Μια ερωτηση...Εχει δυσανασχετισει κανεις οταν δεχεται θετικη κριτικη για το σωμα του? Γτ εχουμε μεινει στην αρνητικη κριτικη ενω εμεις οι ιδιοι εχουμε δωσει τη "συγκαταθεση" μας για ΚΑΘΕ ειδους κριτικη οταν καμαρωνουμε σε θετικα σχολια
Printable View
Μια ερωτηση...Εχει δυσανασχετισει κανεις οταν δεχεται θετικη κριτικη για το σωμα του? Γτ εχουμε μεινει στην αρνητικη κριτικη ενω εμεις οι ιδιοι εχουμε δωσει τη "συγκαταθεση" μας για ΚΑΘΕ ειδους κριτικη οταν καμαρωνουμε σε θετικα σχολια
δεν αντιλεγω μαζι σου...σιγουρα μετα θα υπαρξει καποιοσ που θα σε γουσταρει γ αυτο που πραγματικα εισαι....
αλλα εγω συνεχιζω να σκεφτομαι αυτην την ''ασχημη στιγμη''............αλλα ξερετε κατι?????μαλλον στο προβλημα το δικο μου ειναι οτι δεν αντιμιλαω εκεινη την στιγμη...σκυβω το κεφαλι κ φευγω.....αλλα ΤΕΡΜΑ ....απο εδω και περα θα τον βαζω στην θεση του....δεν γινεται αλλιως...!!!.:grind:
Εγω δεν καμαρώνω πάντως όταν μου κάνουν θετικό σχόλιο... ίσα ίσα να ανοιξει η γή να με καταπιεί θέλω...
γιατι πρεπει να μας κανει η το ενα η το αλλο δυστυχισμενους?προσωπικα δεν με κανει ουτε αν με πουν χοντρη ουτε αν εχω αγχος.Αλλοιμονο καθε φορα που εχουμε αγχος να δυστυχουμε!για μενα δυστυχια ειναι οταν χασω καποιο αγαπημενο προσωπο,οταν υπαρχει πολυ φτωχια στην οικογενεια η καποιο προβλημα υγειας.Ισως να μην εχεις περασει στεναχωριες και να θεωρεις το αγχος και το αισθημα κενου δυστυχια και ευχομαι να μην περασεις ποτε δυσκολα αλλα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι δυστυχια και αν εχουμε ενα δυνατο χαρακτηρα η αν εχουμε δουλεψει με τον εαυτο μας δεν αφηνουμε τους αλλους να μας επειρεαζουν με τη αρνητικη γνωμη τους για μαςQuote:
Originally posted by smart
προσωπικα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, αν κατι θα με κανει δυστυχισμενη θα ειναι αυτο το κενο, αυτο το αγχος, αυτο συναισθημα που δε μπορω να εκφρασω (προφανως δεν εχω καποιον να το εκφρασω κ να πιστευω οτι θα με νιωσει την εκαστοτε σιτγμη) κ οχι που θα με πει ο αλλος χοντρη!
αυτο μπορει να με πικαρει αλλα δε θα με κανει δυστυχισμενη.
κ αν εσας αυτο ειναι που σας κανει δυστυχισμενες κ οχι το αγχος, το κενο, το ανεκφραστο συναισθημα, ρε κοριτσια, ειναι πολύ κριμα, μα παρα πολύ κριμα ομως :)
τι εννοεισ spaceride?μπορεισ να μασ εξηγησεισ?
εννοω γτ να ειναι παραβιαση μονο η αρνητικη κριτικη κι οχι και η θετικη...γτ ειναι πιο δυσκολο να μπλοκαρεις ολα τα σχολια που αφορουν το σωμα σου παρα μονο τα αρνητικα..και για να το θεσω και πιο σωστα γτ εδω παρερμηνευονται ευκολα τα γραφομενα, ΕΓΩ βρηκα πιο δυσκολο να μπλοκαρω καθε ειδους σχολιο για το σωμα μου (συμπεριλαμβανομενων και των θετικων) παρα μονο τα αρνητικαQuote:
Originally posted by anthi1992
Quote:
Originally posted by forty
γιατι πρεπει να μας κανει η το ενα η το αλλο δυστυχισμενους?προσωπικα δεν με κανει ουτε αν με πουν χοντρη ουτε αν εχω αγχος.Αλλοιμονο καθε φορα που εχουμε αγχος να δυστυχουμε!για μενα δυστυχια ειναι οταν χασω καποιο αγαπημενο προσωπο,οταν υπαρχει πολυ φτωχια στην οικογενεια η καποιο προβλημα υγειας.Ισως να μην εχεις περασει στεναχωριες και να θεωρεις το αγχος και το αισθημα κενου δυστυχια και ευχομαι να μην περασεις ποτε δυσκολα αλλα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι δυστυχια και αν εχουμε ενα δυνατο χαρακτηρα η αν εχουμε δουλεψει με τον εαυτο μας δεν αφηνουμε τους αλλους να μας επειρεαζουν με τη αρνητικη γνωμη τους για μαςQuote:
Originally posted by smart
προσωπικα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, αν κατι θα με κανει δυστυχισμενη θα ειναι αυτο το κενο, αυτο το αγχος, αυτο συναισθημα που δε μπορω να εκφρασω (προφανως δεν εχω καποιον να το εκφρασω κ να πιστευω οτι θα με νιωσει την εκαστοτε σιτγμη) κ οχι που θα με πει ο αλλος χοντρη!
αυτο μπορει να με πικαρει αλλα δε θα με κανει δυστυχισμενη.
κ αν εσας αυτο ειναι που σας κανει δυστυχισμενες κ οχι το αγχος, το κενο, το ανεκφραστο συναισθημα, ρε κοριτσια, ειναι πολύ κριμα, μα παρα πολύ κριμα ομως :)
ωστοσο αν δεις τα προηγουμενα, καποιες ισχυριζονται οτι ειναι δυστυχισμενες μονο κ μονο επειδη τους αντιμετωπιζει καπως η κακουργα η κοινωνια.
εγω διαφωνω σ αυτο, δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει.
αν δεν ειχα περασει στεναχωριες μπορει κ εγω να γινομουν δυστυχισμενη μονο οταν καποιος με ελεγε χοντρη.. :shocked2:
:thumbup: ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩ... και προσπαθω να απεπλακωQuote:
Originally posted by spaceride
εννοω γτ να ειναι παραβιαση μονο η αρνητικη κριτικη κι οχι και η θετικη...γτ ειναι πιο δυσκολο να μπλοκαρεις ολα τα σχολια που αφορουν το σωμα σου παρα μονο τα αρνητικα..και για να το θεσω και πιο σωστα γτ εδω παρερμηνευονται ευκολα τα γραφομενα, ΕΓΩ βρηκα πιο δυσκολο να μπλοκαρω καθε ειδους σχολιο για το σωμα μου (συμπεριλαμβανομενων και των θετικων) παρα μονο τα αρνητικαQuote:
Originally posted by anthi1992
εγω για να ξεκαθαρισω την θεση μου...οταν εννοώ ''δυστυχισμένη'' εννοώ μια ασχημη κατασταση και μια κακοκεφιά ////ενα αγχοσ και μια απογοητευση μαζι και μια ανυπομονισια για το ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο μου!!!συν σε ολα αυτα τα πικροχολα σχολια των αλλων....((χωρισ πλακα !!!ρε αυτοι χαιρονται οταν παχαινουμε!!αχχαχ!!!))......εγω ετσι βιωνω την δυστυχια τησ παχυσαρκιας μου.....
να σου πω την αληθεια spaceride οταν μου λενε θετικα για το σωμα μου, που ακουω μονο οταν αδυνατισω, ΠΟΤΕ αλλη φορα, μπορω να σ πω πως εχω μια μικρη ενοχληση σκεφτομενη πως ημουν χειροτερα απο εκεινη την στιγμη εμφανισιακα,αλλα τιποτα παραπανω....ισα ισα μου δινει ωθηση να συνεχισω...;)
Αυτο ακριβως εννοω ανθη... οτι οταν δεχεσαι τα θετικα σχολια και σου δινει και δυναμη τοτε ανοιγεις και την πορτα και στα αρνητικα που θα ακολουθησουν
ισωσ να εχεισ δικιο....δεν το εχω σκεφτει ποτε ετσι...αλλα να μην ακουσ ουτε τα θετικα τα σχολια??
Νομιζω οτι καποιος εχει να σου πει ή να ρωτησει πολυ πιο ενδιαφεροντα πραγματα απο το να σχολιασει το σωμα σου..
Εγω παντως ομολογω οτι τωρα που μου λενε οτι εχω αδυνατισει μου αρεσει
Ο καθενας κρινει για το καλο του και αναλαμβανει την προσωπικη του ευθυνη λεσινγκ μου..