-
Κορίτσια μου καλησπέρα!!
Έχω τόσο διάβασμα και τρέξιμο με τη σχολή, που δεν προλαβαίνω δυστυχώς να επεκταθώ πολύ...
Ασημένια μου, μπράβο για το ποδήλατο!!Αρκεί να νιώθεις καλά ε? μη χειροτερέψει η ατονία που νιώθεις! Ξέρω πως είσαι απόλυτα συνειδητοποιημένη, και αν δε νιώσεις καλά θα σταματήσεις:wink2:
Όσο για τα γλυκάκια, μικρό το κακό, αφού η ποσότητα ήταν πολύ λίγη!Δεν γίνεται να τα κόψουμε όλα μαχαίρι!
Κρυσταλλένια μου, από τα γραπτά σου φαίνεται ότι έχεις καλή διάθεση, οπότε δεν ανησυχώ:tumble:
Συνεχίζεις και με το τρεξιματάκι σου, οπότε όλα καλά, όλα ανθηρά!!
Ρε κορίτσια να σας πω κάτι?Εχθές ήμουν έξω από τις 2 μέχρι τις 9. Οπότε έπρεπε να φάω οπωσδήποτε κάτι. Ε λοιπόν, ετοίμασα από το σπίτι ένα σάντουιτς με μαύρο ψωμί, κοτόπουλο, μαρούλι και ντομάτα και μια χαρά το έβγαλα και το έφαγα στο δρόμο! Έχω αρχίσει να ξεπερνάω πολλά κόμπλεξ του παρελθόντος, αλλά σε αυτό ακόμα κολλάω λίγο.
Σκεφτόμουν τα λόγια σας όμως, και μια χαρά το έφαγα και δεν παρατήρησα και κάποιον να με κοιτάζει λες και ήμουν εξωγήινος! Όλα το μυαλό μας τα δημιουργεί τελικά..
Όσο για τις γουρουνιές στις εξεταστικές περιόδους, έχω κάνει ουκ ολίγες, οπότε είπα να το πάρω αλλιώς αυτή τη φορά, και όσο κρατήσει! Δεν άλλαξε κάτι μαγικά μέσα μου βέβαια! Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται το φαγητό, γιατί είναι το μόνο που μπορώ να κάνω παράλληλα με το διάβασμα(εννοώ να τρώω, όχι να ονειρεύομαι φαγητά όσο διαβάζω :smirk: ), αλλά δεν μου γίνεται εμμονή ώστε να μην μπορώ να το αποφύγω προς το παρόν! Πάντως σήμερα η αλήθεια είναι πως έφαγα περισσότερο αφού ήμουν και όλη μέρα σπίτι, αλλά τουλάχιστον υγιεινά. Αύριο θα είμαι και πάλι στο δρόμο, οπότε έτσι αντισταθμίζεται κάπως το πράγμα!
Γράφω τα χθεσινά και τα σημερινά μου, και φεύγω γρήγορα για διάβασμα....:thumbdown:
Δευτέρα 11 Ιουνίου
Πρωινό: καφές σκέτος, 1 μπανάνα, 10-12 αμύγδαλα
Δεκατιανό: 1 γιαούρτι με βρώμη, cranberries, λίγα ακόμη αμύγδαλα(5-6)
Μεσημεριανό-απογευματινό: σάντουιτς με μαύρο ψωμί(γερμανικού τύπου - το λατρεύω αυτό το ψωμί, αλλά όχι το συσκευασμένο, οπότε δυστυχώς το βρίσκω σε ελάχιστους φούρνους) με κοτόπουλο, μαρούλι, ντομάτα, 1 mini παστέλι
Βραδινό: τεράστια και πάλι σαλάτα με μαρούλι, αγγούρι, τόνο, 2 μικρά κρίθινα παξιμάδια, 2 βερίκοκα
Τρίτη 12 Ιουνίου
Πρωινό: 1 βερίκοκο, 4-5 κορόμηλα, καφές σκέτος
Μεσημεριανό: 2 αυγά ποσέ, σαλάτα μαρούλι, ντομάτα, λίγη φέτα, 1 φέτα μαύρο ψωμί και 2 κουταλιές σορμπέ φράουλας
Απογευματινό: 2 βερίκοκα, 2 κριτσίνια ολικής με ηλιόσπορους
Βραδινό: χωριάτικη σαλάτα, 2 μικρά κρίθινα παξιμάδια, 1 μπανάνα, 1 mini παστέλι
Αυτάααααα!!!!
