χανονται χωρις επεμβαση. χωρις ερωτηματικό
Printable View
χανονται χωρις επεμβαση. χωρις ερωτηματικό
Πάλι 81,2. Τώρα μπορεί να είναι κατακράτηση αλλά σίγουρα δεν είναι αδυνάτισμα! Το πήρα απόφαση και άλλαξα και το tiker. Μα εδώ που τα λέμε τα τελευταία 4 βράδυα τρώω έξω. Τί περίμενα. Αν και την υπόλοιπη μέρα έτρωγα ελάχιστα. Νομίζω ότι έτσι δεν κανω δουλειά. Πρέπει να το πάρω απόφαση να ακολουθήσω κατά γραμμα κάποια δίαιτα...
Quote:
Originally posted by Sediaita
Πρέπει να το πάρω απόφαση να ακολουθήσω κατά γραμμα κάποια δίαιτα...
Κοιτα....Με την περιπου σωστη διατροφη μονο να μπλοκαρεις τον μεταβολισμο σου κερδιζεις.... Μου πηρε πολυ καιρο (και πολυ χαμενο κοπο) για να καταλαβαω οτι δεν μπορεις να τρελαινεις τον οργανισμο σου και να τον εχεις μια στη στερηση και μια στην κραιπαλη...Ε καποια στιγμη τρελαινεται κ αυτος κ αντε να τον συνεφερεις.....
Εκτος αν καταφερεις κ εξω που βγαινεις να τηρεις σωστη διατροφη
Εμένα άποψη μου είναι οτι δε χρειάζεται κατά γράμμα τήρηση σε τίποτα. Πολύ πίεση...
Εγώ τουλάχιστον οτι και να μου συμβεί(έξοδος, πάρτυ, φαϊ σε ταβέρνα, να μου έρθει λαχτάρα για κάτι που να μη μπορώ να αντισταθώ κ.ο.κ.) προσπαθώ να αποφύγω την υπερβολή. Θα πιω λιγότερο απ'ότι έπινα στο μπαρ ή το πάρτυ, θα ζητήσω μικρό κομμάτι τούρτα, δε θα το ξεφτυλίσω με τα ορεκτικά στη ταβέρνα και θα περιοριστώ κυρίως στο πιάτο μου κλπ. Ακόμα και 4 και 5 φορές την εβδομάδα έχω κάνει ψιλοβλακείες και πάλι έχασα.
Τα 2 βράδυα το παράκανα με σουβλάκι με πήτα, πατάτες κτλ.Και πάλι όμως δεν ξέφυγα όσο θα ξέφευγα πιο παλιά που έπαιρνα κιλα. Χθές πήρα κοτόπουλο φιλέτο οπότε κατ'αυτή την έννοια προσέχω. Τώρα στις πατάτες που είχε το κοτόπουλο δεν μπορεσα να αντισταθώ. Και η σαλάτα (υγιεινή με βινεγκρετ) είχε σως με αρκετό λάδι υποθέτω. Και βρε παιδιά αυτό που παίρνουν την σως χωριστά και τρωνε την σαλάτα σχεδόν στεγνή πώς το κάνουν? Προτιμώ να μην φάω καθόλου παρά ενα μπωλ σαλάτα με 1 κουταλάκι λάδι. Δεν κατεβαίνει!
Quote:
Προτιμώ να μην φάω καθόλου παρά ενα μπωλ σαλάτα με 1 κουταλάκι λάδι. Δεν κατεβαίνει!
xaxaxaxa συνήθεια είναι!εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στην ζωή μου σως,μαγιονέζα,κέτσαπ,μουστ� �ρδα,τυροκαυτερή,ρώσικη και λοιπές σαλάτες/σάλλτσες! και ποτέ δεν μπήκα σε πειρασμό να δοκιμάσω,προτιμώ την σαλατούλα ου με λίγο λαδάκι και μπόλικο ξυδάκι .Μπορείς να βάζεις μέσα λίγα κρουτονάκια που θα φτιάχνεις μόνη σου χωρίς λάδι,ή λίγο τυράκι τριμμένο.
