περιεργο ειναι οτι τις εξαφανισε ολες, αλλα συνεχισε να τραβαει νεες και να τις αποθηκευει κανονικα.
στον υπολογιστη ξανα τα ιδια. ειχε εξαφανισει εναν ολοκληρο φακελο και ειχε φτιαξει αυτοματα νεο.
οι προηγουμενες ειχαν χαθει ολες.
ξερει κανεις αν μπορω να βρω εκεινες που "χαθηκαν" ?
ΩΧ!Δυσκολα θεματα!Εγω που ειμαι ειδικευμενη στην τεχνολογια(βλ.τικερ)σου προτεινω αν δεν βρεθει καποιος να σκαμπαζει απο δω,να πας σε ενα Γερμανο να σου δειξουν.Ευφιες ετσι;Εως πολυ πρωτοτυπο!
αντε μπειτε τσατ!
δουλευει
ela click mpes k esy!!
Quote:
Originally posted by bouliana
"
:thumbup::thumbup:
Thanks bouliana... "τα παιδιά της θεσσαλονίκης" γαμάτο βιβλίο". Το διάβασα σε 3 ημέρες. Τρομεροί χαρακτήρες, γρήγορο, ιστορικό, ατμοσφαιρικό, ... Ααααχ πολύ το φχαριστήθηκα! Θα συνεχίσω με το μυστικό μίας γυναίκας και θα έχεις σύντομα νέα μου...
Εσύ πώς τα πας γενικώς?
χαχαχχαχα!αχ πολύ χάρηκα που σάρεσε!!!!:bouncy: εγώ όσο το διάβαζα άλλα άποψη για κάθε χαρακτήρα συνέχεια,κ προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα έκανα άμα ήμουν στη θέση τους.
ποιον από τους τρεις θα διάλεγες?τον ποιητή,τον δυναμικό η τον φυσιολάτρη(καλά τώρα φαντάζομαι ο δημοσθένη απορρίπτεται)
εγώ γενικώς κ αορίστως πεινάω και βαριέμαι,αλλά άμα ακόμα περισσότερο γενικεύσω,θα έλεγα πως μια χαρά είμαι.
το σπίτι δίπλα στη θάλασσα το τελείωσα αρκέτα ωραίο βιβλίο(έκλαψα κ λίγο) αλλά όχι φυσικά καλύτερο από τα παιδιά τησ θεσνικης.
επίσης από χτες άρχισα πάλι να μετράω τις θερμίδες μου κ να προσέχω τι τρώω,γιατί βάζω κιλά με την διπλάσια ταχύτητα με την οποία χάνω(όταν αποφασίζω να περιοριστώ κ λίγο) γενικά κατάλαβα οτι δεν πρέπει να αφήνομαι κ πρέπει να μαι στη τσίτα πάντα
α κ έχω να δηλώσω ότι αυτή την περίοδο μου αρέσουν οι εξής κ με αυτή τη σειρά:
damon
mat
tyler
mason(theos shoreston)
o kathigitis tis istorias
o aderfos tis elena
stephan
τους θέλω όλους κ όποια βλέπει vampire diaries με καταλαβαίνει
τον φυσιολάτρη... όλοι βέβαια είναι έντονα τυχοδιώκτες, αλλά αν αναλογιστείς σε τί εποχή και συνθήκες έχουν μεγαλώσει είναι λογικό να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες για να βγάλουν χρήματα. καλά για τον Δημοσθένη δεν έχω λόγια... δεν παλεύεται ο τύπος...
καλή δύναμη με τα διατροφικά σου, αν και δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε κιόλας. εγώ απλά δεν θέλω να πάρω άλλα και να σταματήσω τα επεισόδια... τώρα για το αν θα χάσω...
δηλώνω παντελώς άσχετη με vampire diaries, οπότε το μόνο που σου εύχομαι είναι ... να τους αποκτήσεις όλους :love:
;)
click μιας και βλέπω παρακολουθείς το ράδιο αρβύλα και επειδή γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι και να συζητάω΄για τα τηλεοπτικά θα ήθελα τη γνώμη σου. Φέτος το ράδιο αρβύλα δε σου φαίνεται λίγο πεσμένο; Δεν το λέω μόνο για τα νούμερα. Οι παρουσιαστές ώρες ώρες σαν να μου φαίνονται κουρασμένοι. Δεν το παρακολουθώ φανατικά ούτε κάθε μέρα οπότε ίσως και να ναι ιδέα μου απλά δεν ξέρω δε μου φαίνονται τόσο αυθόρμητοι όσο πέρσι.
οντως δεν ειναι τοσο αυθορμητοι. ισως επειδη φετος αν παρατηρησες προσπαθουν να τηρουν "πρωτοκολλο", "προγραμμα εκπομπης-ροη"Quote:
Originally posted by mariafc
click μιας και βλέπω παρακολουθείς το ράδιο αρβύλα και επειδή γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι και να συζητάω΄για τα τηλεοπτικά θα ήθελα τη γνώμη σου. Φέτος το ράδιο αρβύλα δε σου φαίνεται λίγο πεσμένο; Δεν το λέω μόνο για τα νούμερα. Οι παρουσιαστές ώρες ώρες σαν να μου φαίνονται κουρασμένοι. Δεν το παρακολουθώ φανατικά ούτε κάθε μέρα οπότε ίσως και να ναι ιδέα μου απλά δεν ξέρω δε μου φαίνονται τόσο αυθόρμητοι όσο πέρσι.
ενω περσι ηταν οοοοοοο,τι ναναι εντελως και καποιους τους ενοχλουσε αυτο. Ισως το καναλι ειχε προβλημα με τον περσινο αχταρμα?
Παντως η αληθεια ειναι οτι και φετος πολλες φορες εχει τυχει να πεθανω στο γελιο.
Ειναι απο τα απειροελαχιστα προγραμματα στην tv που με κανουν να νιωθω οτι ειμαι με παρεα και γελαω ;)
πες μου οτι ειναι δικα σου;; ή εγω ειμαι τοσο ξανθια;; :crazy:
Πες μου οτι αστειευεσαι...Quote:
Originally posted by onelifeonechance
πες μου οτι ειναι δικα σου;; ή εγω ειμαι τοσο ξανθια;; :crazy: