Εσυ φαινεται οτι εισαι αυτονομη για τον αλλον δεν ξερουμε συνηθωσ δεν τα φτιαχνουν δυο αυτονομοι βασικα αν χωρισεισ μεινε μονη σου οι αντρεσ συνηθωσ η παιδια θα ειναι η μαλακεσ κατι νορμαλ δεν εχει
Printable View
Εσυ φαινεται οτι εισαι αυτονομη για τον αλλον δεν ξερουμε συνηθωσ δεν τα φτιαχνουν δυο αυτονομοι βασικα αν χωρισεισ μεινε μονη σου οι αντρεσ συνηθωσ η παιδια θα ειναι η μαλακεσ κατι νορμαλ δεν εχει
Τerpsis,μου φαίνεται πως είναι πολύ δύσκολο να λάβει βοήθεια ο σύζυγος σου.
Βασικά μου δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να βοηθηθεί.
Εσύ όμως δεν πρέπει να αφήσεις την όλη κατάσταση να σε πάρει από κάτω.
Ναι, καθήστε και αμπελοφυλλοσοφείστε γιατί έτσι, γιατί γιουβέτσι κι αφήστε τον χρόνο να περνά και τα παιδιά να βγουν με ένα σωρό προβλήματα μεθαύριο, έχω βαρεθεί με τους ανεύθυνους γονείς που το παίζουν και υπεύθυνοι. Καλοί άνθρωποι ή ευαίσθητοι ή προβληματισμένοι ή ξέρω κι εγώ τι ίσως, αλλά καλοί γονείς όχι.
Τις ίδιες μλκιες έκανε και η γειτόνισσα μου, νόμιζε ότι έχει παντρευτεί τον πρίγκηπα, όχι ότι έχει παντρευτεί ένα βόδι και μισό κι όταν αρχίσαν τα βρισίδια και το ξύλο καθόταν κι έκανε την ηρωίδα και όταν αποφάσισε να χωρίσει με τον χειριστικό μλκα της πήρε 4 χρόνια να ξεμπλέξει και να βρει μια στοιχειώδη ισορροπία. Μέχρι και τα παιδία με ψυχολογική βία πήρε να μείνουν μαζί του και τώρα η μία της κόρη από την μια αν την συμφέρει την καλοπιάνει για να μπει μπροστά όταν ξέρει ότι ο πατέρας της δεν θα την στήριζε σε κάτι, από την άλλη όλον τον άλλο καιρό την σκυλοβρίζει και της την λέει λες κι είναι αυτή η μάνα κι η άλλη το παιδί. Ο άλλος γιος έχει βγει φοβισμένος και βραδύνους κι η μάνα του προσπαθεί να τον διαβάζει ώρες ατελείωτες και να τον τρέχει σε ειδικούς κι ο πατέρας του θέλει να τον κάνει τσοπάνη στο τέλος και τσαμπουκά γιατί έτσι είναι οι άντρες, ρίχνουν και καμιά σφαλιάρα άμα λάχει. Και πάει ο γιός και πουλάει μαγκιές στην μάνα τώρα κι ο μπαμπάς δεν έβγαλε το γυμνάσιο, έπαθε τίποτα, άντε γιατί μου έχεις πρήξει τα αρχδια. Ωράια συμπεριφορά... Κι η μικρή η κόρη έχει βγει τελειομανής και καταπιέζει τον εαυτό της κι έβαλε τα κλάματα που είχε ένα 19 ανάμεσα στα 20αρια κι από το άγχος παθαίνει κρίση πανικού, παιδί της πρώτης γυμνασίου. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μπράβο.
Κι η άλλη ακόμα το ψειρίζει αν ο πρώην έχει ψυχολογικά γιατί έμεινε νωρίς ορφανός κι η μάνα του ήταν καταπιεστική κι έτσι και γιουβέτσι.
Τι μας νοιάζει το γιατί μαντάμ; Σε βαρούσε μπροστά στα παιδιά; Ήθελε τις κόρες του μωρές παρθένες και τον γιό του τον γμιά; Σε φέσωσε όσο δεν πάει και δεν έδινε φράγκο ούτε δίνει για τα παιδιά; Ήταν και είναι απολύτως λάθος πρότυπο συμπεριφοράς; Τι σε νοιάζει να βρεις το γιατί; Η ουσία ποια είναι.
Έχω ένα σωρό παραδείγματα τέτοια, δεν είναι ένα και δύο. Τα παιδιά σας γιατί δεν τα σέβεστε επιτέλους;
Ποσο δικιο εχεις και εμενα οι προβληματικες οικογενειες μου φταινε. Aμα δεν μπορείς να βγάλεις το ψωμί σου δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είσαι για πέταμα! Αν όμως βγάζεις τα αλυτα εργασιακα σου στο σπίτι και δημιουργείς προβλήματα σε ανυπεράσπιστους Ετότε δεν κάνεις για γονιός και τότε πρέπει να αποβάλλεσαι από την οικογένεια. Από την στιγμή που ψηφίζεις τεκμεραιται ότι μπορείς να κάνεις οικογένεια. Αν δεν μπορείς να μην ψηφίζεις ούτε. Και φυλακή . Και επιτέλους να απαγορεύεται το αλκοόλ σε όσους δεν το αντέχουν . Πώς παίρνουν το διπλωμα σε όσους προκαλούν ατυχήματα. Επιτέλους λίγη λογική.
Πωσ φαινεται οτι μεγαλωσατε σε γυαλα
Είμαστε Φλωροι και πάθαμε κατάθλιψη. Τίποτε άλλο; Μήπως να πάψουμε να υπάρχουμε για να μην μολύνουμε τον πλανήτη
Ρε φιλε υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων αυτοι που μεγαλωσαν προστατευμενοι κι οι αλλοι εσεισ καταθλιψη εμεισ ψυχωση τοσο απλο ειναι
Δε ξέρω αν αναφέρθηκε ξανα γτ έχετε γράψει και 18 σελιδες... Εγώ αλλου σταθηκα... Σε απειλησε έμμεσα... Δε φοβάσαι;Εχεις και παιδάκια και είναι κρίμα να τη πληρώσουν και αυτά...
Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Επανερχομαι εδω, καποιους μηνες μετα την τελευταια μου αναρτηση υστερα απο μερικες καταιγιστικες για τις αντοχες μου εξελιξεις.
Κι ο λογος που επανερχομαι ειναι για να δωσω κ το τελος αυτου του σκηνικου και της εξαιρετικα αλλοπροσαλλης συμπεριφορας του συζυγου μου που τιναξε στον αερα την οικογενεια που ειχαμε.
Απεδειχθη οτι ολες οι εκρηξεις του προκληθηκαν απο την αναγκη του για ανεξαρτησια κ επιδιωξη ελευθεριας απο υποχρεωσεις σε παιδια κ συζυγο. Υπηρχε ερωμενη σε χωριο αλλης περιοχης απο τη δικη μας την οποια επισκεπτοταν σε καθε του ταξιδι κ αναμεσα στα ταξιδια εκεινου τον επισκεπτοταν κ η ιδια στην πολη μας.
Κρυφα ολα αυτα. Βρηκε κ νοικιασε σπιτι δηθεν για να βρει τον εαυτο του ωστοσο το ειχαν κλεισει μαζι κ το επιπλωσαν κ ετοιμασαν μαζι.
Το εμαθα μηνες αφοτου εγινε αυτο απο ατομα που ετυχε να τους δουν να περπατουν αγκαλιασμενοι στους δρομους της πολης οπου οι ανθρωποι μας γνωριζαν μεχρι τοτε ως παντρεμενο ζευγαρι.
Εκεινος εκρυβε σχεδον καθε τι κι αν δεν συνεβαινε να μεσολαβησει προσωπο-καλοθελητης οπως λεμε, δεν θα το μαθαινα παρά πολυ αργα πλεον. Αρχες ιουλιου η ερωμενη μετακομισε κ εγκατασταθηκε στο νεο τους διαμερισμα. Αμεσως ο συζυγος τη γνωρισε στα παιδια μας τα οποια υπεστησαν ενα σοκ κ βλεποντας τετοια αντιδραση εγω αναγκαστηκα κ κινηθηκα πρωτη φορα νομικα. Εγιναν καποια δικαστηρια, αναμενονται καποιες αποφασεις ωστοσο καποια ερωτηματα παραμενουν αναπαντητα.
Πώς γνωριστηκε αυτο το ζευγαρι, πώς ο "καλος" πατερας εγινε ριψασπις, πώς υποκρινοταν τον ψυχικα αρρωστο, πώς δεχθηκε ή αποφασισε να ζει τη ζωη ενος φοιτητη σχεδον. Πώς αφησε το σπιτι κ τα παιδια κι εμενα υπερχρεωμενους ενω ταυτοχρονα ξοδεψε χρηματα για νεο σπιτι, οικοσκευες, ταξιδια, σερβις οχηματος κλπ.
Γιατι εσπευσε να κλειδωθει σε ενα νεο κλουβι οταν δεν ειχε προλαβει να ξεπορτισει απο το προηγουμενο κ ταυτοχρονα ουρλιαζε για ελευθερια;
Γιατι με ειχε προειδοποιησει οτι θα εκανε τα παντα ωστε να απαλλαγει απο εμενα ακομα κι αν αυτο σημαινε να κυκλοφορει δημοσιως με αλλη γυναικα χερι με χερι;
Σε ποιον υπονομο κυλησε η δηθεν πατρικη του αγαπη;
Τα παιδια νιωθουν κ φερονται ως προδομενα, ιδιαιτερα το μεγαλυτερο παιδι. Αρνειται να τον βλεπει κ προτιμαει να μην του μιλαει καν στο τηλεφωνο καποιες φορες.
Κυκλοφορουν μαζι σα να ηταν νομιμο ζευγαρι κ ειναι φανερο οτι αυτος εκανε κατι σαν erase-restart με μια συντροφο που την περναει ηλικιακα μιαμιση δεκαετια η περισσοτερο.
Δεν ξερω αν το λες κριση ηλικιας, ναρκισσιστικη ή διπολικη διαταραχη ή κ απλα ατιμία, παντως ετσι εχουν τα γεγονοτα.
Δειχνει μια ιδιαιτερως εκδικητικη συμπεριφορα προς εμενα επιλεγοντας να περναει με την ερωμενη απο σημεια της πολης που ειχαν απο παλια καποια ιδιαιτερη σημασια για εμας. Π.χ.το σπιτι που νοικιασε βρισκεται στο δρομο οπου δωσαμε το πρωτο μας φιλι ως εφηβοι. Στα μαγαζια και σε αλλες διαδρομες οπου θα περπατησουν βρισκονται επιχειρησεις που ανηκουν σε γνωστους ή φιλους κοινους οι οποιοι καταληγουν να μου μεταφερουν τι βλεπουν. Γιατι επιλεγει τα συγκεκριμενα σημεια;
Κανει εκρηξεις κατα καιρους, βρισκει αφορμες για να ξεφορτωνει επιθετικα πανω μου ολο το μενος που συσσωρευε επι χρονια.
Μεχρι το αυτοφωρο αποφυγαμε τις προαλλες οταν προκαλεσε σκηνικο με αφορμη το αυτοκινητο. Καταληξαμε να παλευουμε ξαπλωμενοι σωμα με σωμα μεσα στο αυτοκινητο απο το φοβο του αυτος μην το παρω κ φυγω, μιας κ ειναι απο κοινου ιδιοκτησια.
Οτι θα τον ξαναειχα ριγμενο με ολη του τη δυναμη επανω μου σε μια τοσο επιθετικη σωματικη επαφη υστερα απο τοσους μηνες διαστασης το θεωρουσα αδιανοητο. Εξακολουθει να μην μπορει να ορισει τον εαυτο του τουλαχιστον οταν εγω ειμαι παρουσα.
Εχω μειωσει την επικοινωνια μας στην απολυτως ελαχιστη κι εκεινος με δικαιολογιες επιδιωκει να με βλεπει ή να με ακουει σα να παιρνει ευχαριστηση απο το να κανει αισθητη την υπαρξη του, εστω και με αρνητικο τροπο.
Ειναι καποιες απαντησεις που ξερω οτι δε θα λαβω ποτέ όπως κ καποιες συγγνωμες. Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα κ λυπαμαι που εξ αρχης θελησα να βοηθησω αυτο το ατομο μπροστα στην αγωνια του να ισορροπησει ψυχολογικα.
Μονο ψεμα, εξαπατηση και εκδικηση ειχε να δωσει, τουλαχιστον στην οικογενεια απο την οποια εφυγε.
Αφησε πισω οικονομικες εκκρεμοτητες, αλυτες κ αναπαντητες συμπεριφορες, βιαια γεγονοτα και τη χειροτερη εντυπωση στα παιδια του.
Κυριως γι αυτο λυπαμαι, για τον βαναυσο τροπο με τον οποιο μοναχος του αποδομησε την εικονα του εντιμου πατερα.