Ναι πήγα έφαγα μερικά μαζί με κάτι επαγγελματικές δουλειές και επέστρεψα να σας πω τι γεύση έχουν! Μάλλον σας έλειψα!
Printable View
Μπαινεισ συζητασ ομορφα κ φευγεισ ειναι να μη μου τη δωσει αν δεν ελεγεσ τιποτα δε θα νευριαζα
Οσο γραφεισ προσφερεισ κατι καλο κ νευριασα που εφυγεσ αυτο
Σημασια εχει και να μη φευγεισ για μενα γτ απο τη ζωη μου πολλοι φυγανε
Δε λεω καλεσ κουβεντεσ σε κανεναν γτ εχουν χασει την αξια τουσ δηλαδη στη ζωη σου στανταρ θα υπαρχουν πολλοι που θα στο πουν εγω εχω αλλη τακτικη πρωτα ζοριζω τον αλλο να δω τι εαυτο θα βγαλει κι αν βγαλει κατι ανεκτο γινομαι γατακι αν δεν βγαλει κατι ανεκτο παλι εξαρταται εσυ εισαι η αναβαθμισμενη εκδοση μιασ φιλησ γι αυτο σου μιλησα καλα κατευθειαν αυτο που σου λεω το κανουν στον στρατο κι επειδη πηγα αν κ αριστεροσ το εμαθα απο εκει κι επειδη στη ζωη μου δε μου φερθηκαν καλα οι περισσοτεροι γι αυτο το κανω
Έχεις ένα καλό και ένα κακό χαρακτηριστικό εκ πρώτης όψεως. Όλα τα μετράς με βάση τα δικά σου δεδομένα και τις δικές σου εμπειρίες. Πράγμα που θεωρώ πως είναι καλό για εσένα γιατί δεν μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης με περιβαλλοντικούς παράγοντες Αλλά αυτό είναι κακο για τους γύρω σου γιατί προφανώς δεν έχετε τις ίδιες εμπειρίες οπότε δεν τους "κρινεις" ή "συμβουλεύεις" αντικειμενικά Αλλά τελείως υποκειμενικά σύμφωνα με όσα έχεις περάσει εσύ. Στην περίπτωση μου το εκτιμώ πάρα πολύ αυτο που μου λες αλλα αν μου επιτρέπεις να σου δώσω μια νότα στο πως να μην σταματάνε να σ μιλούν αυτοί που έχουν "κατι να σου πουν" όπως τα άτομα που προανεφερες παραπάνω δινε στους άλλους λίγο χώρο να αναπνεύσουν κ να σ πουν τι περνούν πριν προλάβεις να τους πεις τι ίσως να τους βοηθούσε! Και αυτό στο λέω με πλ αγάπη κ εκτίμηση και ιδίως επειδή μου μιλάς στα ίσα έτσι νιώθω πως μπορώ να σ μιλάω και εγώ.
Δεκτο αλλα εχω περασει τοσα πολλα που απλα λεω οτι σκεφτομαι αυτοι ειναι κ μικροι κι ειναι μαθημενοι αλλιωσ δεν ξερουν τι περασαμε εμεισ και αυτα τουσ λεω εγω ειχα μια παρεα σχολειο μια παρεα στην αλανα μια παρεα στο χωριο μετα πηγα στρατο γνωρισα κι αλλουσ να μη στα πολυλογω γνωρισα αρκετουσ κι αυτα ειναι τα συμπερασματα μπορει σωστα μπορει λαθοσ παντωσ πολλοι δε φερθηκαν καλα οποτε δεν ξερω γτ οι νεοι τωρα ειναι διαφορετικοι