σχετικά αν μπορούν να χαθούν τα κιλά....ναι μπορουν.Σε ηλικία 19 ετών (πω-πω πως περνάνε τα χρόνια :D:D ) από 95 κιλά έφτασα στα 60 μέσα σε 4 μήνες,και τα κράτησα και αρκετά χρόνια μετά ;)
αν σκεφτεις οτι η σως από μόνη της μπορει να φτασει μεχρι και 500 θερμιδες δηλαδη κοντα το φαγητο της μισης μερας, αναγκαζεσαι να την κοψεις....κι οταν δεις οτι οσο περισσοτερα φρουρολαχανικα τρως συνοδευτικά με το φαγητο σου τοσο κατεβαινει ο δεικτης στη ζυγαρια, τοτε κατεβαινει κ η σαλατα !!!! ;) :yes:Quote:
Τα 2 βράδυα το παράκανα με σουβλάκι με πήτα, πατάτες κτλ.Και πάλι όμως δεν ξέφυγα όσο θα ξέφευγα πιο παλιά που έπαιρνα κιλα. Χθές πήρα κοτόπουλο φιλέτο οπότε κατ'αυτή την έννοια προσέχω. Τώρα στις πατάτες που είχε το κοτόπουλο δεν μπορεσα να αντισταθώ. Και η σαλάτα (υγιεινή με βινεγκρετ) είχε σως με αρκετό λάδι υποθέτω. Και βρε παιδιά αυτό που παίρνουν την σως χωριστά και τρωνε την σαλάτα σχεδόν στεγνή πώς το κάνουν? Προτιμώ να μην φάω καθόλου παρά ενα μπωλ σαλάτα με 1 κουταλάκι λάδι. Δεν κατεβαίνει!
απλα προσπάθησε να βρεις εσενα πια σαλατα σου αρεσει περισσοτερο...πχ εξω εγω παιρνω χορτα η λαχανοκαροτο... σπτιτι προτιμω το μαρουλι.....δες εσενα τι σου ειναι πιο ευχαριστο!όσο για τις πατατες επειδη προσωπικα τις θεωρω και τσαμπα θερμιδες αλλά και μεγαλο πειρασμο (!) ζηταω το φαγητο μου να συνοδευεται με ρυζι κ ετσι μου μενει περιθωριο για τα ορεκτικα....
Ωχ και πάλι ωχ!!!
Πάω να ζυγιστώ και επανέρχομαι....:no:
Ντρέπομαι και μόνο που το γράφω!!!
Η αλήθεια είναι πως όλο το Πάσχα ξεσάλωσα και δεν πρόσεχα καθόλου.
Έχουμε σχεδόν 1 μήνα να τα πούμε και πήρα 2 κιλά.
Αίσχος!!!!!!
ʼντε πάλι στον αγώνα....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...4BJ/weight.png
Κορίτσια ξεκόλλησα! 79,8! Θα μου πειτε έκανες τόσο καιρό για ένα κιλό? Αλλά δεν είναι αυτό, κατέβηκα κάτω από 80 που ούτε θυμάμαι από πότε έχω να το δω αυτό στη ζυγαρια! Τι ευτυχία!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Κορίτσια ξεκόλλησα! 79,8! Θα μου πειτε έκανες τόσο καιρό για ένα κιλό? Αλλά δεν είναι αυτό, κατέβηκα κάτω από 80 που ούτε θυμάμαι από πότε έχω να το δω αυτό στη ζυγαρια! Τι ευτυχία!
μπράβο ρε sediata..!! χαίρομαι για σένα... και εις κατώτερα..!! :)
Ευχαριστώ κορίτσια! Πάμε για τα 75!
Καλησπέρα σας!!Έχω ξεκινήσει εδω και 1 μήνα διαίτα με τη βοήθεια κλινικού διαιτολόγου. Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά και ελπίζω να είναι ακόμα περισσότερα..!!!!Είμουν στα 117 και τώρα στα 110
Quote:
Originally posted by sofia1980
Καλησπέρα σας!!Έχω ξεκινήσει εδω και 1 μήνα διαίτα με τη βοήθεια κλινικού διαιτολόγου. Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά και ελπίζω να είναι ακόμα περισσότερα..!!!!Είμουν στα 117 και τώρα στα 110
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
117 κιλά είμαι τώρα!
Είχα ξεκινήσει κ εγώ με διαιτολόγο αλλά τα παράτησα!
Με κουράζει ν'ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα καταπιέζομαι!!!:sniffle:
Το δικό σου πρόγραμμα διατροφής πως είναι?