kalispera molis eixa voulimiko episodio me emeto den ksero pleon ti na kanv briskomai se adieksodo
Printable View
kalispera molis eixa voulimiko episodio me emeto den ksero pleon ti na kanv briskomai se adieksodo
εσεις που ξερετε εχει αποτελεσματα η dukan να την αρχισω?
το κακαο ιον μπορουμε να το κανουμε ροφημα με γαλα 1,5% και να το πιουμε?και ποσα φλυτζανια επιτρεπονται την ημερα?
θα μου απατησει καποιος σας παρακαλω?
Αν τη διάβασα καλά, στη dukan σε όλες τις φάσεις επιτρέπεται το γάλα 1,5% καθώς και το άπαχο κακάο (ΙΟΝ χωρίς ζάχαρη). Τα γαλακτοκομικά επιτρέπονται στην ποσότητα του ενός λίτρου τη μέρα. Οπότε φαντάζομαι, ότι αυτό είναι και το όριο για το γάλα με κακάο.Quote:
Originally posted by crisoula
το κακαο ιον μπορουμε να το κανουμε ροφημα με γαλα 1,5% και να το πιουμε?και ποσα φλυτζανια επιτρεπονται την ημερα?
Κακαο μονο χωρις ζαχαρη και μονο 1κουταλακι του γλυκου τη μερα.
o% η 1,50% το γαλα αλλου λεει 0 και αλλου λεει 1,5 τι απο τα 2 ισχυει?
μονο το γαλα 1.5 %. ολα τα αλλα γαλακτοκομικα 0%. αυτην τουλαχιστον την εκδοχη ακολουθησα εγω...
λορα ποσα κιλα εχασεσ με τη
ν διαιτα αυτη και σε ποσο καιρο?
Καλημερα σημερα αρχισα την dukan ελπιζω να τα καταφερω 15 κιλα θελω να χασω
καλημερα ! καλη αρχη crisoula! ολα τα κιλα μου με dukan τα εχασα σε 8 μηνες -2μηνες διακοπη καιστασιμοτητα. σημειωτεων δεν γυμναζομαι καθολου και γενικα δεν χανω ευκολα!
να τα κρατησεισ κουκλα μου γιατι εγωμε το reductil ειχα χασει 50 κιλα ειχα παει 65 κιλα το 2007 και τωρα θελω να χασω 15 κιλα
ειμαι τωρα 80 και θελω να τα χασω 15 κιλα
crisoula τα 15 κιλά δεν είναι πολλά!Μην απογοητεύεσαι!
κι εγω παθων ειμαι... ελπιζω και μαθων... θα δειξει!!! οντως τα 15 δεν ειναι πολλα και η dukan σαν διαιτα ειναι η χαρα του λιχουδη!