Φιλιά πολλά προς το παρόν, καληνύχτα!!!!
Text
-
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!
Αχ πόσο ωραία αισθάνομαι όταν έχω να δώσω σωστή αναφορά και διαβάζω και από εσάς ότι τα πήγατε καλά!ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!:tumble:
Ας μην με αξιώσει ο θεός να ξαναγράψω/ξαναδιαβάσω για υπ%#$@%&@ικό. Ούτε να το ξαναδώ, απαπαπαπα! :lol::saint:
Λοιπόν, τα σημερινά μου :
Πρ. Τοστ με τυρί-γαλοπούλα-κέτσαπ-πιπεριά (αν τρώτάταε πιπεριά στην πίτσα δοκιμάστε το, το κάνει πιο θρεπτικό και του πάει πολύ), 1 κούτσικο κομματάκι σοκολάτα
Δεκ. 1 μπολ κεράσια, καφές με πολύυυ γάλα
Μες. 2 κοτομπιφτέκια + παντζαροσαλάτα με ελαιόλαδο
30? Ποδήλατο:tumble::tumble::tumble:
Απ. Γιαούρτι με γεύση πορτοκάλι-κάστανο-κανέλα*, 1 μπολ κεράσια
Βρ. 1 κρίθινο παξιμαδάκι+ 1 λαβάς + 2φ. γαλοπούλα, 1 γιαουρτοζελέ φράουλα
*Ναι υπάρχει τέτοια γεύση, τι άλλο θα δώ δεν ξέρω!:crazy: Το γιαούρτι γενικά το τρώω κάπως με το ζόρι αλλά το συγκεκριμένο με ενθουσίασε. 1% λιπαρά και τόση νοστιμιά; Ε είδα τα συστατικά και ηρέμησα, κανονική ζάχαρη έχει, ούτε καν φρουκτόζη!:mad: Αλλά αφού με ικανοποιεί, ας πάει και το παλιάμπελο!
Κρυσταλένια μου μήπως σε έπιασε λόξυγκας; Σου έστελνα θετικά vibes όσο έκανα ποδήλατο αλλά αν εσύ κάνεις πρωί στα στέλνω λίγο ετεροχρονισμένα, ελπίζω να πιάνει και έτσι!:lol: Εννοείται ότι δεν υπερεκτιμώ το χθεσινό, ήταν πιο κάτω και από θερμίδες συντήρησης, όσο μπορώ να σταματάω εκεί που θέλω μη με φοβάσαι καθόλου!:saint:
Cherie γλυκό μου, διάβασμα ε; Πφφφ! Εγώ ένα μάθημα έχω και σιχτιρίζω από το πρωί ως το βράδυ, ουφ! :mad: Υπομονή θα περάσει και αυτό! Καλά ε, δεν στο λέω για να σε εμψυχώσω ειλικρινά, αλλά με έχεις εντυπωσιάσει απίστευτα με τη διατροφική σου συμπεριφορά!:yes: Φτου σου βρε κορίτσι μου! Τι ισορροπία! Παίρνω πολύ δύναμη για να αντιστέκομαι και εγώ!
Το ψωμάκι το γερμανικό το έχει και σε φούρνους ε; Πόσο άσχετη! Το είχα πάρει πάλια από σούπερ μάρκετ και θυμάμαι μου ψιλοάρεσε αλλά δεν θυμάμαι τον λόγο, κάτι θα είχα διαβάσει! Είναι πιο θρεπτικό ή απλά το επιλέγεις μόνο για τη γεύση; Να ξέρω να το πάρω αν είναι?
Κρυσταλένια μου είδες πόσο ανεβάζει τη διάθεση η άσκηση ε; Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και να παίρνουμε τον ποπό μας! Για να μην μιλήσω για φυσική κατάσταση, αντοχή, κυτταρίτιδα και 1002 άλλα στα οποία βοηθάει! Η εικονίτσα εντελώς αφιερώμενη! Πες αυτό στον εαυτό σου, φόρα και τα ακουστικά σου και βουρ για ανέβασμα διάθεσης!
Φιλιά πολλά!!!
-
Kαλημερες :smilegrin:
Cherie μου θα συμφωνησω με την Ασημενια! Σαν διατροφη απο ειδικο μου φαινεται! Μπραβο κοριτσακι μου ;)
Καλο κουραγιο και δυναμη σου ευχομαι με το διαβασμα!
Τελος για αυτο που λες,(με το φαγητο) ναι ειναι στο μυαλο σου!
Ακου περιστατικο, μεσα στη σχολη μου ηταν μια τυπισσα (που εκανε διαιτα) και εφερνε το μεσημεριανο της στην αιθουσα και ετρωγε κανονικα(οχι στο μαθημα, αλλα μπροστα στα παιδια) Μια φορα ειχε φερει μακαροονια(δεν ξερω τι αλλο ειχε μεσα) και τα ετρωγε σαν να μην συμβαινει τπτ... Και οντως δεν συνεβαινε!! (ενταξει δεν λεω να παρεις και εσυ μακαρονια! Προς θεου..)
Απλα καποια πραγματα τα εχουμε εμεις στο μυαλο μας, και νομιζουμε πως θα τα εχουν και οι αλλοι... :wink1:
Παντως να σου πω, πως τις ημερες που λειπεις πολλες ωρες εξω, μπορεις να φας λιγο περισσοτερο στο πρωινο ή το δεκατιανο, ωστε το μεσ-απογ. με το σαντουιτσ σου να εισαι χορτατη και να μην πεινας μεχρι το βραδυ!
Ασημενια μου, χαχαχ και εγω τρεχω και σε σκεφτομαι! (και δεν το βαζω κατω μεχρι να συμπληρωσω τα λεπτα μου)
Και κατι που μου αρεσε πολυ.. τρεχαμε χτες να προλαβουμε λεωφ. και ειδα πως ετρεχα τοσο ανετα και χωρις να μου κοπει η ανασα.. πραγματικα ενιωσα τοοοοσοο ομορφα:smilegrin:
..και κατι που θελω και την γνωμη σας... Εγω ακομα, εχω πολυ λιπος πανω μου, και αυτο που παντα φοβομουν ηταν μην με την πολυ γυμναστικη το λιπος που καει γινει μυς και μετα τα μπουτια μου εχουν τον ιδιο ογκο με τωρα(δλδ δεν θα ειναι χοντρα απο λιπος αλλα απο μυς).. Βεβαια δεν κανω και πολυ γυμναστικη, αλλα δεν κανω καθεμερα. Σκεφτηκα να τρεχω καθε μερα παρα μερα.(τρεχω περιπου3 με 4 χιλιομετρα) Εσεις τι πιστευεται?
Εσυ Ασημενια μου εκανες γυμναστικη οταν ησουν πιο χοντρουλα?
Αυτα..η ζεστη με σκοτωνει..βεβαια απο τη μια ειναι καλο γιατι δεν θελω να φαω πολλα ψωμια και βαρια φαγητα.. απο την αλλη ομως θελω να το ριξω στα παγωμενα γλυκα.. χαχαχα :starhit: (βεβαια δεν το ριχνω.) Ειναι πολυ ομορφο ολο αυτο το αισθημα.."οτι ελεγχεις ΕΣΥ τον εαυτο σου":spin:
Αααα.. μου ηρθε και περιοδος.. οποτε τωρα να ζυγιστω μολις μου τελειωσει τελειως ε?
Σας φιλω! Καλη συνεχεια σε ολες μας! <3
-
Καλημέρα κορίτσια μου!
Οσο καλή μπορεί να είναι με τόση ζέστη και περίοδο από πάνω! Ναι Κρυσταλένια είμαστε συγχρονισμένες! Το πόσο πολύ πονάω δεν περιγράφεται!:sniffle:
Ξεχνάω προς στιγμην τον λογαριασμό της ΔΕΗ και βάζω το κλιματιστικό στο φούλ! Δεν την παλεύω καθόλου!
Κρυσταλένια μου, όχι καμία σχέση! Ειδικός δεν είμαι αλλά αποκλείεται να γίνει αυτό που λές. Ισα-ίσα! Αν ήταν τόσο απλό να κάνεις μυς βρέ τότε δε θα χτυπιόντουσαν όλοι αυτοί στα γυμναστήρια ατελειώτες ώρες και παίρνοντας άπειρες πρωτείνες.
Στη μόνη περίπτωση που θα δικαιολογούσα τον φόβο σου είναι σε περίπτωση που έκανες βάρη αλλά μόνο με απλό τρέξιμο και έχοντας περιττό λίπος και να θές να φουσκώσεις δεν γίνεται. Με την αερόβια καις λίπος, αυτό είναι γεγονός, δεν χτίζεις μυες! Εγώ όταν είχα κολλήσει στην απώλεια είχα ξεκινήσει περπάτημα και με βοήθησε πάρα πολύ! Γενικά να ξέρεις ότι για απώλεια λίπους συστήνεται μέτρια ένταση και μεγάλη διάρκεια. Το γρήγορο τρέξιμο πχ δεν ενδείκνυται, οπότε να μη βιάζεσαι χιχι, το χαλαρό θα σε βοηθήσει περισσότερο.
Και εδώ που τα λέμε ακόμα και αν το λίπος γινόταν μυς, πάλι μισό θα φαινόταν το πόδι! Για ρίξε μια ματιά στην εικόνα που έχω βάλει στη σελίδα 2! Εγώ είχα πάθει σοκ όταν μου την είχαν πρωτοδείξει!
Εγώ ήδη πήγα στο ψυγειάκι και έκλεψα λίγη σοκολατίτσα αλλά καθόλου τύψεις δεν έχω γιατί είναι οι μόνες ημέρες του μήνα που το δικαολογώ.
Όχι μόνο εγώ και η επιστήμη δηλ, οπότε με αφήνω! Απλά ίσως αν ξαναθελήσω να προτιμήσω την μαύρη?
Πάντως έτσι για την ιστορία να πω ότι την έφαγα πριν καν δω ότι είχα αδιαθετήσει,δεν ήταν ιδέα μου δηλαδή, εμένα πραγματικά το ζήτάει ο οργανισμός μου!
-
Xaxax Ασημενια μου, και εγω ποναω τρομερα σημερα..
Αλλα θα περασει που θα παει..
Μμμ, νομιζω εχεις δικιο για το τρεξιμο!(παντα με επιανε αγχος και δεν καθομουν να το σκεφτω λογικα..)
Αναφορουλα δεν γραψαμε γιατι καναμε παρασπονδιουλες να φανταστω?
Ε, ναι με την περιοδο...και μου φαινεται και λιγακι λογικο.. ο οργανισμος τραβαει τοοσαα..
Παντως προσπαθησε να κανεις ,εστω και λιγο, ποδηλατο.. η γυμναστικη χαλαρωνει τον μυ στη μητρα και ποναει λιγοτερο ;)
Ελπιζω να ΄σται καλα και οι δυο! Φιλιαα
-
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!
Μπήκα να πω ένα γεια και την κάνω για τη σχολή! Το βραδάκι που θα είμαι free θα σας διαβάσω και θα γράψω περισσότερα(ίσως γκρινιάξω και λίγο...... :spin: )
Προς το παρόν πολλά πολλά φιλιά!!!!!!
-
Γεια σας κοριτσακια μου!Χαθηκαμε στις δουλειες (ο καθενας τις δικες του) ε??Ελπιζω να ηστε καλα!!
Θα γκρινιαξω.. πολυ....:sniff: (παλι.....)
Σημερα δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα το μεσημερι, οταν ξυπνησα απο το ξενυχτι(θα ζυγιστω και αυριο το πρωι) και με εδειξε η ζυγαρια 66.. ουτε γραμμαριο κατω..
Τελος η περιοδος, προσεξα και αρκετα, ήταν και μια εβδομαδα που ημουν και λιγο στο τρεξιμο και μονο 400 γραμμαρια απωλεια..?! :shocked2: ουφφφ δεν μπορω....
Θελω να φτασω τα 60 κιλα πριν τον αυγουστο.. γιατι να ειναι τοσο δυσκολο..?!?!..:sniffle:
Αφηστε που τον Σεπτεμβρη, εχανα 1.5 κιλο την εβδομαδα (και ετρωγα καθε μερα ενα γλυκακι-με ζαχαρη και απολα..)
Δεν ειμαι σε απογνωση.. Βαζω τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι καλυτερα 66 παρα 69 και 70 και οτι στα γενεθλια μου επιτελους θα δειχνει η ζυγαρια το 5 μπροστα (ακομα και αν συνεχισω ετσι..)
Κατι με κολλαει.. δεν ειναι δυνατον να προσεχω τα λιπαρα, τις θερμιδες τους υ/α και να μην χανω κιλο.. Λεω να ζυγιζομαι μια βδομαδα καθε μερα, να δω τι συμβαινει με τον οργανισμο μου.. (δεν ξερω βεβαια τι αποτελεσμα θα εχει.. :saint: σε σας θα κλαιγομαι παλι...)
Και το "καλυτερο" το αφησα για το τελος (κοκκινα μαγουλακια)..
Βασικα απο την παρασκευη με επιασε ενα πραγμα και κατασπαραξα λιγο ανεξελεγκτα, αλλα θερμιδικα ημουν εντος οριων και μαλιστα εγω σταματαω το φαγητο μετα τις εφτα το απογευμα.
Το Σαββατο ομως, το εχεσα εντελως.. εφαγα μεχρι τις πεντε το απογευμα.. Αλλα 3 ωρες.. ουτε εγω δεν θυμαμαι.. εφαγα δυο μεγαλα κομματια cheesecake, εφαγα δυο κομματια απο ενα αλλο γλυκο της μαμας με κρεμα(και αυτο πολυ ζαχαρη), εφαγα 2 ποτητια δημητριακα σοκολατενια με γαλα ετρωγα εντελως βουλιμικα.. πονουσε η κοιλια μου απιστευτα πολυ και δεν σταματουσα...
Καταφερα να χωνεψω και να ηρεμισω γυρω στις 1-2 το βραδυ..ηπια και ενα κουτακι κοκα κολα light (για να με βοηθησει να χονεψω)
Απο τις εντεκα ομως το βραδυ χθες μεχρι τις 11 το πρωι που πηγα για υπνο δεν εφαγα τιποτα,ηπια λιγο νερο (ενταξει την περισσοτερη ωρα καθομουν που ειχαμε βγει) Και κοιμηθηκα στις 11 ξυπνησα στις 5(πριν μια ωρα) και ζυγιστηκα..
Κοριτσια λετε οτι επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο αυτο το επειδοδιο? :sniff:
πωπωπ... δεν ξερω...
Και ειναι ασχημο ολο αυτο με τα κιλα μου..(να ειναι εκει και να μην φευγουν)
Μου δινετε η ευκαιρια να παω μια εκδρομη και να συναναστραφω με ατομα που θελω τοσο πολυ να γνωρισω.. και εγω καθομαι και το σκεφτομαι γιατι δεν εχω αυτοπεποιθηση με το σωμα μου και θα ντρεπομαι να ειμαι εκει....
Ποσο ασχημο ειναι αυτο το συναισθημα...
και δεν ειναι μονο πως θα με βλεπουν.. ειναι πως εγω θα νιωθω..(η Ασημενια νομιζω καταλαβαινει και ακριβως τι εννοω..).
Μια ζωη, αυτη η δουλεια γινεται.. 3χρονια τωρα ,δεν ζω ετσι οπως θελω, γιατι υπαρχουν αυτα τα κιλα και δεν με αφηνουν.(εγω φταιω γιατι εγω εφτιαξα αυτο το προβλημα και εγκλοβιστηκα μεσα του..) Η μονη λυση για να βγω,αυτη που εγω βλεπω, ειναι να χασω τα κιλα.. Αλλα μεσα μου η φωνη, λεει οτι δεν ειναι αυτη η λυση.. ομως δεν ξερω.. δεν ειναι τοσο απλο να κοιταξω τον καθρεφτη και να πω εισαι Η Βασω(ετσι με λενε) και οχι μια κοπελα με παραπανω κιλα..
Κοριτσακια μου θα μπω ξανα αυριο, να σας γραψω... Ελπιζω να ηστε καλα..
Ασημενια που εισαι τοσες μερες???? αχ αχ
Cherie μου καλη συνεχεια , καλη τυχη, και κουραγιο. Δινεις πολλα ακομα? :tumble:
-
Καλημέρα!!!
Οοοχι δεν έλειψα επειδή τα έκανα μπάχαλο με την διατροφή αλλά γιατί έχω θέμα με το λάπτοπ μου. Τώρα βρήκα ένα και μπήκα κλεφτά?
Κρυσταλένια μου θα ήθελα να σου γράψω πάρα πολλά αλλά δεν προλαβαίνω. Η συμπαρασταση μου και η συμπέθεια μου για εσένα είναι δεδομένη αλλά δεν θέλω να σου χαιδεύω και τα αυτιά...
Κοριτσάκι μου τα υπερφαγικά σου είναι αρκετά συχνά για να παραπονιέσαι ότι δεν χάνεις όσο θα ήθελες. Οσο και να προσέχεις τα λιπαρά και τους υδατάνθρακες που λες, τι νόημα έχει όταν σε μια ημέρα τρως τα πάντα όλα;
Μήπως το Σεπτέμβρη που λες ότι έχανες παρά το καθημερινό γλυκάκι ήταν πιο ισορροπημένο; Μήπως αυτή η υπερβολική ενασχόληση με υδατάνθρακες κλπ φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα; Πραγματικά δεν ξέρω, ρίχνω ιδέες?
Εκεί που λες, η Ασημένια θα καταλάβει, ναι καταλαβαίνω απόλυτα!!! Αλλά κάνε ότι μπορείς τώρα, δούλεψε το όσο γίνεται γιατί δεν είναι θέμα σώματος αλλά μυαλού.
Δεν είναι δυνατον να αφήνουμε τη ζωή να κυλάει χωρίς εμάς για 5 κιλά παραπάνω.
Λες από μέσα σου, καλά ας κάνω τη σωματάρα που θέλω και θα σου πω εγώ αν αφήσω καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, ε; Όχι, ΔΕΝ είναι έτσι! Δεν είναι τα κιλά το πρόβλημα. Για εμένα τουλάχιστον έτσι αποδείχθηκε. Και τώρα θα μιλήσω ωμά και ας φανώ και ψωνάρα( μακάρι να ήμουν btw): Μου την πέφτουν οι πιο περιζήτητοι γκόμενοι, μαθαίνω συνέχεια μέσω κοινών φίλων ότι θέλουν να με γνωρίσουν και εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι; Χμμ δεν θα είδε την κυταρίττιδα στο δεξί μου μπούτι? Εμένα αυτός; Αποκλείεται ρε, μάλλον δεν πρόσεξε τις ραγάδες? Αν αυτό δεν είναι άρρωστο τότε τι είναι;
Κρυστάλένια μου ¨ξύπνα¨ όσο είναι καιρός! Στο λέω με πολλή αγάπη! Μην περιμένεις να φορέσεις τα ρούχα που ονειρεύεσαι για να χαρείς την εκδρομή! Δεν γίνεται ρε γαμώτο να είμαστε λογικές σε όλα τα αλλά και σε αυτο να σκεφτόμαστε τόσο ηλίθια! Είναι κρίμα...
Κερασένια μου πήζεις το διάβασμα ε; καλή επιτυχία κορίτσάκι μου. Οποτε βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου! Ανυπομονούμε?
Φιλιά!!!
-
Kαλημερα!
Αχ αυτοι οι υπολογιστες, κατι τους εχει πιασει αυτο το καιρο...δεν εξηγειται αλλιως..
Χαιρομαι που ακουω πως ολα ειναι καλα ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ Ασημενια!! :smilegrin:
Λοιπον.. το post μου εκεινη την μερα ηταν αθλιο.. Συγνωμη κοριτσια αλλα ημουν εντελως φρικαρισμενη και τελικα ξεσπασα εδω.. πραγμα που δεν θελω, γιατι εδω μεσα ο χωρος εχει τοσο θετικη ενεργεια και με τετοια post τον χαλαω..
Ο,τι πρεπει να χαλαρωσω πρεπει να χαλαρωσω..! Και οποια εχει ιδεα ευπροσδεκτη!
Ναι Ασημενια, κανω ενα βουλιμικο την εβδομαδα.. και με ενοχλει και εμενα πολυ, αλλα δεν ξερω πως να το ελενξω.. Και κακως η καλως μπηκα στο τρυπακι του μετρηματος και δεν μπορω να ξεκολλησω..
Θα δοκοιμασω οταν εχω ορεξη για κατι, να το φαω (προσπαθωντας να ισορροπησω τα υπολοιπα και ας βγω εκτος μετρηματος..τουλαχιστον θα σταματησω στο ενα και οχι μετα απο μια ωρα..)
Οσο για το θεμα της ψυχολογιας μου και τους αλλους.. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ εχεις δικιο!
Τον τροπο δεν βρισκω.. καποτε το ειχα τοσο δεδομενο.. πωπωπω.. πρεπει να χαλαρωσω.... (ουφφ)
Κοριτσια συγνωμη! Ειναι η παρενεργεια της διαιτας, δεν γκρινιαζω, δεν εχω νευρα..αλλα εχω κατα αγχωθει με αυτο το θεμα... και δεν ειναι καλο...
Τελοσπαντως (δεν εχω και το λαπτοπ μου να το εριχνα στη γιογκα..-σοβαρα!) θα αρχισω τα ανατολιτικα μπας και χαλαρωσω..(στικακια, διαλογισμους κτλ...)
Τελος να πω οτι ζυγιστηκα και χθες και σημερα, δεν εγραψα χτες γιατι την κυριακη(ηταν μιση η μερα, ημουν και λιγο στο τρεξιμο, ηταν και το στομαχι μου ακομα σοκαρισμενο) και δεν εφαγα.οποτε τη δευτερα εδειξε τρελο νουμερο και λεω θα ειναι ψευτικο, εφαγα κανονικα χτες και τελικα σημερα ζυγιστηκα και ειχα πεσει αλλα 300γρ..
Μακαρι!.. :) Με εδειξε σημερα 65.2.
Αυτα.
Ευχαριστω παρα πολυ Ασημενια μου! :starhit:Και ευχαριστω και που με ανεχεστε...!!!!!!!!! μου ειναι πολυ σημαντικο να "ξεσπαω" καπου... :saint:Και αντε μωρε, σιγα σιγα να τα καταφερετε να ξαναμαζευτητε, να διαβαζω τις επιτυχιες σας να παιρνω και εγω δυναμη!!